Kerro jostakusta muusta!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Siis topicin idea on tämä: Kerrot jostakusta muusta henkilöstä joka on rekisteröitynyt näille Akkarin sivuille. Voit kertoa hänestä kaiken mitä hän on täällää itsestään kertonut tai ainakin sen minkä muistat.

Itsestään ei saa kirjoittaa, mutta edellisestä käyttäjästä kyllä, jos haluaa. Mieluiten samaa henkilöä ei kuvata peräkkäin ja kenestäkään ei tietenkään saa sanoa pahaa!

Antakaa myös arvosana kyseiselle henkilölle josta kerrotte. Asteikolla 4-10 tietenkin!:D

Toivottavasti tämä ei teidän mielestänne ole turha topic.

Kommentit (8)

Vierailija

Voi ei! Anteeksi maikki! Tämä topic on melkein kokonaan saman lainen kuin sinun. Mutta onneksi ei sentään tismalleen saman lainen, koska tässä saa kertoa kenestä tahansa käyttäjästä. Toivottavasti sinua ei hirveästi haittaa mokani. En huomannut ajatella miten saman laiset nämä topicit ovat keskenään.:( Anteeksi TODELLA paljon maikki ja kaikki muutkin joita tämä yhtäläisyys häiritsee. Toivottavasti kuitenkin kirjoitatte tänne.:)

Vierailija

No, kerron vaikka sinusta, Nöösi.

Nöösi rekisteröityi tänne 15.12.09, eli ei kovin kauaa aikaa sitten, mutta silti tykkään hänen kirjoitustyylistä ja kirjoituksista yleensä, "Nöösi oppi heti talon tavoille", kirjoitin PARHAAT KÄYTTÄJÄT- listaanikin. Arvosanaksi annan Nöösille 9.

-Antsu95-

Vierailija

Kiitos paljon antsu95! Sinäkin olet hyvä käyttäjä ja kirjoitat hyviä viestejä. Sinä olet rekisteröitynyt tänne yli vuosi sitten. Olet siis jo vanha konkari näillä sivuilla ja arvosanaksesi annan 9+!:) Olet hauska henkilö näillä sivuilla. Kiitos että olet täällä!

Kiitos Ninnu siellä jälkeeni rohkaisusta! Sinäkin olet todella hyvä tyyppi näillä sivuilla!:D

Vierailija

Nöösi on nopea oppimaan muutaman väärin ymmärretyn topicin (sarja vs.-topic, en muistuta siitä pahalla, olet hyvä tyyppi! :)) jälkeen.

Don McAnkka
Seuraa 
Liittynyt26.10.2009

Olen kyllä itse tehnyt täysin samanlaisen topicin... En nyt jaksa etsiä sitä ja laittaa linkkiä, sillä olen PS3: sellani Internetissä ja lisäksi se on jo uponnut. Käyttäkää vain tätä... ; )

Tapsa99
Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

Arvostelen One Pieceä:

One Piece, on tulokas, mutta mahtava käyttäjä, kirjoittaa monia kokeneempiakin käyttäjiä paremmin. Hän perustelee asiansa hyvin ja on tehnyt kuuluisan Manga- topicin. Arvosana. Erinomainen käyttäjä!

- Tapsa

Vierailija

Hienoja viestejä jatkakaa samaa rataa kaikki! Ja anteeksi jos olet joskus tehnyt saman laisen Don McAnkka. En ole tiennyt/huomannut. Anteeksi siitä:)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat