AA.fi siistiksi!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

En tiedä onko tämä turha toppa, mutta tässä sen idea: Kaikki halukkaat saavat "siivota" haluamansa paikan. Siivoaminen tarkoittaa turhan poistamista (Akupediassa myös artikkelien täydentämistä paremmaksi). Voi ilmoittautua tietyn alueen siivoojasi. Alueet ovat Akupedia ja Keskustelu (viestit ja topicit). Voi ilmoittautua tietyn paikan siivoojaksi. Vaapaana olevat paikat päivitetään aloitusviestiin. Voi olla myös yleissiivooja, eli poistella kaikkea turhaa akupediasta JA keskusteluista. Yhteen paikkaan mahtuu 5 siivoojaa. Yleissiivoojia voi olla ihan kuinka paljon tahansa.

VAPAANA OLEVAT PAIKAT

Topicit (5/5):

Viestit (5/5):

Akupedia (5/5):

Yleissiivoojat:

Kaikki siivoamaan, ja parantamaan AA.fi:tä paremmaksi!

Kommentit (5)

Vierailija

Innokuutesi on ihailtavaa, mutta turhaa, vain ylläpito voi tehdä tälle kaikelle jotakin. No, jos jotenkin voisi niin ilmoittautuisin topiceihin, mutta kun ei voi, oletko ajatellut sitä?(ei pahalla)

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Mitenköhän ajattelit keskustelua siistiä? Täällä ei pysty tekemään samanlailla kuin Akupediassa, että laitat vain otsikoksi Ylläpito poistakaa tämä ja näin he huomaavat mitä pitää poistaa. Keskusteluissa tämä ei toimi, joten aivan turha tämäkin topic, sillä jäljelle jää siivottavista Akupedia, jolle on jo Akupedia-projekti topic.

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Vierailija

Lainaus:
Re: AA.fi siistiksi!

kisumisu98 - 18.12.09 02:57 (ID 417743) No, jos jotenkin voisi niin ilmoittautuisin topiceihin, mutta kun ei voi, oletko ajatellut sitä?(ei pahalla)


Entäs jos painaa "Ilmoita asiaton viesti"?

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: AA.fi siistiksi!

Kaisakoo - 18.12.09 03:01 (ID 417751)
Lainaus:
Re: AA.fi siistiksi! kisumisu98 - 18.12.09 02:57 (ID 417743) No, jos jotenkin voisi niin ilmoittautuisin topiceihin, mutta kun ei voi, oletko ajatellut sitä?(ei pahalla)
Entäs jos painaa "Ilmoita asiaton viesti"?

Kuvittele olevasi ylläpito. Saat viestin: Valitan asaittomasta viestistä koska se on liian kyhyt ja spämmiviesti. Poistaisitko sen?

Me kaikki tiedämme että turhan lyhyet viestit ovat huonoja mutta ei se ole PERIAATTEESSA asiatonta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat