Kuka näistä on paras?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tässä on lista:

Kimi Räikkönen

Tero Pitkämäki

Usain Bolt

Michael Schumacher

Janne Ahonen

Gregor Schlierenzauer

Harri Olli

Kommentit (4)

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Pistitpä pahan. Riippuu siitä verrataanko näitä, niin että kenestä tykkää eniten henkilönä vai urheilijana vai sitten,että kenellä on parhaat urheilulliset saavutukset.

Michael Schumacher on kyllä aika kova luu. Seitsemän maailmanmestaruutta ja melkein kaikki f1-ennätykset omistava Kerpenin rehtori on melko selvä voittaja, mutta kyllä Usain Boltkin on hyvä. Maailmanennätyksiä menee rikki melkein aina,kun kyseessä on mm-kisat tai olympialaiset ja mies leikittelee aina voittoon. Janne Ahonenkin on voittanut maailmancupeja ja osakilpailuja ja viisi mäkiviikkoa, mutta olympialaisissa menestys on jäänyt vähemmälle, mutta mm-kisoissa Ahonenkin on joten kuten pärjännyt. Tero Pitkämäki on voittanut maailmanmestaruuden, mutta siihen se jääkin. Kimi Räikkösen suorituksista voidaan puhua joko kisaradoilla tai yksityiselämässä, mutta yksi f1-maailmanmestaruus ei tähän kyllä riitä. Harri Olli jätetään suosiolla pois, koska poika näyttää enemmän viihtyvän juorulehtien etusivuilla kuin Urheilusivuilla. Gregor Schlierenzauer on kyllä ihmemies, mutta se ei riitä voittoon.

Voiton ratkaisevat M.Schumacher ja U.Bolt.

Voittaja on....

Saksan Michael Schumacher!

7 f1-maailmanmestaruutta, 91 osakilpailuvoittoa, n.65 paalupaikkaa ja lukuisia nopeita kierroksia, lukuisia palkintopallipaikkoja. Rikkonut lähes jokaisen ennätyksen (paitsi eniten osakilpailuja ajaneen kuljettajan ennätystä,joka on Rubens Barrichellolla).

Palaa vielä ensi kaudella f1-rattiin ja tehnyt kolmen vuoden sopimuksen Mercedeksen kanssa. Voitti viisi maailmanmestaruutta putkeen vuosina 2000-2004! Uskomaton suoritus saksalaiselta ihmemieheltä!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat