Mikki-topic

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tervetuloa Aku Ankan nettisivuston viralliseen Mikki-topiciin. Pitkän harkinnan jälkeen päätin tehdä tämän topicin, sillä olen huomannut, että täällä foorumilla on monia Mikkiä koskevia aiheita, kuten "Onko Mikki ärsyttävä?" tai "Luetko Mikki-tarinoita?".

Ja lisäksi Ankkalinnan kaikkien aikojen ensimmäinen hahmo antsaitsee ikioman topicinsa. Tästä voidaan tosin olla montaa mieltä, mutta jos tekee mieli valittaa Mikistä, niin tule tänne topiciin, älä tee uutta keskustelua. Mutta ei tämän siis kuitenkaan ole mikään ristiinnaulitsemistopic Mikille.

____________________________________________________________________________________________________

Puheenaiheita esimerkiksi:

- vs.- taistelut

- Mikki-elokuvat

- Mikki-sarjat...

Eli siis tiivistettynä kaikki Mikki Hiirtä koskevat asiat tähän topiciin.

____________________________________________________________________________________________________

~ Mr R. A.

Kommentit (5)

SuperÄijä
Seuraa 
Liittynyt27.12.2009

Hienoa! tällaista topiccia kaivattiinkin. Toivottavasti turhat Mikki topicit ainakin vähenevät, vaikka tuskin kokonaan katoavat. Aina on joku joka tekee uuden topicin jos tämä ei ole etusivulla.

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Joo ei mitään. Ihme kyllä tuo hakukone taitaa olla rikki/epäkunnossa tai sitten se on muuten vain noin huono,koska minäkään en löytänyt omaa topiciani, vaikka laitoin hakusanaksi: Mikki hiiri-topic. Piti mennä Topic-topiciin,johon olin laittanut tuon linkin ja mennä sitä kautta.

Ja tuo topic oli vajonut aika alas eli sitä ei olisi ollut mitenkään helppo löytää,jos olisi alkanut selailemaan vain foorumin sivuja.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat