Miksi kaikki tekevät turhia topicceja?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Esim. turhia olisivat vaikka että arvostele edellisen käyttäjän profiilikuva, tai kumpi on parempi, Don Rosa vai Carl Barks? Turhat topicit ovat sellaisia, minkä viesteihin tarvitaan vain yksi sana. Topicit ja foorumit ovat keskustelua varten. Esim. Off-topic on mahtava topic, sillä siellä keskustellaan OIKEASTI.

Ottakaa kantaa!

P.S. Tämäkin on turha topic jos ajattelee

Kommentit (3)

Ankkafani315
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Jotkut tkeväe turhia topiceja, koska eivät tiedä, minkälaisia topiceja pitää tehdä. Siispä paras tapa olla tekemättä turhia topiceja on olla tekemättä LAINKAAN topiceja. Silloin jotkut voivat tehdä niistä ne tärkeimmät topicit. Tämäkin on oikeastaan niin surku topic, että se pitäisi heivata sen õ-mapin perälle varustamalla monella abloylla. On tämä kokous nettisivujen hyväksi ja siellä kuuluu pohtia näitä tämmöisiä. Topic topic ja vielä kerran topic.

Jertte nro 2?

Vierailija

Samat sanat kuin Ankkafanilla;

Lainaus:
Siispä paras tapa olla tekemättä turhia topiceja on olla tekemättä LAINKAAN topiceja.

Juuri näin asia on.

~Mr R.A.

Vierailija

Olen samaa mieltä teidän kanssanne. Tiedän että tämäkin on turha topic mutta nyt ajatuksella on enemmän kuulevia korvia. Tehdään turhista topiceista loppu! Uudet käyttäjät! Tämä koskee eniten teitä! Jos teillä on asiaa tai kysyttävää älkää tehkö siitä uutta topiccia vaan kysykää esim Off-topicissa

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat