Don Roosa.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mikä on Mielestänne Don Rosan paras tarina?

Kommentit (13)

Don McAnkka
Seuraa 
Liittynyt26.10.2009

Jos vain olisit vastaamatta turhiin topicceihin, krisuli! Tämäkin oli vajoamassa, eikä sitä olisi pitänyt nostaa. Anteeksi asenteeni, mutta yritän saada tämän asian kaaliinne, jotta se ei unohtuisi!

// Sama täällä, Mefisto! Kunpa näitä topicceja ei nosteltaisi!

Vierailija

Ei tuo ole ollenkaan väärä asenne,don.Oli oikein sanoa tuo.Ei millään pahalla,mutta minua ärsyttää että näitä topiceja nostellaan.

Vierailija

Tervetuloa vaan Touho414, mutta tiedätkö, että turhien topicien teko on spämmäämistä? Jos et tiedä mitä se on, niin voin vähän selventää. Se tarkoittaa sitä, että täytetään foorumia turhilla, lyhyillä ja asiattomilla viesteillä, kuten käytetään voimasanoja ja tehdään myöskin turhia topiceja, jotka myöskin täyttävät foorumia. Tutustu ensin muihin topiceihin, ennenkuin teet uuden samanlaisen, jos niin satut tekemään. Mutta toivon, että et saa minusta huonoa esivaikutelmaa, mutta anteeksi jos loukkasin. Ei ollut tarkoitus.

Vierailija

Älkää vastatko tähän enää! Annetaan tämän vain vajota alas ja sebu niinkuin sanoit jo, niin h0rsmalle on tosiaan töitä, eikä kyllä vähääkään. Mutta älkää enää vastatko tähän.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat