aku ankka-kauppa

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

ootteko koskaan ostanu mitää kaupasta?

mä en :[

Kommentit (9)

T3
Seuraa 
Liittynyt17.7.2009

Kesällä tuli ostettua niitä Aku T-paitoja sieltä ja noin 2 kuukautta sitten tilattiin näköispainoksia sun muuta luettavaa sieltä. : )

T3

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: aku ankka-kauppa

Super-Hupu - 11.02.10 07:13 (ID 463436)

mikä se Aku Ankka kauppa on

Se on kauppa johon löytää kun tääl on toi keskustelu linkki.Niin siinä vieressä lukee kauppa.Niin paina sitä.No nyt aiheeseen.Olin ostanu sieltä yhden näköispainoksen,mutta kahden viikon päästä tuli kirje kotiin jossa luki,että tuote loppunut:@.

Taas outo väli tekstissä:@:@:@

-12kaiken korjaa-

Vierailija

Lainaus:
aku ankka-kauppa

T3 - 14.02.10 06:18 (ID 465991) Kesällä tuli ostettua niitä Aku T-paitoja sieltä ja noin 2 kuukautta sitten tilattiin näköispainoksia sun muuta luettavaa sieltä. : ) T3


Ai niin, unohtui mainita nekin T - paidat. Heinäkuun puolessa välissä ostin noita AA. T- paitoja. On kyllä aika halpaa, tuolla verkkokaupassa.

Kerran myös siellä oli sellainen UP - tuote, jota en saanut jostain syystä ostettua. Yritin vaikka kuinka monta kertaa, mutta tuli vain se mutkia matkaan juttu. Mikäköhän siinä mökkäsi?

Mutta kyllä sieltä tulee paljon ostettua kaikkia kivoja juttuja, esim Disney kirjoja, Disneyn suosikkeja, ja tietenkin D. Rosan ja C. Barksin HIENOJA kovkantisia.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat