Ystävänpäivä-ennustukset

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Hei! Ystävänpäivä alkaa olla käsillä ja jokaista varmasti jännittää jo hiukan. Meidän koulussamme pukeudutaan ystävänpäivänä pinkkiin ja otamme käyttöön halipassit. Jos haluat tietää, mitä sinulle tapahtuu ystävänpäivänä, kysy minulta.

Kommentit (11)

Vierailija

Oho, sinulla taisi olla viime vuonna huonoa tuuria matkassa(niinkuin Akulla), mutta tänä vuonna saaat varmasti monta halausta. Onni kääntyy!(niinkuin Hannu).

Vierailija

Halipassi? Mikäs se on? Ei meillä sellaista ole koskaan ollut.

Minä pidän ystävänpäivää aivan tavallisena päivänä (tänä vuonna sunnuntaina).

Amerikassahan se on suurikin juhla. Kiitos Valentinen, että koko päivää on olemassa.

:)Ninnu

Vierailija

Plaah! Meillä ei ole halipasseja eikä discoa. Vaan...matikkaa...:[ Teemme me nyt sentään köksässä laskiaispullia. Muistaakseni.

:)Ninnu

Vierailija

Ystävänpäivä on minusta vain jotain kaupallista hömpötystä. Ei yhtään väliä onko sellainen päivä, vai ei.

Meilläkin on se halipassi- käytäntö. Ja myös punaisiin vaatteisiin pukeutuminen! Viime ystävänpäivän ihan kiusalla pukeuduin kauttaaltaan mustiin vaatteisiin. Hehheh.

No mitä minulle tapahtuukaan?

Vierailija

Meilläkin on noi "halipassit", en oo ennen sellasta käyttäny, mutta tänä vuonna aion ehdottomasti. Meillä on yläasteella niin hirveesti kaikkia tapahtumia ja teemapäiviä että pitää nyt tähänkin ehdottomasti osallistua! (:

Ja sitä paitsi ihmisten halaaminen tekee onnelliseksi! (:

Ps. Meillä oli tiistaina ystävänpäivädisko, vaikka en sinne mennykkään. En oo mikään bilehile... x)

Vaa_ri
Seuraa 
Liittynyt7.4.2009

Onhan tätä päivää vietetty koulussa vuosittain aina jotenkin erikoisemmin, saas nähdä mitä keksivät nyt ammattikorkeassa, vai jättävätkö koko hömpän sikseen. Halipassia ei ole ikänä ollut, ainoastaan riparilla aikanaan keräsimme ja jakelimme muuten vain mukavia mielipiteitä toisistamme samalla periaatteella.

Yhtä ystävänpäivää en silti unohda. Yläasteella, kasilla tai ysillä, sain eräältä luokkalaiseltamme tytöltä lahjan. En vain tiennyt miksi, oliko se pelkästään siksi että sattui olemaan ystävänpäivä, vai kenties jotain muuta? Ujoja olimme molemmat, emmekä koskaan sen paremmin toisiimme tutustuneet, joten kieltämättä asia vaivaa näin jälkeenpäin.

Kysyisinkin siis cecciltä, mitä minulle tapahtuu ystävänpäivänä, sillä edellinen ennuste toisaalla povasi viikatemiehen vierailua kyseiselle datelle... :'D

Vierailija

Meillä kuuluu koulun keskusradiossa ystävänpäivän toivekonsertti, johon oppilaat saavat laittaa luokalta max. kaksi toivekappaletta. Musiikin kuuntelu on siis meidän koulussa ystävänpäivänviettotapa.

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Peruskoulussa oli noita ystävänpäivähumputuksia vaikka millä mitoin. Ala-asteella askartelimme ystävänpäivänkortteja luokassamme/koulussamme olleille hyville kavereille ja yläasteella oli kai meilläkin jonkinlainen "halipassi"-systeemi en muista niin tarkkaan.

Tänä vuonnahan ystävänpäivä on sunnuntaina,joten koulussa ei tuota ihan virallista ystävänpäivää pääse viettämään, mutta kai jotain ystävänpäivä-juttuja järjestetä silloin edellisenä perjantaina. Saa nähdä mitä meidän koulussa on luvassa, mutta jotenkin on sellainen kutina,että koulun tutorit ovat keksineet jotain jännää...(toivon mukaan eivät mitään.)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat