AA'n jäsenissä on Hessuja

Seuraa 
Liittynyt14.1.2010

Olen tullut huomanneeksi näitä topikkeja selaillessani, että monet henkilöt tekevät turhanpäiväisiä ja jo olemassa olevia aiheita.

Esimerkkiaihe: (Ei ole olemassa oikeasti)

"Millane oli tänpäivän akkari!?"

Tuon voisi ihan hyvin korvata esimerkiksi yksinkertaisemmalla "Viikon akkari"-aiheella jossa joka viikko, kun uusi akkari tulee niin, aiheeseen voisi sitten postata oma mielipide siitä.

Myöskin toivoisin ylläpitäjien/valvojien kiinnittävän enemmän huomiota foorumien "puhtauteen". Eli ne aiheet voitaisiin lukottaa, mitkä ovat jo olemassa, kunhan ensin käy lähettämässä viestin jossa on sitten linkki siihen olemassa-olevaan topikkiin.

En ole nähnyt foorumeilla valvojaa (tai nyt, näin, mutta heidän pitäisi olla aktiivisempia ja liittyä mukaan keskusteluihin) joka keskustelisi tavallisten jäsenien kanssa samalla valvoen koko soppaa. Tällaisen lisääminen olisi erittäin hyvä asia foorumien viihtyvyyden lisäämiseksi.

Kiitän.

Kommentit (6)

Vierailija

Totta puhut! Tästä on tosin puhuttu jo niin monessa topicissa, että tämän topicin voisi kenties jättää sikseen, mutta jos aloitusviesti on upea, jota tuo on, vaikka noinkin uusi käyttäjä, on kutakuinkin sallittua jutella tässä topicissa, sillä esim. Kokous nettisivujen hyväksi on mennyt osaspämmiksi, ja vajonnut jonnekin mutiin, joten sitä ei tarvitse enää kaivaa esiin. Muutama ExtraHessumainen tyyppi täältä kyllä löytyy, mielipiteitten mukaan voitte päättää kuka.

Vaa_ri
Seuraa 
Liittynyt7.4.2009

Turhia aiheita tosiaan, liityit juuri Hessuihin. Olisit tullut valittamaan Kokous nettisivujen hyväksi -toppaan, siellä näitä asioita on puitu jo toista vuotta. Olemme yrittäneet neuvoa porukkaa, mutta aina ilmaantuu uusia joille kaikki pitäisi selvittää alusta asti. On olemassa keskusteluohjeet jotka olisi hyvä lukea mikäli on ensimmäistä kertaa foorumilla, mutta sehän tuntuukin kiinnostavan jokaista. Olen siis puolellasi, kuten hyvin moni muukin, mutta jatketaanhan täällä:

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/8/viestiketju/7427/kokous_nettis...

Kiitos : )

// Ja kyllä muuten kaivetaan MillaMagia! : D

Ruuga
Seuraa 
Liittynyt14.1.2010

He, he! Noh ei se mitään. Lempihahmonikin on Hessu.

Mutta esitinhän uuden aatteen, että valvojien (eli ns. moderaattorien) pitäisi olla aktiivisempia ja liittyä keskusteluun, jotta tavalliset jäsenet pystyvät tunnistamaan heidät ja toisin päin.

Myös silloin valvojien on helpompi tajuta mikä topikki sietää saada kohtelun, jossa se pistetään lukkoon ja avain nielaistaan.

(Selitimpä vaikeasti loppuosan. =P )

Vaa_ri
Seuraa 
Liittynyt7.4.2009

Juu juu, mutta juuri näistä asioista olemme jauhaneetkin tuossa linkittämässäni topassa kun selaat muutaman kymmenen sivua taaksepäin. Olemme olleet ahkeria parin viime kuukauden aikana. ;D Lähetteillä olisi jonkin sortin adressikin, kunhan pääsemme yhteisymmärrykseen sen sisällöstä. ;p

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat