GoF

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Kuinka moni pelaa Glory of Fellowlandia? Itse pelaan, ja se on hyvä peli.

Peli on vähän saman tapainen kuin travian. Tässä perustetaan kyliä ja kasvatetaan valtakuntaa. Tehdään sotajuokkoja joilla voi ryöstää resursseja ja vallata lisää kyliä. Vakoilemalla muiden kyliä saat niistä tietoa.

Voit valita eri roduista suosikin; kääpiöt, haltiat, ihmiset, hobitit ja örkit. Jokainen rotu eroaa vähäsen muista. Rakennukset joita kyliin rakennetaan vaihtelevat ja sotajuokot myös.

Pelissä myös opiskellaan tieteitä, joita kautta saat rakennettavaksi lisää rakennuksia ja muuta hyödyllistä.

Voit valita magialajin. Eri magialajeissa on eri taiat.

Pelissä saa ystäviä ja ystävät auttavat toisiaan. :)

Ja peli on ilmainen!

Olen pelannut peliä kohta vuoden, joten kokemusta on useammastakin pelimaailmasta (serveri) joita on 8.

Jos joku innostuu koittamaan peliä, niin opastan mielelläni peliin mukaan, ja voisinpa laittaa tänne pienen ohjeen, josta voi olla hyötyä.

Kommentit (14)

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: GoF

Vingeri - 18.01.10 04:04 (ID 445109)

Tämä kuuluisi siihen Pelit topiciin.

Jaa.

Minusta tämä on hyvä juuri tälläisena, enkä edes nähnyt koko pelit topicia, ja arvaa 2 kertaa rupeanko selaamaan jokaisen sivun pulinat-osiolta.

SuperÄijä
Seuraa 
Liittynyt27.12.2009

Lainaus:
Re: Re: Re: GoF

Ulappakeiju. - 18.01.10 04:14 (ID 445123)
Lainaus:
Re: Re: GoF Vingeri - 18.01.10 04:04 (ID 445109) Tämä kuuluisi siihen Pelit topiciin.
Jaa. Minusta tämä on hyvä juuri tälläisena, enkä edes nähnyt koko pelit topicia, ja arvaa 2 kertaa rupeanko selaamaan jokaisen sivun pulinat-osiolta.


Voit käyttää hakua.

Kammoli
Seuraa 
Liittynyt24.8.2008

Lainaus:
Re: Re: GoF Vingeri - 18.01.10 04:04 (ID 445109) Tämä kuuluisi siihen Pelit topiciin.
Jaa. Minusta tämä on hyvä juuri tälläisena, enkä edes nähnyt koko pelit topicia, ja arvaa 2 kertaa rupeanko selaamaan jokaisen sivun pulinat-osiolta.

Saanko minäkin arvata? No arvaan että joo? :F :D

Vierailija
Seuraa 
Liittynyt22.2.2009

Lainaus:
Kammoli - Haku on muuten ihan surkea! Kirjoitin siihen oman keskusteluni nimen eikä se löytänyt edes sitä! :S

Haku on tällä hetkellä epäkunnossa, eikä se valitettavasti toimi, Kammoli. Hakua varmaankin korjataan parhaimmillaan, joten se saadaan vielä joskus kuntoon! : )

Kammoli
Seuraa 
Liittynyt24.8.2008

Ai jaa. No en tiennyt sitä. Toivotaan että se tulee hyväksi! (:

PS: Menkää tuonne kyselyt ja visailut foorumille ja sieltä "Mieti, arvaa ja voita" peliin! Se on hyvä!

Vierailija

Tässä pikku ohjekirjanen:

Merkitsin huutomerkillä (!) ne kohdat jotka ovat tärkeimpiä, pelin aloittamiseen. Jos aiot pelata, kannattaa lukea muutkin kohdat,jotka ehtii lukea aloituksen jälkeenkin ihan hyvin. :)

! 1. Pelissä on useita eri pelimaailmoja, jotka ominausuuksin ovat lähes samanlaisia. Kannattaa valita pelimaailma, joka on vähiten edistynyt, sekä jossa on kunnia-ominaisuus. Edistyneisyyden näkee pelimaailma "etusivulta" vihreästä palkista.

! 2. Kun perustat ensimmäistä kylääsi, valitse rodullesi sopiva maasto. Nämä tiedot löytyvät

"ohjeista" joka on vasemmassa sivupalkissa. Ota "ohjeista" "maastotyypit". Yleensä kannattaa välttää aavikkoa, sillä siellä on niukasti ruokaa.

! 3.Kun kylä on perustettu, niin tehtäviä alkaa tulla. Kaikki tehtävät kannattaa hyväksyä, sillä ne auttavat ja neuvovat eteenpäin pelissä ja suoritettuasi tehtävän saat "palkkion", joka on yleensä erilaisia resursseja.

! 4. Tieteet ovat tärkeitä kehityksen kannalta. Niinpä ensimmäin tiede joka kannattaa pistää opiskeltautumaan on "torikauppa". Tämän tieteen opiskelutasi sinulla on mahdollisuus rakentaa kylääsi tori, josta saat kultaa. Tieteiden opiskelu ei tarkoita että sinä opiskelet jotain, vaan "heimosi viisaat" opiskelevat, eli kuluu jonkin aikaa että voit käyttää tieteestä saatua hyötyä. Kuten rakennus valmistuu, niin tiedekin valmistuu.

5. "Hyvän tahdon startti" auttaa pelin alkupuolella, ja se on sitä voimakkaampi mitä myöhemmin tulet pelimaailmaan. "Hyvän tahdon startti" antaa puollustusboonuksen, eli yksikin sotilas voi "hyvän tahdon startin" aktiivisena ollessa olla kyllin voimakas voittamaan 5 sotilasta. Startti vaikuttaa vain ensimmäiseen kylään 1-3 viikon ajan. Kannattaa varautua siihen, että mitä voimakkaampi startti on, sitä voimakkaammin resurssien tuotanto saattaa tippua starin loputtua. Startti heikkenee koko 1-3 viikon ajan, kunnes loppuu.

6. Kunniaa vai ei? Kunnia-ominaisuutta ei ole jokaisessa pelimaailmassa. Se tasoittaa pienten ja isompien pelaajien välistä sotaa. Jos saat negatiivista kunniaa kyläsi menee kapinaan, positiivinen kunnia ei tee mitään. Mutta jos saat negatiivista kunniaa ja kylässäsi on positiivista kunniaa, niin positiivisesta vähennetään negatiivinen. Siten kylä ei mene aina kapinaan jos saa negatiivista kunniaa.

7. "Plus: rauha" kannattaa pistää pois päältä parin ensimmäisen päivän sisällä, sillä muuten voi kaikki plus-pisteet kulua. Niitä on hyvä käyttää kapinan poistamiseen kylästä.

8. Tehtäviä seuraamalla peli etenee hyvin, ja jo seuraavalla kerralla muistat ja osaat tehdä asioita ennen kuin tehtävä tulee. Vähitellen osaat pelata niin, että et tarvitse tehtävien neuvoa, mutta ne kannattaa silti hyväksyä, sillä niistä saatava hyöty on tarpeen.

Kysyä saa, ja vastaan miellelläni peliin liittyviin kysyksiin! :D

Mitä luultavimmin pistän vielä lisää ohjeita, liittyen syvemmin peliin.

Vierailija

Kapinasta olisi varmaankin hyvä laittaa jotain.

Kapina tulee kylään kun jotain resurssia on negatiivisesti. Näin voi käydä jos vaikka ruokaa tuotetaan vähemmän kuin sitä kuluu, eli silloin se tuotanto on negatiivinen, ja jos asialle ei tee mitään niin vähitellen kaikki varastossa ollut ruoka kuluu, loppuu ja lopulta muuttuu negatiiviseksi. Silloin kylä menee kapinaan.

Kapina on tila, jossa kylässä mikään rakennus ei valmistu, eikä mitään rakennusta voi rakentaa. Yksikään yksikkö ei valmistu eikä niitä voi myöskään kouluttaa lisää.

Kapinan saa pois käyttämällä plus-toimintoa "kukista kapina väkivaltaisesti", mutta se ei vaikuta resurssin tuotantoon. Kun kapina on poissa kannattaa heti laittaa jokin rakennus rakentumaan, joka tuottaa sitä resurssia jonka tuotanto on negatiivinen, ellei kylä mene uudestaan kapinaan.

Useimmat resurssit, joista kapina johtuu on ruoka ja kulta. Siispä näiden tuotannosta kannattaa pitää huolta ja katsoa milloin niiden tuotanto voi kääntyä negatiiviseksi. Alussa sotajoukkojen kouluttamisessa kannattaa varoa, ja katsoa ettei niitä tulee liikaa, jos vaikka silloin ruoan tuotanto tippuu liikaa. Kullan tuotantoon auttaa kun nostaa veroa, ja siihen on oma tieteensä: veronkanto. Mutta varo ettet nosta liikaa veroa, ettei kulttuurin tuotanto lopu.

Jos on useampi kylä, niin voi toisesta kylästä viedä kapinakylään kapinanaiheuttajaresursseja, niin säästät plussia.

Loppujen lopuksi kapina ei ole niin hirveä asia, miltä se ehkä kuulostaa. Jos pelaat vain tarkasti niin vältyt kapinoilta. Onnea matkaan!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat