Parodia-Hikia

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tein topan sitä varten,että jokaisella on varmasti jokin erityinen mielipide jostakin erityisestä asiasta.

Topic toimii siis siten,että edellinen laittaa sanan,josta seuraava tekee omasta päästään tietosanakirjamuodossa jonkinmoista parodiatekstiä(väh.2 lausetta.Enintään 20 lausetta).Eli mitään wikipedian pituisia selostuksia ei tarvitse laittaa.

Esimerkki: Henkilö A jättää sanan: paikallisjuna

Henkilö B: Paikallisjuna on raiteilla kulkeva joukkoliikenneväline,eli sille on ominaista myöhästyminen.Paikallisjunia näkee paljon pääkaupungeissa,joissa ei pelätä tuhlata verorahoja.Junat kulkevat usein kohtalaisen lyhyitä matkoja verrattuna esimerkiksi kaukojunaan,eli paikallisjuna kulkee lyhyitä matkoja pitkässä ajassa.Monissa pohjoisissa pääkaupungeissa vaihteet eivät kestä sääpoikkikkeuksia,ja kansalaiset napisevat.

Henkilö B jättää sanan: Pakistan

Henkilö C:Pakistan on rauhallinen valtio,minkä voi jo päätellä siitä,että valtion ydinasearsenaali mainitaan joka uutislähe...(jne)

Aloitussanana voisi olla vaikka: kissa

Ymmärsittekö?

Kommentit (12)

Vierailija

Kissa on petoeläin joka syö hiiriä ja kaloja. Kissat ovat yleisiä lemmikkieläimiä. Kissat ovat aika uteliaita ja leikkisiä. Next: Afrikka

Vierailija

Lainaus:
Re: Parodia-Hikia

TaikaViitta432 - 02.03.10 08:38 (ID 478937)

Kissa on petoeläin joka syö hiiriä ja kaloja. Kissat ovat yleisiä lemmikkieläimiä. Kissat ovat aika uteliaita ja leikkisiä. Next: Afrikka

Tämän oli siis tarkoitus olla hieman niin kuin "pikku-uncyclopedia",eli vastaus sisältää suurimmaksi osaksi negatiivista ja omalla tavallaan hauskaa materiaalia,mutta koska täällä tulee luultavasti olemaan loukkauksia,on sivuston kannalta parempi,että tämä lukotetaan.Olin ajattelematon,kun tein tämän.

AkeMake
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Mielestäni tämä on varsin hyvä ja hauska idea. Kuten Ankkafani_315 sanoikin niin voisi aloitusviestiin laittaa jonkinlaisen sääntökirjan, ettei tämä topic mene todelliseksi solvaamiseksi vaan olisi oikeasti leikkimielistä kiusoittelua erilaisten asioiden kustannuksella. Yksi hyvä sääntö estää edes leikkimielinen haukkuminen on kieltää tietoiskujen tekeminen toisista käyttäjistä. Tottakai oikean haukkumisen ja sarkasmin raja on todella löyhä, joten säännöt pitäisi luoda tarkasti.

Afrikka:

Afrikka on maanosa, jossa ei asu rikkaita ihmisiä. Siellä asuvilla on ja tulee aina olemaan ongelmia ruoan ja koulutuksen hankkimisessa ja siellä syttyy herkästi sotia (ei silti yhtä herkästi kuin lähi-idässä). Afrikasta ei todellisuudessa löydä jalokiviä yhtä helposti kuin Afrikantähti-lautapelissä.

Laitetaanpa seuraavaksi suomalaista itseironiaa kehiin, sillä seuraava saa tehdä tietoiskun Suomesta.

Vierailija

Suomi

Suomi on Pohjois-Euroopassa sijaitseva Ruotsin maakunta. Toisin kuin yleisesti luullaan, on Suomi vilkas ja kuhiseva metropoli, sillä siellä asuu huimat viisi miljoonaa ihmistä.

Suomea pidetään yleisesti taloudellisesti modernina maana, sillä maan tunnetuin yhtiö Nokia valmistaa laadukkaita kumisaappaita. Muita merkittäviä yhtiöitä ovat keittiövälinevalmistaja Fiskars sekä Martti Syrjän ylläpitämä melusaastetta tehokkaasti tuottava Akun tehdas. Suomi tukeutuu kuitenkin taloudellisesti lähinnä kalastukseen. Tärkein saaliskala on siika, mielellään kaksikiloinen.

Suomalaisuutta eniten maailmalle ovat levittäneet muun muassa kuuluisa ohjelmoia Linus Torf... Tofr...Tovrf... Linux, maltillista urheilijaelämää viettävä Kimi Räikkönen sekä maailman pisimmälle lentävä häkkilintu Matti Nykänen.

Triviaa:

- Sibelius oli oikeasti ruotsalainen

- Saunoja on esiintynyt aiemmin Suomen ulkopuolellakin.

- Suomalaisilla on sisua, kunnes se loppuu sunnuntai-iltana kauppojen ollessa kiinni.

Seuraava aihe: Tietokone

Vaa_ri
Seuraa 
Liittynyt7.4.2009

Suomi

Pieni kehitysmaa pohjoisessa Euroopassa, jonka kartalla pysymiseen vaikuttavat kriittisesti kolme maalle pyhää asiaa: EU, Nokia ja Veli-Venäjän tärkein tuontituote. Menetti aikanaan toisen "kätensä" itänaapurilleen, jonka myötä etenkin paikalliset elektroniikkamiehet kiroavat koko tapauksen jäätikönrakoon. Maa menetti siis samalla merkittävän kadmiumesiintymän, josta on peräisin 98 prosenttia kyseisestä alkuaineesta maailmassa. Suomi on todella jäljessä erityisesti lainsäädännön osalta, jota pitää edes jonkinmoisessa kuosissa mainittu Euroopan Unioni. Valtion päättäjämiehet sekä -naiset on huhujen mukaan valittu rooleihinsa lottoamalla, ja siihen on helppo uskoa. Veroa kiskotaan kaikesta mahdollisesta, aina palkasta elintarvikkeisiin asti. Väkilukua pyritään kasvattamaan ottamalla maahanmuuttajia ja pakolaisia messiin - kyseenalaisin tuloksin. Rikollisuus ainakin on kasvussa, onhan sekin jotain. Suomella ei ole edes omaa automerkkiä, ja elektroniikkajätti Finlux ajettiin konkurssiin maan silloisen presidentin, Tarja Halosen, toimesta. Hallitsija päätti kehittää kuvaputkea plasmapaneelin sijaan. Kansalaiset ovat kuitenkin pääosin tyytyväisiä elinoloihinsa, mikä kertoo ainakin suomalaisesta hulluudesta sekä jääräpäisyydestä.

// Jaahas... Tietokone on siis nainen, tosin miesten hieman mieleisemmäkseen kehittämänä. Tässä ei jostain syystä kuitenkaan onnistuttu aivan suunnitelmien mukaan, vaan yhteyksiä löytyy jos vaikka kuinka. Tietokone kykenee keskittymään useampaan asiaan yhtäaikaa, kuten naisetkin, mutta jokseenkin vaihtelevin tuloksin. Muisti on myös välistä melko veemäinen, siihen tallentuu väistämättä kaikki mokat muttei tietenkään niitä kauan mietittyjä ja ajatuksella harkittuja asioita. Ja jos tallentuukin, on kyseessä Random Access Memory eli huono lähimuisti. Tietokone voi sillä päällä ollessaan jopa toimiakin, mutta yleensä se tekee täysin omiaan päättäen mieh... siis käyttäjän olevan väärässä.

Seuraava hikikohde ompi sitten vaikkapa joukkoliikenne.

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tämäpä varsin hupaisa keksintö! Ja Vaa_rikin keksi varsin hyvän aiheen. Tämä seuraava tekstinpätkä ei siis ole millään muotoa ainakaan täysin totta.

Joukkoliikenne:

Joukkoliikenne on valtaisan suurissa joukoissa liikkumista, etenkin maaseuduilla. Kaupungeissahan tämä joukkoliikenteeksi kutsuttu hupi onkin varsin tuntematonta! ;) Joukkoliikenteeseen kuuluu esimerkiksi henkilöjunaliikenne, joka poikkeaakin aikalailla muusta joukkoliikenteestä. Henkilöjunaliikenteellä nimittäin yksi henkilö matkustaa yksin koko junassa. Muita joukkoliikenne-ilmiön ilmenemismuotoja ovat tavalliset junat, metroliikenne erittäin pienissä kylätaajamissa, linja-autoliikenne, joka nykyään kulkee mitä mainioimmin, sekä raitioliikenne.

Noinko sen pitää mennä?

Seuraava parodia-hikian aihe:

Jääkiekon SM-liiga

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Jääkiekon SM-liigassa opetellaan pelaamaan jääkiekkoa (lapsille). Jääkiekon SM-liigassa myöskin pelataan jalkapalloa. Sana "jääkiekko" on vain huijausta.

Seuraava: Michael Jackson.

-Aleksi - tänään, tässä ja nyt!

Vierailija

MJ fanit, älkää loukkaantuko!

Michael Jackson on niin sanottu "popin kuningas", mutta se on oikeasti pelkkää huuhaata. Michael Jackson kasvoi suurkaupungissa, jonne hän myös myöhemmin rakennutti huvipuiston. Michael Jackson on esiintynyt elämänsä aikana 3 kertaa.

1. Esiintyminen: Halvassa pubissa kehnoa maksua vastaan lauleskelu.

2. Esiintyminen: "Keikka" halpalentoyhtiön koneessa, jonne ei varattu yhtään paikkaa.

Viimeinen esiintyminen: Erään koulun kevätjuhlassa laulaminen. Sen koommin häntä ei ole pyydetty tai hyväksytty mihinkään.

MJ:n loppuelämä sujuikin sitten hanttihommissa, mm. perunankuorijana, apulaissiivoojana sekä paineilman pullottajana.

Nxt. Internetti.

SuperÄijä
Seuraa 
Liittynyt27.12.2009

Rock musiikin kehittäjänä pidetään al Qaidaa, joka loi sen kostaakseen länsimaisille muhammettin häpäisijöille. Rock´n´rollissa vieritetään kiviä alas kallioilta, joten siitä syntyy karmea, korvia raastava ääni. Tämä, yhdessä mp3 salaliiton kanssa on tuhonnut myöskin suomalaisten nuorten korvat.

Next: Yhdysvallat

Vierailija

Yhdysvallat ovat paikka Amerikassa joka yleensä kutsutaan vahingossa Amerikaksi sen pääkaupunki on Washington Dc . "Kansallisruoka hampurilaiset".

Lillen-Positiivisuus on voimaa-

Seuraava: Kaktukset

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat