miks kaikki aina valittaa niin paljon

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

niin miksi kaikki aina valittaa niist muka turhista topiceist jota jokkut tekee.

Kommentit (6)

Vierailija

Niin Off- Topic on hyvä paikka, koska siellä selitetään asioita jos niissä on selittämistä!:D

Kuitenkin jotkut voisivat ilmaista nuo "tämä on turha topic" viestit hieman ystävällisemmin.

Muuten joku voi pahoittaa mielensä., Neuvoa saa että "tämä taitaa olla turha topicci joten katsothan tulevaisuudessa vähän tarkemmin ja mieti mikä on turhaa ja mikä ei:D" "Tää on turha topic! Paina kaaliis!" niin siitä minä ainakin pahoittaisin mieleni. Osa ajattelee sivuja ja LUULEVAT ajattelevans aKAIKKIA muitakin, mutta todellisuudessa vistin laatu saattaa osoittaa eitteivät kaikki välitä kaikkien tunteista.

Sori kun jankkasin samaa, mutta yritin saada kaikki tajuamaan mitä tarkoitan. Toivottavasti ymmärrätte!:D:);)

Don McAnkka
Seuraa 
Liittynyt26.10.2009

Nyt kaikki valittavat tästä topicista, koska se on turha.

Käyttäjät siis valittavat:

A) Turhista topiceista.

B) Topiccien turhasta nostelusta.

Ymmärrätkö?

Ja tämä topic on turha, koska:

A) Tässä on liian pieni aihe.

B) Off-Topic on tehty jutustelua varten, ja siellä voi kysyä tälläiset asiat!

Eli tämä on turha topic. (Ei pahalla.)

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: miks kaikki aina valittaa niin paljon

Nöösi - 19.12.09 03:20 (ID 419013) Niin Off- Topic on hyvä paikka, koska siellä selitetään asioita jos niissä on selittämistä!:D Kuitenkin jotkut voisivat ilmaista nuo "tämä on turha topic" viestit hieman ystävällisemmin. Muuten joku voi pahoittaa mielensä., Neuvoa saa että "tämä taitaa olla turha topicci joten katsothan tulevaisuudessa vähän tarkemmin ja mieti mikä on turhaa ja mikä ei:D" "Tää on turha topic! Paina kaaliis!" niin siitä minä ainakin pahoittaisin mieleni. Osa ajattelee sivuja ja LUULEVAT ajattelevans aKAIKKIA muitakin, mutta todellisuudessa vistin laatu saattaa osoittaa eitteivät kaikki välitä kaikkien tunteista. Sori kun jankkasin samaa, mutta yritin saada kaikki tajuamaan mitä tarkoitan. Toivottavasti ymmärrätte!:D:);)

Olet tavallaan oikeassa siitä että ystävällisestikin näitä voisi sanoa, mutta TÄMÄ on aivan tahallista spämmiä, johon ei kiltit sanat auta.

Af1
Seuraa 
Liittynyt11.5.2008

Yhyy yhyy, mussuta lisää. Me valitetaan jos on AIHETTA, ettekö te paksukallot ymmärrä kerrasta että se ei oo hyväksi kellekään, onko hauskaa olla porttikiellossa joululoma sitte? Joo, varmasti. Seuraavan kerran kun on näin turhaa asiaa, kirjoita Off-topicciin. Ei haluta ärsyttää, en mäkään halua, sanon vain tosiasiat.

Ketä auttaa paapoa pikku spämmäreitä? Jos niille on pakko puhua, sanoo suoraan että "Eikö paksuun kalloon mahdu ettei tällaista kirjoiteta" ja that's it. Jos pikku Pekkaa ja Maija-Pirjoa itkettää niin se on niiden ongelma, omasta tyhmyydestä saa kärsiä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat