Miksi Super-hessu sarjoja ei tule?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tuli mieleeni miksi super-hessu tarinoita ei oikeastaan tehdä enää?Super-hessu sarjoja nähdään vain vanhoina uusintoina akkarissa! Olisi kiva jos akkarissa nähtäisiin uusia super-hessu sarjoja joita ei ole ollut aiemmin suomessa nähty! Mieluummin sellaisia jotka on äskettäin tehty ja siinä ois euroja eikä markkoja!

Kommentit (8)

Vierailija

Varmaan niitä ei tehdä enää niin paljon mutta olisi hyvä jos tulisi niitä uusia, koska ne super-hessu sarjat on ihan hauskoja :)

Vierailija

jeremius kirjoitti:Tuli mieleeni miksi super-hessu tarinoita ei oikeastaan tehdä enää?Super-hessu sarjoja nähdään vain vanhoina uusintoina akkarissa! Olisi kiva jos akkarissa nähtäisiin uusia super-hessu sarjoja joita ei ole ollut aiemmin suomessa nähty! Mieluummin sellaisia jotka on äskettäin tehty ja siinä ois euroja eikä markkoja!

Samaa mieltä! miksei tehdä?

Vierailija

No pari uutta tarinaa voisi vielä nostaa hahmon ojasta. Epäilen, että tulee ainakaan Akkariin. Milloin muka muistatte viimeksi ilmestyneen Superhessu tarinan ellei lasketa Murryn tarinoita? Minä varmaan 2004 vuodelta... Taskarissa ja Ropsussahan se ilmestyy aika usein.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat