Muistilista

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tänne siis voi halutessaan kirjoittaa ITSELLEEN muistilistan muistettavista asioista. En nyt oikein tiedä onko tämä hyvä idea, mutta ainakin muistaa tarvittavat asiat!

Eli siis listassa ei saa olla salaisuuksia (ellei halua muiden lukevan niitä). Eli kannattaa käydä täältä aina lukemassa omaa muistilistaa, jota mieluiten aina uuden jutun tullessa MUOKATAAN. Jos listaan tulee esim. vain 1 asia, muistettavia juttuja kannattaa kerätä enemmän, ennen kuin tekee listan! Ymmärsittekö? Saa antaa kritiikkiä, jos topic on turha!

Kaisakoon muistilista:

- Tee PARHAAT KÄYTTÄJÄT-lista joka sunnuntai! Älä unohda viikon käyttäjää!

- Selviytyjät LA klo 21.00.

Eipä nyt muuta, muokkailen listaani, kun muistan lisää!

Kommentit (4)

Ankkafani315
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

En usko, että tämä tulee tarpeeseen. Arvelen että enemmistö = n. 90% käyttäjistä omistavat tämän neliönmuotoisen ruudun lähettyvilää kynän ja paperia, johon näitä kirjoitella/kännykän muistikirja. Toki jotkut saattavat olla jo niinkin pitkällä ettei heillä ole näitä :s

Mutta en ymmärtänyt, miksi teit tämän?

Vierailija

Lainaus:
Muistilista

Ankkafani315 - 10.01.10 05:59 (ID 438977) En usko, että tämä tulee tarpeeseen. Arvelen että enemmistö = n. 90% käyttäjistä omistavat tämän neliönmuotoisen ruudun lähettyvilää kynän ja paperia, johon näitä kirjoitella/kännykän muistikirja. Toki jotkut saattavat olla jo niinkin pitkällä ettei heillä ole näitä :s Mutta en ymmärtänyt, miksi teit tämän?


No sori jos on turha. Ajattelin kyllä että täällä olisi AA.fi:n muistettavia juttuja. Esim. Parhaat köyttäjät-listan kirjoittaminen, jonkun tietyn viestin kirjoittaminen johonkin jne.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat