Mä en tajuu!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Siis oikeesti mä en tajuu ku kaikist viestiketjuist aina valitetaan.Eiks ois mukavampaa tääl olla et jos teet viestiketjun ni ei tarvii pelkää et siit ruvetaa valittaa?Sanokaa mielipiteenne nettisivujen hyväks.

Kommentit (3)

Vierailija

Ketjuista valitetaan, jotta tämän foorumin taso pysyisi edes jonkinlaisella tasolla.

Foorumi sulkeutuu kohta joten en ehdi jaaritella.

AkeMake
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ehei.. Ei kaikista viestiketjuista todellakaan valiteta. Vain näistä ns. turhista topiceista, jotka olisi voinut laittaa jonkun jo olemassaolevan aiheen alle tai se on niin turha kysymys/aihe, ettei olisi tarvinnut tehdä ollenkaan..

Esimerkkeinä mainittakoon "Aku vs. Hannu", josta ei tarvitse tehdä omaa topiciaan, koska se menisi hyvin VS. topicin alle. Samoin kysymykset bändeistä ja urheilujoukkueista menevät hyvin musiikki- ja urheilu -topicien alle.

Vielä mainittakoon tämä tekemäsi topic. Ajattelitko, että saamme tästä aiheesta pitkästikin keskustelua aikaiseksi ja sen takia siitä voi tehdä oman topicinsa? Eihän siitä saa. Senpä takia tämänkin olisi hyvin voinut esittää Off-topicissa. Näin olisimme voineet keskustella aiheesta sen verran kuin siitä on keskusteltavaa.

Nyt tämä topic jää tyngäksi ja se vie turhaan tilaa palvelimella sekä tällä foorumilla muilta 'kunnollisilta' topiceilta.

Nyt kun aiheesta on keskusteltu kattavasti niin tämä topic voidaan varmaan lukottaa ellei joku keksi vielä jotain lisättävää sanomaani.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat