Mistä hahmoista tykkäät paljon?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mä tykkään Tupu,Hupu ja lupusta. Ja myös Roope-sedästä ja Aku Ankasta.

Kommentit (6)

Vierailija

Roope Ankka on minun mielestä ylitse muiden, mm. Akun.

Roope on kokenut hienon nuoruuden, hän on nykyään menestyvä liikemies, maailman rikkain ankka.

~ Mr R.A.

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Aku on hahmo ylitse muiden. Häneen luonteeseensa voi samaistua. Monilla on varmasti ollut huolia velkojen tai laskujen maksusta ja monilla on varmasti rahahuolia niinkuin Akullakin. Aku on temperamenttinen, niin kuin varmasti moni muukin. Aku on Ankkalinnan keskeisin hahmo. Hänellä on perhettä,sukulaisia,tyttöystävä,ystäviä,työpaikka (ainakin välillä) eli periaatteessa Akulla on kaikki hyvin. Akussa kiehtoo juuri tuo luonne ja se,että hän on monilahjakkuus.

Roope Ankka

Akun itara setä ei häviä huonolle. Roopekin on keskeinen hahmo, mutta miinusta tulee Akun sorsimisesta ja silti jatkuvasta "Lempisukulaiseni!"- sanasta. Roopesta voisi ottaa oppia ainakin säästämisessä. Roope on todella hyvä hahmo.

Touho Ankka

Yksi lempihahmoistani. Tämä katasrofin ainekset omaava tuhoserkku saa Aku-paran hermot riekaileiksi ja muutenkin pistää elämän mullin mallin saatuaan jonkun hölmön päähänpiston. Touho on edistynyt myös agenttina Akun kanssa PAMissa ja ATP:ssä. Touho tuntuu sopivan silti Akulle paremmin kuin onnenmyyrä Hannu. Touhokin on oikea monitaituri (tai monituhoaja).

Vierailija

Suosikkini on Tupu, Hupu ja Lupu, koska ne ovat neuvokkaita ja nokkelia.

Tykkään paljon myös ylävirran yrityksen porukasta.

Niistä Peltsi on lempparini.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat