Leikki virus.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli kertokaa jos olisitte soluttamassa virusta pahisten tietokoneeseen kertokaa minkä niminen virus olisi, mitä virus tekisi, mihin ohjelmaan sen soluttaisitte ja mitä siitä olisi vihollisten vakoilussa ja tuhoamisessa hyötyä.PS.parhaat virukset listataan ja kukaan EI saa matkia eikä kopioida toisten viruksia tai nimiä. (tämä leikki voi olla liian vaikea.)

Kommentit (9)

Vierailija

Kamikaze-Virus joka lähettää vakoiluohjelman jokaiseen ohjelmaan mikä on tietokoneelle asennettu ja kun se on saanut kaikkiin vakoilu ohjelman se lähettää tiedot johonkin tiettyyn osoitteeseen ja kaataa koneen ja tuhoaa myös itsensä ja peittää jälkensä.(kaikki tämä tapahtuu puolessa minuutissa jos tietokone ei ole päällä!)juu aika jännä virus mut eikö ois hyvä jos vaikka puolustusvoimil tai NASA:lla ois käytössään semmone.

-AF98-

Vierailija

Nimi: Xdlgh24387

Tehtävä: Tuhoaa Windowsin ja pakottaa asentamaan Linuxin :D

Solutus: Internet Explörer

Hyöty: Pahikset eivät voisi terrorisoida koska Linux estää sen. (Leikisti :))

Vierailija

NiMI WinBlock1.0

Vaikutus:

Lukitsee Windowsin käynnistyksen.

Torjunta:

Käynnistä Ubuntu live-cd (tai muu jakelu*)

ja kopioi tiedostot ulkoiselle tallennuslaitteelle.

Asenna Ubuntu (tai muu jakelu*)

*Kubuntu,Xubuntu,Debian,DamnSmallLinux,Puppylinux,Xandros,64Stuio-2,Absolutelinux-15 jne.

Miksi kukaan käyttää Windowsia näiden syiden takiako:

1.Windows kaatuu aina.

2.Windowsin automaattiset päivitykset kaatavat ajastuksen takia.

3.Käynnistys 10Minuuttia

4.Maailman laajuisia ongelmia

5. Lisätietoa (kopioitu ubuntu suomen sivuilta koska ei ole sallittua tehdä linkkejä Aku Ankan ulkopuolelle):

Miksi käyttäisin Linuxia?

Kenelle Linux sopii?

Linux sopii lähes kenelle tahansa. Järjestelmän peruskäyttö on helppoa, mutta Linuxin asentaminen ja asennuksen jälkeiset toimenpiteet voivat olla hieman hankalia - kuten minkä tahansa käyttöjärjestelmän asentaminen ja asetusten määritteleminen. Joka tapauksessa vähänkin enemmän tietokoneiden kanssa työskennellyt selviää asentamisesta helposti itse.

Kenties joku ystävistäsi tai tuttavistasi käyttää jo Ubuntua. Hän voinee auttaa sinua järjestelmän asennuksessa. On olemassa myös yrityksiä (ks. Tukipalvelut-sivu), joiden palveluihin kuuluvat Linux-asennukset.

Yleisesti ottaen Linuxiin esim. Windowsista siirtyminen edellyttää ainoastaan hieman viitseliäisyyttä, valmiutta oppia uusia asioita ja ulosoppia tietyistä vanhoista rutiineista.

Nykyinen käyttöjärjestelmäni toimii hyvin. Miksi vaihtaisin Linuxiin?

Jos olet täysin tyytyväinen tämän hetkiseen tilanteeseen, niin vaihtamista pelkkään Linux-järjestelmään ei kannattane tehdä. Useimpia Windows-käyttäjiä kuitenkin häiritsevät tietoturvaan liittyvät ongelmat, kuten virukset ja madot. Muutaman vuoden käytön jälkeen Windows saattaa hidastua tai järjestelmä muuttuu epävakaaksi.

Linuxin etuja on ennen kaikkea tietoturva ja vakaus. Lisäksi Linuxin käyttö on edullista, sillä ohjelmistot perustuvat avoimeen lähdekoodiin. Ne ovat vapaasti kenen tahansa käytettävissä, muokattavissa ja levitettävissä.

Lue lisää Ubuntu tutuksi -kirjan luvusta viisi hyvää syytä käyttää Linuxia.

Jos Linux on niin hyvä kuin väitetään, miksi sitä käytetään niin vähän?

Hyvä kysymys! Siinä yksi syy, miksi muun muassa tämä sivusto on olemassa. Todellisuudessa Linuxia käytetään todella paljon, mutta enimmäkseen palvelimissa ja muissa huomaamattomissa laitteissa. Tavallisessa työpöytäkäytössä Linux on levinnyt viime vuosina nopeasti ja siihen on syynä ennen kaikkea se, että graafiset työpöytäympäristöt ovat kehittyneet muiden käyttöjärjestelmien tasolle tai ohitse. Näin Linux tarjoaa hyvän vaihtoehdon Microsoft Windows- ja Mac OS -järjestelmille.

Onko Linuxille olemassa omaa vakavasti otettavaa ohjelmatarjontaa työpöytäkäyttöön?

Linuxille on olemassa laaja valikoima laadukkaita ohjelmia työpöytäkäyttöön. Näistä tunnetuimpia ja suosituimpia ovat mm. toimisto-ohjelmisto OpenOffice.org, internet-selain Firefox, sekä kuvankäsittelyohjelma GIMP. Laadukkaita ohjelmia löytyy useimpiin käyttötarkoituksiin, joitakin erikoisohjelmia ja uusimpia pelejä lukuun ottamatta.

Voinko käyttää nykyisiä ohjelmiani Linuxilla?

Windows-käyttöjärjestelmän ohjelmia ei voi käyttää sellaisenaan Linuxissa. Erillisen Wine-ohjelmiston avulla voi kuitenkin käyttää monia Windows-ohjelmia. CodeWeavers-niminen yritys on kehittänyt Winen pohjalta CrossOver Office -ohjelmiston, joka mahdollistaa useimpien tunnettujen Windows-ohjelmien käyttämisen Linuxissa. Lisäksi on olemassa ratkaisuja, jotka mahdollistavat Windowsin käyttämisen Linuxin sisällä.

Pystynkö avaamaan ja muokkaamaan muissa käyttöjärjestelmissä tehtyjä tiedostoja Linuxissa?

Linux-ohjelmat tukevat varsin hyvin yleisimpiä tiedostomuotoja. Mm. Microsoft Officen tiedostot aukeavat melko hyvin OpenOffice.org-ohjelmissa. Samoin GIMP avaa yleisimmät kuvatiedostot. Eri ohjelmien tiedostomuotojen tuen kehittäminen on vaikeaa ja hidasta, koska suuret ohjelmistotalot eivät ole julkaisseet kuvauksia tiedostomuodoista. Siksi ohjelmoijat joutuvat kehittämään muunnosohjelmia tiedostomuotojen välille yrityksen ja erehdyksen kautta.

Voinko siirtää Linuxiin asetuksia ja muita Windows-ohjelmissa olevia tietoja?

Useimmiten kyllä. Esimerkiksi Internet Explorer -verkkoselaimen suosikit ja Outlook-sähköpostiohjelman osoitekirjat ja sähköpostit saa siirrettyä. Myös muille laajassa käytössä oleville ohjelmille on olemassa tietojen vientiin ja tuontiin liittyviä työkaluja, mutta niiden helppokäyttöisyys vaihtelee.

Voiko Linuxilla pelata?

Linuxilla voi pelata. Linuxille on kehitetty joukko omia pelejä, mutta yleisimpiä kaupallisia pelejä julkaistaan harvoin Linuxille. Tätä heikkoutta paikkaamaan on saatavilla kaupallinen CrossOver Games -ohjelmisto, joka mahdollistaa suosituimpien Windows-pelien pelaamisen Linuxissa helposti. Muita vaihtoehtoja on asentaa ilmainen Wine, johon edellä mainittu ohjelmisto perustuu mutta jonka käyttö on hieman hankalampaa.

Linux on myös mahdollista asentaa Windowsin rinnalle, ja moni pelaamista harrastava Linux-käyttäjä pitääkin Windows-järjestelmää edelleen Linuxin rinnalla pelaamista varten.

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Olipas pitkä viesti, Mika.

Joo, onhan Linuxissa toki paljon hyviäkin puolia, mutta en silti sitä käytä. Kaikki kotisivujen palvelimet, joita olen käyttänyt, sijaitsevat Linuxissa. Linux on ehkä varmempi ja turvallisempi kuin Windows, mutta olen tottunut Windowsiin, enkä kauheasti pidä Linuxin ulkonäöstä (tiedän, että paljon eri LInux-järjestelmiä).

Vierailija

Nimi: TheGreatTextBlock 20,10

Vaikutus: Estää näippäimistön käytön ja kaikki tekstiasiakirjat poistuvat.

Esto: Anti-Virus 2010

Valmistaja: Avira Antivirus

Olimpa ovela : DDDD

Vierailija

nimi:antimantigantisuperhypergiganyper-virus

haitta:räjäyttää koko koti-tonttisi jos käynnistät Windowsin

valmistaja:Tuntematon

valmistettu:Madacascarissa

pelastus: onneks kenelläkään ei oo tietokoneessa tommosta :O

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat