mikä on paras aku ankka sarjis

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

mikä on teidän mielestänne paras lukemanne aku ankka sarjis tai roope setä lehti? mun mielestä taikavitta 2000 sen nimi on evronoinianssien hyökkäys!!!!!!

Kommentit (10)

Vierailija

Kuules nyt Herra supersankari tämä on niin turha topic kuin olla ja voi,äläkä pistä mitään 4 viestiä peräkkäin kun ihan hyvin voit vaan pistää kaikki yhteen viestiin eikä kenenkään ole pakko vastata tähän topicciin jos ei halua kukaan ei voi pakottaa.

LUKKOON!

-akuotto turhien topiccejen valittaja jo vuodesta: 09-

Vierailija

Ihan kiva että vastasitte tuohon kyselyn, mutta ettehän pistä roskapostia kuten tuo AkuOton lähettämä viesti jos ei kiinnosta niin älkää vastatko kyselyyn ja tämä ei ole turha kysely.On kiinnostavaa tietää minkälaisia aku ankkoja luette, mutta älkää enää pistäkö roskapostia kiitos. :D :D :(

Vierailija

Pidän supersankarin puolia hän on uusi käyttäjä ja jos häntä pilkataan ja ärsytetään hän saattaa ruveta trolliksi ja alkaa vainota häntä loukanneita käyttäjiä. (Joka ei ole toivottavaa.) Ja jos lähetätte viestin jossa lukee vain sana LUKKOON se on spämmäystä/roskapostausta. Eli valitkaa sananne tarkemmin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat