Pudota huonoin disneyn leffa!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli pistän tuohon vaihto ehtoja ja te tiputtelette niitä pois...

Lista:

Lumikki

viidakkokirja

tarzan

leijonankuningas

pieni merenneito

pinokkio

kaunotar ja hirvio

tuhkimo

lilo & stitch

peter pan

ihme perhe

wall-e

prinsessa ja sammakko

maija poppanen

topi ja tessu

nemoa etsimässä

dumbo

liisa ihmemaassa

aladdin

101 dalmadialaista

monster OY

bambi

mulan

kaunotar ja kulkuri

Kommentit (9)

Veli Huilu
Seuraa 
Liittynyt4.1.2010

Lainaus:
Re: Pudota huonoin disneyn leffa!

King jero - 13.02.10 10:20 (ID 464271)

Viestejä kiitos

Anteeksi vain: KUKAAN EI LAITA TÄNNE; KOSKA TÄLLÄISIÄ ON KOLME!!!!! Käytä ensin hakua, ja äläkä ruinaa mielellään viestejä, koska sitten kukaan ei vastaa! Lukkoon vaan!

Veli Huilu
Seuraa 
Liittynyt4.1.2010

No hei kyllä haittaa! Ihan kamalaa, jos tämä sivusto joskus täyttyy, ja ei voi tehä enää uusia topeja! sitä paitsi on tyhmää kun joku vaan ruinaa, että: Vastatkaa!

Vierailija

No sanon että kyllä haittaa! Siis jos se olisi "hauskaa" että tämä keskustelupalsta tukkiutuisi, eikä enää voisi kirjoittaa koska pitäisi poistaa paljon paljon näitä turhia topiceja. Ja kuten Veli Huilu jo sanoikin että alkaa ottaa päähän että jotkut kirjoittelee vain Vastauksia, vastauksia, ja sitten joku kirjoitta: VASTATKAA!!!! niin se ei ole mikään hyvä tapa näillä(kään) sivuilla. Ja tuollainen vastauksia - rutina on kerrassaan ääliötöntä. Jos joku ei vastaa topiciin, niin anna sen sitten olla. Ei se mikään maailman tärkein asia ole jos joku vastaa omaan keskusteluusi. Voisi ihan hyvin mennä vähän vastailemaankin muihin topiceihin kuin vain odottaa vastauksia omaan toppaasi. Joten muistappas tämä asia tästä lähtien, King jero!

Vierailija

Öhöm... Älkää pistäkö viesteihinne vain sanaa LUKKOON se käy spämmäyksestä/roskapostaamisesta ja tällä tavalla loukkaatte tämän topicin luojaa ja hän saattaa hiiltyä siitä niin pahasti että rupeaa trolliksi ja alkaa vainoamaan häntä loukannutta käyttäjää. Valitkaa siis sananne tarkemmin ja perustelkaa se miksi kyseinen topic pitäisi ehkä lukottaa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat