Keksi oma ankkatarina

Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Tässä topicissa on tarkoitus keksiä oma ankkatarina. Se voi olla mikä vain: Akun seikkailutarina tai Mikin salapoliisitarina.

Nyt joku voi tulla sanomaan,että tämähän on kuin lukuisat "Jatka tarinaa- topicit" jne..., mutta eipäs ole, koska tässä topicissa ei jatketa mitään tarinaa,vaan jokainen saa keksiä ihan oman tarinan ja täällä ei kerrota tarinasta ns. tarinanomaisesti esim. "Ja sitten Aku lähti kauppaan ja kysyi Iinekseltä jne.., vaan täällä voidaan kertoa tarinan juonesta, esim: "Tarinan lopussa Aku päätti lähteä kauppaan."

Tarkoitus on kertoa keksimänsä tarinan:

nimi, päähenkilöt, juoni lyhyesti ja lisäksi voi kertoa,että kenen piirtäjän haluaisi piirtävän tarinan.

Aloitan:

Nimi: Aku & Touho: Lumivuorten hirviö

Päähenkilöt: Aku,Touho,Roope

Juoni: Roopen rahat ovat jälleen vaarassa,kun Ankkalinnan ulkopuolella sijaitsevan Lumivuoren salaperäinen hirviö on palannut. Lumivuoren hirviö on tunnettu siitä,että on hulluna rahaan ja rikkauksiin ja käyttää sitä ravinnokseen. Se syö valtavia määriä kalleuksia ruoakseen ja sulattaa ne metallimöykyiksi vatsassaan. Roope lähettää ATP:n agentit Akun (LäPä7) ja Touhon (ToTa12) matkaan. Aku ja Touho kohtaavat Lumivuorilla salaperäisen hirviön, mutta huomaavat myös ettei kaikki ole ihan sitä miltä näyttää ja itse kullakin on asiassa näppinsä pelissä.

Tarina voisi olla Vicarin piirtämä.

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Hyvin keksitty topic, Sohvaperuna.

Nimi: Aku ja kirotun ankanpojat

Päähenkilöt: Aku Ankka ja ankanpojat

Juoni: Aku saa ikävän leporauhan kun pojat pyytävät kavereitaan. Aku yrittää pyytää poikia olemaan hiljempaa, mutta pojat eivät suostu! Aku raivoaa niin että pojilla on jekut mielessä.

Tarinan piirtäjä on myös Vicarin käsialaa.

Vierailija

Nimi:Pojat älkää häiritkö juhlaa!

Päähenkilöt:Aku Ankka Ja ankanpojat

Juoni:Aku oli järjestämässä iltaa vanhojen kavereidensa kanssa. Kun Ankanpojat leikkivät huoneessaan ja tekivät kepposia akun kavereille.Aku päätti kostaa ja Ankanpojat ärsyyntyivät ja laittoivat Rappia soimaan kesken juhlien. Ei hyvä mutta ehkä riitti teillekkin :P

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Nimi: Roope-setä: Kultu Kimalluksen paluu

Päähenkilöt: Roope, Kultu

Juoni: Kultu Kimallus palaa Ankkalinnaan! Tässä Rosan piirtämässä tarinassa Kultu Kimallukselle on tullut kova ikävä Roopea ja hän päättää palata takaisin rakkaansa luo. Roope iloitsee kuultuaan Kultun paluusta, mutta huolestuu,kun hän ryhtyy ajattelemaan sitä, mitä Kultu ajattelee hänestä, kun hänestä on tullut nyt raihnas miljardööri,joka vain istuskelee rahasäiliössä, eikä metsästä aarteita niinkuin ennen vanhaan. Roope päättää tehdä elämänsä aarteenetsinnän, Kultun vuoksi.

Piirrosjälki on itseoikeutetusti Rosan.

Vierailija

Olipa kerran Saku Vankka joka oli tosi onnekas.

Yksi päivä tapahtui niin että Saku Vankka näki se nimisen hanhen kun Pannu Panhi ja hän sanoi voi kun olen niin epäonnekas.

Eräänä päivänä Saku näki 100 euroa maassa ja hän yritti saada sitä mutta sitten raha lähti lentoon ja Saku kaatui maahan. Sitten Pannu sai sen rahan silloin Saku sanoi ärgh miksi juuri nyt piti käydä näin ja niin Pannusta tuli onnekas.Loppu.

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Lainaus:
Re: Re: Re: Re: Keksi oma ankkatarina

sebu45 - 25.12.09 04:54 (ID 425153) Olipa kerran Saku Vankka joka oli tosi onnekas. Yksi päivä tapahtui niin että Saku Vankka näki se nimisen hanhen kun Pannu Panhi ja hän sanoi voi kun olen niin epäonnekas. Eräänä päivänä Saku näki 100 euroa maassa ja hän yritti saada sitä mutta sitten raha lähti lentoon ja Saku kaatui maahan. Sitten Pannu sai sen rahan silloin Saku sanoi ärgh miksi juuri nyt piti käydä näin ja niin Pannusta tuli onnekas.Loppu.

Tarinasi oli oikein hyvä, Sebu45. Varsinkin hyvää oli se,että olit keksinyt itse omat hahmot,etkä käyttänyt valmiita hahmoja kuten Akua tai Roopea.

Tarinasi jäi kuitenkin hieman yksitoikkoiseksi ja siitä olisi saanut vielä paljon irti.

Vierailija

Nimi:Karkkia, ankka, karkkia!

Päähenkilöt: Katherine ja Jane

Juoni: Katherine oli ankkalinnalainen karkkitehtailija. Hänen paras ystävänsä oli Jane, joka työskenteli samalla alalla, mutta karkkitehtaassa. He eivät riitele koskaan, kummalla tulee enemmän tuottoja. Eräänää päivänä Katherine käski Janen maistaa tehtaansa suklaata, ja Jane hoki kokoajan että haluaa lisää, mutta Katherine ei viitsinyt antaa kaikkea Janelle, vaikka Jane olikin hänen paras ystävänsä. Yhtäkkiä Jane alkoi lyödä Katherinea, koska halusi lisää suklaata. Katherine ei suostunut, ja Jane pääsi vankilaan, koska Katherinelle paljastui että Jane oli varas, joka yritti varastaa hänen kaulakorunsa.

Kommenttia saa antaa!

Vierailija

Loistava topic!:)

Nimi:Iines:"Epäonninen tivoliretki"

Päähenkilöt:Iines ja Aku

Juoni:Aku kutsuu Iineksen kaupunkiin saapuneeseen tivoliin. Kuten odottaa saa kaikki menee penkin alle. Viimeinen pisara tuntuu olevan, kun Aku onnistuu riehaanuttamaan kokonaisen puudelilauman. Puudelit onnistuvat kaataa Iineksen suihkulähteeseen jahdatessaa Akua. Lopussa Iines ja Aku kuitenkin sopivat asiat.

Piirtäjä voisi olla Vicari tai Don Rosa.:D

Ben380
Seuraa 
Liittynyt5.12.2009

Nimi: Maailma Varjossa

Pää Henkilöt: Aku ja Pelle

Juoni: Aku on kyllästynyt siivoamaan talonsa, ja menee Pellen luo. Hän kysyy, onko automaatti siivoojaa, ja Pelleltä löytyi semmoinen. Pellen etsiessä roboottia, Aku näkee, jonkun keksinnön, jossa on nappula. Aku kaatui ja painoi vahingossa nappulaa. Pelle oli käyttänyt sitä kuumina päivinä, mutta Aku vahingossa sääti sitä kaatuessaan liian kovalle, että keksintö pamahti ja koko maailma oli pimeä. Aku löysi tasku lampun, ja yhdessä Pelle ja Aku, teki uuden koneen ja menivät hakemaan aineksia uuteen keksintöön, ja valo tuli takaisin maailmaan. Aineksien etsiminen oli vaikeaa.

Vierailija

Nimi: Sitä Saa Mitä Tilaa

Päähenkilöt: Aku ja jäätelötehdas Hittijäätelön puhelinvastaava Jade.

Juoni:

Jade: "Hei, Hittijäätelöstä päivää, Jade puhelimessa.

Aku: "Tilaisin yhden Tsoko-jäätelötuutin"

Jade: "Se on valitettavasti päässyt loppumaan. Saisiko olla muuta?

Aku: "Minkä ihmeen takia Tsoko on loppu?"

Jade: Se nyt vain on loppu".

Aku: "Milloin sitä olisi saatavana?"

Jade: "Suurinpiirtein puolen vuoden päästä".

Aku: "@!€¤*****@"

Jade: "%#£@+´&$¤@"......

Ja tarina jatkuu loputtomiin.;)

Piirtäjänä toimi Stefano Intini.

~ Mr R. A.

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Nimi: Hessu & Huuhkaja

Juoni: Hessu-parka on joutunut valvomaan joka yön viimeisen viikon aikana,kun vanha huuhkaja-herra on pitänyt häntä hereillä huhuilullaan. Lopulta Hessu keksii keinon millä hiljentää huuhkaja ja lopulta tyytyväisiä ovat sekä Hessu,että huuhkaja.

Ja tämä oli Manuel Gonzalesin yksisivuinen tarina.

Santtu99
Seuraa 
Liittynyt1.12.2009

Nimi:Roope:nuoruus ajan vanki osa1

Päähenkilö:Roope

Juoni

Milla Magia onnistuu taikoamaan Roopen takaisin Klondike aikoihin ja Roope jää Kulta ajansa vangiksi. Roopella alkaa vaikeuksia Klondikessa kun veroja ei ole maksettu ja hermot lisääntyvät.

Mitä tapahtuu? pääseekö Roope takaisin nyky-hetkeen?

se selviää seuraavassa osassa.

Santtu99
Seuraa 
Liittynyt1.12.2009

Nimi:Roope:nuoruus ajan vanki osa2

Päähenkilö:Roope

Juoni

Roopella kaikki ei ole niinkuin pitäisi.Roope aikoo ryhtyä toimiin ja maksaa verot.mutta kullankaivaaja varastaa kullan ja Roope menee rosvon perään. mutta Roope menettää tajuntansa ja herää salluuna rivollissa jossa Petkunterä aikoo tiputtaa Roopen katolta alas.Roope alkaa suuttua ja Petkunterä liukastuu suoraan kohti alas ja menettää tajuntansa.

Roope herää rahasääliössä ja huomaa että se oli unta.mutta Milla Magia varasti Roopen ensilantin ja lähtee suorinta tietä vesiviukselle.

Roope näkee Millan sulattavan ensilantinsa joten Roope ryhtyy toimiin ja tiputtaa Millan katosta.

Roope lähtee takaisin Ankkalinnaan ja lähtee suoraan rahakylpyyn.

Loppu

ja sarjan voisi piirtää Vicar tai Korhonen.

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Nimi: Teppo Tulppu ystävystyy Akun kanssa

Juoni: Teppo Tulppu päättää,ettei halua enään riidellä Akun kanssa ja päättää tehdä sovinnon. Sovinnon tekeminen osoittautuu yllättävän hankalaksi,koska Aku luulee Tulpun haluavan haastaa vain riitaa.

Tarina voisi olla vaikka D.Brancan piirtämä.

Vierailija

Sukukokous:

Aku joutuu järjestämään sukukokouksen ja panikoi ensin kutsujen kanssa. Lopulta poikien avustuksella kutsut lähtevät ja Aku joutuu miettimään ruoka puolta. Pojat soittavat mummolle ja asia hoituu. Vieraiden vihdoin tullessa ovat Tupu, Hupu, Lupu ja Aku niin väsyneitä, etteivät jaksa juhlia.

Piirtäjä: Vicar

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat