Akkareiden liitteet

Seuraa 
Liittynyt4.1.2010

Minusta niitä pitäisi tulla enemmän! Esim. Sarjisliitteitä Dekkareita, tarroja, julisteita...jne. Onneksi tämän vuoden alun Akkareissa tulee sentään paljon yllätyksiä! Haluaisitteko te lisää liitteitä Akkareiden sivujen väliin?

VH: Aina soittamassa Huiluaan!

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Kannatan VH: ta! Hyvä on, että Akkariin tulee myös dekkari - liitteitä tänä vuonna! Ja julisteitakin saisi olla enemmän! Vastatkaa TOIMITUS!

SuperÄijä
Seuraa 
Liittynyt27.12.2009

Tosiaan, kyllä niitä enemmän saisi olla. Etenkin julisteita, vaikka seinäni ovatkin jo täynnä... Ja dekkareita, nuo lukujärjestykset voisi korvata niillä. Olisi myös mukavaa, jos akkarin mukana tulisi vakiotilaajille ilmaiseksi esim. Ankkalinna sarjan kirjoja.

Vierailija

Tietysti lisää liitteitä.

Tänä vuonna onkin tullut jo Taskarin Parhaat mukana oleva kirjapidike(vaimikä se nyt olikaan).

~Daku siellä missä tapahtuu!

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Tuo on kyllä todella hyvä idea Veli Huilu! Liitteet ovat todella mukavia ns.exstroja AA:n lukijoille ja niitä voisi olla tottakai lisää. Tarroja,julisteita,dekkariliitteeitä,niinkuin on jo sanottukin ja sitten vielä ristikoita ja ns. "pähkinöitä purtavaksi".. (kaikki tietää mitä tarkoitan..)

Veli Huilu
Seuraa 
Liittynyt4.1.2010

Kiitos kannatuksesta. En niinkään haluaisi tarroja, mutta julistetia olisi kiva saada enemmän, kun 1 kerran vuodessa. Vuoden 2009 Paras kansihan julkaistaan Numerossa kahdeksan julisteena!

VH: Aina huiluaan soittamassa!

Veli Huilu
Seuraa 
Liittynyt4.1.2010

Muuten vielä lisään, että olisi kkiva nähdä niitä Aku Ankan Risyikkoliitteitä, tai jotain "Talvipuuhaa, Kesäpuuhaa", Eli Nimimerkki Toimitus voisi käydä täällä!!

Vierailija

Kaikkein eniten haluaisin lisää julisteita, koska seinälläni (tai toisin sanoen huoneeni katossa) on vain yksi Ankka-juliste. 24.2 Akkarin mukana tulee uusi juliste.

Vierailija

Liitteitä en sen kummemmin toivo, mutta ne ovat ok, jos eivät vie tilaa sarjakuvilta ja eivät muutu lehden mukana tulevaksi krääsäksi - siis muoviseksi rihkamaksi. Olisin oikeastaan kiinnostuneempi lukemaan sarjojen taustoista, eivätkös nekin voisi ajatella jonkinlaisiksi liitteiksi? Tarkoitan siis sivun-parin tekstejä, joissa tekijä kertoo sarjasta kuten esimerkiksi Don Rosa kovakantisissa kirjoissaan.

Vierailija

Liitteet ovat mukavia, minkä vuoksi niitä saisi ehdottomasti tulla lisää. Ristikoita, sun muita aivopähkinöitä, pieniä strippi-liitteitä, sekä myös julisteita ja tarrojakin saisi tulla enemmän.

OP kuittaa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat