Hämäys (leikki)

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Okei tällänen topic että pitäis keksiä joku pieni kirjotus pätkä jossa on mahdolliosimman paljon yksityiskohtia. Että ne sitten hämäis lukiaa. Sitten viestin luppuun laitetaan joku kysymys tekstistä johon seuraavan pitäis vastata ja seuraava laittaa myös seuraavan. Tekstin saa lukee vaan kerran koska muuten siinä ei oo mitään hauskaa. Tässä malli:

12 mummoa oli kävelyllä niistä kolmella oli krokotiilin nahka käsilaukku viidellä oli tavallinen nahkalaukku ja lopuilla ei ollut lainkaan. Mummot olivat menossa S-markettiin.

Monellako oli krokotiilinnahka käsilaukku?

Ymmärsittekö? Tässä eka:

20 pappaa oli prätkäilemässä kaikilla oli Harley Davidson merkkinen pyörä mutta puolilla ei ollut kypärää päässä. Matkalla kolme mummoa torui pappoja joilla ei ollut kypärää päässä.

Kuinka monta pappaa oli prätkäilemässä.

Kommentit (14)

Vierailija

Lainaus:
Okei tällänen topic että pitäis keksiä joku pieni kirjotus pätkä jossa on mahdolliosimman paljon yksityiskohtia. Että ne sitten hämäis lukiaa. Sitten viestin luppuun laitetaan joku kysymys tekstistä johon seuraavan pitäis vastata ja seuraava laittaa myös seuraavan. Tekstin saa lukee vaan kerran koska muuten siinä ei oo mitään hauskaa. Tässä malli: 12 mummoa oli kävelyllä niistä kolmella oli krokotiilin nahka käsilaukku viidellä oli tavallinen nahkalaukku ja lopuilla ei ollut lainkaan. Mummot olivat menossa S-markettiin. Monellako oli krokotiilinnahka käsilaukku? Ymmärsittekö? Tässä eka: 20 pappaa oli prätkäilemässä kaikilla oli Harley Davidson merkkinen pyörä mutta puolilla ei ollut kypärää päässä. Matkalla kolme mummoa torui pappoja joilla ei ollut kypärää päässä. Kuinka monta pappaa oli prätkäilemässä.


20, tämä kirjoittamalla hankalaa, silmä hairahtuu...

Olet banaanilaivan kapteeni saat laivaasi:

200 terttua banaaneja

45 hoilaavaa merimiestä

Aku Ankan näköispainoksia

Mummoseurueen

Ne 20 prätkäpappaa

apinalauman ja loppuhuipennukseksi...

3 pientä porsasta!

Mitä sinä ohjasit?

Vierailija

Okei mä laitan seuraavan. Olet eteläisellä pallon puoliskolla ottamassa aurinkoa ja juomassa limsaa ja huomaat että lokki kakkaa päällesi. Ja arviolta 10 000 000 lokkiparvi on tulossa kohti. Ja vieressäsi istuva nainen sieppaa niistä 200. Toisella puolella istuva pappa sieppaa 400.

Mitä olit siellä tekemässä?

Vierailija

Juomassa limsaa. Toista en muista.

Olipa kerran aasi, aasilla oli 235km pitkät korvat. Niitä ihmeteltiin aina Kiinassa ja Antarktiksella asti. Tulipa kerran 2,13m pitkä lääkäri 753cm pitkien saksien kanssa aasin luokse ja leikkasi aasilta korvat. Aasi hyppäsi riemusta 6,76 metrin korkeudelle ja lähti matkaan 2,13m korkean lääkärin kanssa. He matkasivat yhteensä 331998km.

Kuinka pitkät korvat aasilla oli?

Vierailija

235km pitkät korvat.

Olet musiikintunnilla. Olet pitkästymässä kuoliaaksi, ja päätät mennä kaikkien huomaamatta käytävälle ja sieltä etsiä jonkun ennalta-arvaamattoman luokan, minne joku ope ei harhautuisi etsimään sinua. Siellä on juuri käynnissä matikkaa. Mietit että ahaa, murtolukuja, helppoa! Haravoit roskiksen vieressä kyykyssä tyhjää pulpettia. Löydät yhden ihan peränurkasta. Tuolilla on sininen fleecetakki jonka pesulapussa lukee ERPPA. Pistät fleecetakin päällesi. Näpistät Erpan kirjan, ja alat tekemään murtolukuja. Sitten joku opettaja tulee sisään. O-ou! Hän tunnistaa sinut, ja vetää mukanaan käytävään. Missä luokassa alunperin olit, ja minkävärinen takki sinulle oli unohtunut päälle?

~Ascobans~

Vierailija

ainakin sininen takki..

juna lähtee Helsingistä mukanaan 10 matkustajaa.juna pysähtyy Tikkurilassa ja 11 tulee, 3 lähtee.Lahdessa 18 lähtee ja 9 tulee.Lappeenrannassa kaikki Lähtevät ja tulee 19 lisää. Kun ollaan taas Helsingissä on 18 lähtenyt.

kuinka monta kertaa juna pysähtyi?

SuperÄijä
Seuraa 
Liittynyt27.12.2009

Paha oli. Taisi olla neljä tai viisi kertaa.

Oltiin Saharan autiomaassa vuonna tuhatyhdeksänsataakuusikymmentäseitsemän. Tietä pitkin poispäin huoltoasemasta kulki kuusitoista kamelia, joiden jokaisen selässä oli kaksi vompattia, joista toinen oli sininen ja toinen oranssi. Jokaisen oranssin vompatin selässä oli kolme scorpionia, ja jokaisen sinisen vompatin selässä oli kaksi scorpionia. Jokaisen scorpionin selässä oli kuusi hiirtä, joista jokaisella oli neljä elävää ja viisi kuollutta kirppua. Heitä vastaan tuli muuli, joka jonka selässä oli yhdeksän naalia.

Kysymys: Kuinka monta elollista olentoa oli matkalla kohti huoltoasemaa?

Vierailija

Menin sekaisin.

Aku oli riippumatossa juomassa sihiä vuonna kaksituhattakolme. Tupu, Hupu ja Lupu pelasivat pesistä. Pallo osui ikkunaan seitsemänsataaviisikymmentäkuusi kertaa. Aku suuttui heille.

Mistä Aku suuttui?

Vierailija

Kun joku osui johonkin 756 kertaa muistaakseni.

Seuraava: Akulla ja Tulpulla oli riita siitä kuka kasvattaa maailman leveimmän rikkaruohon. Akun ruoho oli 864375749 metriä leveä ja Tulpun 873489. Iines tuli reuhaamaan Akulle asiasta ja sitten Aku tyyntyi.

Kumman rikkaruoho oli pidempi?

Tapsa99
Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

Taisi olla Akun.

Seuraava: Olet jo pitkään miettinyt Egyptiin lähtöä perheesi kanssa. Päätätte, että menette sinne heinäkuussa. Varaatte lentoliput, ja menette Helsingin lentokentälle. Käytte läpi lähtöselvityksen ja menette lentokoneeseen. Matkan aikana tarjoillaan 1 ruoka-annos, 2 kahvi-kuppia ja 1 vapaa ehtoinen jälkiruoka. Matka kestää 9 tuntia, 30 minuuttia. Olette perillä Egyptissä ja menette hotelliin johon olette varanneet huoneen. Hotellin nimi on Hotel Sultan.

Milloin lähditte Egyptiin?

- Tapsa

leeppa
Seuraa 
Liittynyt11.5.2011

Lauantaina.

 

Jonne joi 3 es se oli 5/5 jonne sanoi -5/5 24/7.

Jonne keulii 197778375 milliä.

jonne ostaa taas samanlaisen es siinä on 0,33l eeässää hän juo senkin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kuinka pitkään jonne keulii?

Derpzilla
Seuraa 
Liittynyt9.6.2014

Oliko 197778375 milliä?

Varoitus jos et ymmärrä suomen kieltä kovin hyvin älä lue tätä.

Keksijä keksi keksin. Keksittyään keksin keksijä keksi keksineensä keksinnön keksityksi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mitä keksijä tajusi keksineensä?

On on sana.

Kunkku Karhu
Seuraa 
Liittynyt13.6.2014

Keksinnön?

Το όνομά μου είναι Kunkku Karhu
Μην χρησιμοποιείτε αυτό σας μεταφραοτές για μετάφραση
------------------------------------------------------------------------------
Karhut ovat lempieläimiäni
------------------------------------------------------------------------------
Pipari on hywää kesälläkin :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat