Suden Arvoitus

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mitä mieltä olette kyseisestä elokuvasta?itsestäni

(ja pikkusiskostani)se on huippu!Täällä voi myös puhua kyseisestä elokuvasta.

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Suden Arvoitus

taikaviitta-97 - 06.01.10 04:03 (ID 435020)

En ole nähnyt kyseistä elokuvaa.

Sama :)

Vierailija

Hmm, ihan hyvä suomalaiseksi elokuvaksi mutta huomaa että on Raimo O. Niemen tekemä, kun naapurin tyttö näki elokuvan meillä ekaa kertaa (oli silloin 9v.), totesi että "jos noi ukot ajais moottorikelkoilla eikä olis kesä niin toi ois ihan kuin Poika ja Ilves".

Ja niinhän se on, sama ohjaaja joten hieman toistoa on havaittavissa ;) Tuntuu myös sinänsä hassulta, että tyyppien tehdessä Poikaa ja Ilvestä "karhu ja susi hylättiin heti alkuvaiheessa", mutta nyt tulikin sitten susi mukaan kuvioihin, liekö ollut vaikutusta että norjalaiset tekivät todella hyvän susielokuvan (Ulvesommer/Suden kesä) muutama vuosi ennen Suden Arvoitusta.

Plagiaatiksi en kuitenkaan Suden arvoitusta syytä, mutta itse en ainakaan havainnut elokuvassa mitään "arvoitusta" ja teema ylipäätään ei tullut hirveän selvästi esille. Ei siinä, hyvä elokuva :)

Vierailija

se on tosi hyvä leffa!mut se kohta missä se poika ajo kelkalla lammen(vai oliko se järven)(en ainakaan usko)yli niin, se oli epäloogista ja tokihan se on mahdollista mut,pitää olla aika hyvä kelkka että siihen pystyy

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat