kokoelmat

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

kuinka moni keräilee aku ankkoja??minkälaiset sarjakuvakokoelmat teillä on?

itselläni on kaikki taskukirjat 1.painoksina,ja kaikki roope-sedät ja melkein kaikki aku ankka lehdet (-50 ja -60-luvulta puuttuu vielä joitakin),ja paaaaaaaaaaaaaaljon erilaisia albumeja sekä kovakantisia kirjoja yms. yms.

Sivut

Kommentit (17)

Vierailija

Poffu kirjoitti:Minua harmittaa niin paljon kun ei voinnut tilata Carl Barksin kootut -sarjaa. Se vaan oli NIIIIN kallis. Tiesin että siinä olisi ollut upeita tarinoita joista olisin tykännyt. Pyörittelin postin tuomaan kirjettä ainakin viikon ennenkuin sain heitettyä sen roskiin. Paha mieli jäi, mutta kun ei edes kuukauden palkka siihen riitä niin minkäs teet. Pahinta oli kun posti toi jonkin ajan kuluttua vielä uuden kirjeen, jossa luki jotain tyyliin; vielä ehdit, tämä on viimeinen tilaisuus. Taas joutui viikon pyörittelemään sitä kirjettä käsissä, mutta kun ei lotostakaan mitään tullut, piti kirje lopulta taas heittää roskiin...

Minulla kävi samoin.

Vierailija

Minä keräilen kaikenlaisia.

mulla on noin. 500 akkaria.

n. 70 taskaria.

n. 30 erillaista albumia

näköispainos vuosikerrasta 1954

Iineksistä melkein kaikki

ensimäinen minitaskari

ja n. 50-60 Roope-setää

Haluaisin hankkia enemmän noita näköispainoksia ym., mutta kun ne on niin kalliita... Joulu- ja synttärilahjoiksi niitä kyllä pyydän.

Tuon yhden näköispainoksen ostin hyväkuntoisena kirjaston poisto myynnistä 50 sentillä. :D

Vierailija

Akkareita meille on 10 vuosikertaa, jonku verran taskareita ja kovakantisia. Nykyään yritän kerätä mahdollisimman paljon kovakantisia, koska ne ovat parhaita.

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

n. 60 Taskukirjaa, joista tuplia 6 + (olen lukenut n. 100 muuta taskaria)

6 teemanumeroa

2 jumboa

n. 40 Roope-Setää

2 aikakonetta

n. 300 akkaria

4 satasivuista + 3 muuta albumia

2 mini-taskaria

5 sudenpantujen käsikirjaa

1 50 kummallista kommellusta

3 kovakantista

1 murrealbumi

muuta krääsää

äkkiseltään laskettuna näin. Jossain kodin syövereissä on varmasti lisää.

Vierailija

Mulla on 10 kovakantista ja voinki sanoo ne tänne elikkä : Aku Ankan näköispanos vuosikerrasta 1966 1 ja 2 osat, Roope-Sedän parhaat, Aku Ankan parhaat palat 1958, Ankantekijät 6 Naurettavat naapurit, Don Rosan kadonneen kirjaston vartijat kirja, Ankkalinnan rämäpää (2 painos), Ekstrat 1-8.Sitten pehmeäkantiset:Aku Ankan satasivuiset4 kauhujen kartano, Neljä Mestaria, Ankkalinnan konkkaronkka, Aku Ankan aikakone 1 (eka paino) , Jumbo 13 Kultakylpy.Ja taskarit 1-200 ja myös 206, 81 ja 301-333 ja lopuksi kaikki taskarin teemanumerot

:) :D ;) :( :o :s :I :$

Vierailija

Junttapurin Maharadza kirjoitti:No mulla on muutamii vanhoi akkareita kotona, sekä kaksi joulumantelia... Mahdatteko tietää, että paljonko maksaa se ihka ensimmäinen Suomessa ilmestynyt Aku Ankka -lehti? Siis se 1951 joulukuun näytenumero?

Alkuperäisenä sen arvo on huikea. Se on yksi harvinaisimmista sarjakuvalehdistä. Enempää en osaa sanoa.

A r s k a
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Keräilen! On jo 40 taskukirjaa, 100-200 Aku Ankka lehtee, Ankantekijät 7,8 ja 9, Roope Ankan elämä ja teot kirja+2 toista kirjaa, 21 Roope-setä lehtee, Minä Aku Ankka-kirja, jumbo 12, 2 karuselli lehtee/kirjaa, 2 sudenpentujen käsikirjaa, Pelle Pelottoman käsikirja(Aito 70 luvulta tuotu kirja!), kui, sanos Aku-kirja, Ankronikka dvd, 3 kansiota.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat