ankkojenmaailmanhistoria 3?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

tiedättekö koska tulee ankkojenmaailmanhistoria 3?

Kommentit (9)

Veli Huilu
Seuraa 
Liittynyt4.1.2010

Hoh hoijaa!! Älä enää tee tälläisiä topiceja kun voit ihan hyvin arvioida miten ne ilmestyvät. Jos eka imestyi lokakuun lopulla ja toka tammikuun lopulla, niin eikös seuraava ilmesty huhtikuun lopulla vai mitä:)?

Vierailija

Ensiksi: juujuupeli, älä tuplapostaa, vaan muokkaa edellistä viestiäsi. Toiseksi: Oliko ihan pakko tehdä tästä oma topic, vaikka voit kysyä tätä Akuankka-topicissa. Kolmanneksi: Tämä topic on turha.

-Star Duck - tähtien tuikkeessa

//: Taas viestini on myöhässä.

Vierailija

Samaa mieltä Star Duckin kanssa.

Miksi sinun on aina joka pikku asiasta oma topic?

Miksi?

~Daku siellä missä tapahtuu!

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: ankkojenmaailmanhistoria 3?

Veli Huilu - 07.02.10 11:04 (ID 459883) Hoh hoijaa!! Älä enää tee tälläisiä topiceja kun voit ihan hyvin arvioida miten ne ilmestyvät. Jos eka imestyi lokakuun lopulla ja toka tammikuun lopulla, niin eikös seuraava ilmesty huhtikuun lopulla vai mitä:)?


Samma mieltä.

Veli Huilu
Seuraa 
Liittynyt4.1.2010

Tiedotus kaikille, jotka eivät kirjoita puhekieltä! Menkää kielioppi-Topiciin, Jossa on vain yksi oppilas, ja 4 opettajaa, muun muuassa minä. Kannattaa ryhtyä oppilaaksi! Suosittelen tätä sinulle, juujuupeli!!

Vierailija

Jaa-a.. Enpä tiedä milloin ilmestyy, sillä en omista enkä ole omistanut tähän mennessä ilmestyneitä Ankkojen maailmanhistoria kirjoja.

-ATI

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat