Rodriques

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Nyt tuli tehtyä tälle maanmainiolle piirtäjälle topic! Ilmoittakaa jos tälläinen toppa on jo. Mutta täällä on keskustelua Rodriquesista.

Omasta mielestäni hän on ihan hyvä piirtäjä.

Kommentit (8)

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Rodriques on kyllä hyvä piirtäjä ja hänen tarinoitaan on mukava lukea. Ensimmäisenä mieleen tulee muutaman vuoden takainen ystävänpäivä-tarina (en muista nimeä), mutta siinä Roope oli ihan hurahtanut erään vanhan rouvan leipomuksiin ja sekosi täysin,kun ei eräänä päivänä saanutkaan leipomuksia. Tuo oli kyllä hyvä Rodriquesin tarina.

Rodriquesista pidän myös sen takia,että hänen piirrosjälkensä tunnistaa ja erottaa muista, eikä ole näin ollen matkittu kenenkään muun piirrosjäljestä.

Arvosanaksi antaisin 8½

Vierailija

Se on todella hyvä ja omaperäinen piirtäjä.

Sääli vain,että menit tekemään tälle oman topan,kun mielipidetopicceja on valmiiksi vaikka kuinka paljon.

Vierailija

Lainaus:
Re: Rodriques

Sohvaperuna - 19.12.09 09:22 (ID 418454) Rodriques on kyllä hyvä piirtäjä ja hänen tarinoitaan on mukava lukea. Ensimmäisenä mieleen tulee muutaman vuoden takainen ystävänpäivä-tarina (en muista nimeä), mutta siinä Roope oli ihan hurahtanut erään vanhan rouvan leipomuksiin ja sekosi täysin,kun ei eräänä päivänä saanutkaan leipomuksia. Tuo oli kyllä hyvä Rodriquesin tarina. Rodriquesista pidän myös sen takia,että hänen piirrosjälkensä tunnistaa ja erottaa muista, eikä ole näin ollen matkittu kenenkään muun piirrosjäljestä. Arvosanaksi antaisin 8½


Niin, se on hyvä tarina. Sen vanhan tädin nimi on Sohvi.

Vierailija

Sohvaperuna, tarinan nimi on Ruusuja ja mustikkapiirakkaa. Se on HYVÄ tarina! Rodriques on luova piirtäjä, ja se on helppo erottaa muista piirtäjistä. Yksi lempipiirtäjistäni!

Don McAnkka
Seuraa 
Liittynyt26.10.2009

Rodriques on nyky- Akkarin parhaita piirtäjiä. Hänen tarinoitaan on hauska lukea, piirrosjälki on jotenkin nykyaikaista. Tuo Ruusuja ja mustikkapiirakkaa on varmaan paras Rodriquesin piirtämistä tarinoista!

Vierailija

odriques kuuluu mun mielestä parhaisiin piirtäjiin. Niinku jo joku sano, niin sen kynänjäljen tunnistaa heti. Rodriques on joteki oudosti niin hyä piirtäjä. Tässä arvosana Rodrille:

9+

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Rodriques

MillaMagia8 - 19.12.09 02:13 (ID 418881)

Sohvaperuna, tarinan nimi on Ruusuja ja mustikkapiirakkaa. Se on HYVÄ tarina! Rodriques on luova piirtäjä, ja se on helppo erottaa muista piirtäjistä. Yksi lempipiirtäjistäni!

Jep! Sehän se sarja oli! Nyt minäkin muistan! Loistava sarja, ja hauska!:)

Minäkin pidän Rodriquesin sarjoista ja kynänjäljestä! Hän on mielestäni paras johtosarja- piirtäjä nykyisin!

-Antsu95

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat