Sepe Susi ja Pikku Hukka

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tykkääks kukaan näist kahesta? Must ne on O.K.

Kommentit (15)

Vierailija

Hienoja hahmoja, molemmat. Tosin: Nykyään ei osta tehdä enää kunnollisia Sepe ja Pikku Hukka- tarinoita, ne joko toistaa itseään, tai niiden jouni ontuu, tai ovat muuten vaan huonoja. Toisin oli ennen, Paul Murryn ja kumppaneiden sarjoissa. Niistä pidän kovasti, ja olisi mukava, jos niitä olisi tiuhenpaan Akkarissa. Niissä on sitä jotakin. Nostalgiaa!

Taskarissa Saksipotku oli Sepe- tarina. Se oli lievästi sanottuna outo! Se oli ihan ihmeellinen, Sepen mökki oli outo, Porsaat olivat outoja, ja juonikin oli ihan outo.

-Antsu95-

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Sepe Susi ja Pikku Hukka

Little Fighter 2 - 13.02.10 12:49 (ID 464391) Vastaan että ovat ihan ok hahmoja. Mutta ei minun listallani parhaimmasta päästä.

Täysin samaa mieltä.

Vierailija

Hyviä hahmoja molemmat. Ehdottomasti he kuuluvat Akkariin, sillä Sepe Suden ja Pikku Hukan sarjoja ei edes voi vertailla muihin sarjoihin, paitsi tietenkin Don Rosan ja Carl Barksin. Ja onneksi näissä Sepe Suden ja Pikku Hukan sarjoissa ovat myös, Veli Huilu, Veli Viulu sekä Veli Ponteva. Hyviä sarjoja molempien sarjat, mutta ei kuitenkaan aivan suosikkejani, mutta kuiten läppöjä ovat. Esim. lopuissa aina Sepe Susi häviää Kolmelle Possulle, kaikissa jutuissa. Mutta hyviä sarjoja ovat. Aku Ankka ei olisi mitään ilman näitä kahta. Mutta Aku Ankka ekstroissa enemmän näitä saa nähdä, ja parempinakin piirrettyinä.

Vierailija

Ihan kivojahan ne on, mutta Sepe on kyllä välillä vähän liian tylsä tai joko liian ilkeä... hassua!

-Scrooge McD, King of the Klondike-

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat