Onnea Taskarille!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tämä topic on tehty Taskareille, ja otan kaiken kriitikin vastaan tästä topicista. Ja tänne voi tehdä juhlapuheita taskarista.

Oma juhlapuheeni tulee tässä:

Aku Ankan taskukirja on paras pieni kirjanen jonka tiedän. Siinä on iloa ja surua, jännitystä ja kauhua, sekä hauskuutta. Nyt tämä julkaisu täyttää 40 vuotta, ja olen onnellinen. Jatkakoot tämä taskukirja toimintaansa vielä monet vuodet!

Taskukirjoissa ovat aina parhaimmat Disneyhahmot mukana. Se on tehty meitä, lukijoita varten! Ja vielä meitä ilahdutetaan tänä syksynä triplataskarilla, joka on mahtava juttu!

ONNEA AKU ANKAN TASKUKIRJALLE!!!

-Aleksi - tänään, tässä ja nyt!

Sivut

Kommentit (22)

Veli Huilu
Seuraa 
Liittynyt4.1.2010

Aku Ankan Taskukirja on Paras julkaisu heti Akkarin jälkeen! siellä on tosi hyviä tarinoita! siellä näkyy myös henkilöitä jota ei akkarissa näy! Onnea taskari 40 vuoden johdosta!

Vierailija

Voisinhan minäkin tehdä oman juhlapuheeni:

Aku Ankan taskukirja on paras kaikista Aku Ankkaan liittyvistä lehdistä/kirjoista. Taskukirja sisältää huumoria, joskus hieman surua, sekä jännitystä. Ne ovat suunnattu kaikenikäisille, eli pienistä vanhoille. Ja tämä julkaisu täyttää nyt 40 vuotta, ja se on ilonaihe. Lopuksi vielä onnea Aku Ankan taskukirjalle!

Kritiikkiä minulla tähän topiciin ei ole, enkä toivoisi niitä "turha topic!" huudahduksia .

-Star Duck - tähtien tuikkeessa

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Mitä ihmettä? Triplataskariko? Piti oikein lukea kahteen kertaan että uskoin lukeneeni oikein. ; )

On se mahtavaa jos niinkin paksu taskukirja ilmestyy ensi syksynä. Minäkin, joka en tavallisesti osta nykyisin enää taskukirjoja, niin heti tuli mieleen, että jos tuo sitten pitäisi ostaa, kun se ilmestyy.

Voisiko sen triplataskarin ilmestymisestä joku sitten aikanaan ilmoitella etukäteen, ettei sen ilmestyminen mene minulta kokonaan ohi.

Se ilmestyy varmaan joskus lokakussaa, koskapa muistelen lukeneeni jostain taskarista joskus, että ensimmäinen taskukirja ilmestyi lokakuussa 1970.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Don, voin ilmoittaa jo vaikka nyt, milloin se triplataskari ilmesyy. Se ilmestyy syyskuussa. Sen lukemisessa menee jokunen tovi xD

-Aleksi - tänään, tässä ja nyt!

Touhula
Seuraa 
Liittynyt25.8.2008

Onnea vain taskukirja! ;)

Niin, tuo triplataskari ilmestyy tosiaan syyskuussa. Se on numero 369. Sivuja löytyy 768 kappaletta, eli aikamoinen järkäle on kyseessä. Paljonkohan hintaa löytyy, jos normaalikokoinen taskukirja (256 sivua) maksaa 4,50 euroa ja tuplataskukirja (512 sivua) maksaa 7,50 euroa. Saattaa tulla tripla aika kalliiksi (tuolla periaatteella 10,50 euroa), mutta mistäs sitä tietää, ennen kuin näkee...

Don McAnkka
Seuraa 
Liittynyt26.10.2009

Juu, toivotan minäkin onnea Aku Ankan Taskukirjan 40- vuotiselle taipaleelle! Hienoa, että toimituksella oli jokin jekku takataskussa tämän juhlavuoden varalle. (Tarkoitan tätä uutta osiota.)

Lainaus:
Touhula: Sivuja löytyy 768 kappaletta, eli aikamoinen järkäle on kyseessä.


Mahtuukohan se enää hyllyynikään? : D Kohta neljä metriä hyllyä täynnä...

Tänään ilmestyneessä Aku Ankassa oli muuten 40 faktaa Taskarista jokaisen vuoden kunniaksi...

Vierailija

Juu, syksyllä triplat, mutta nyt maaliskuun taskarissa on 40 lisäsivua jokaiselta taskarin taivaltamalta vuosikymmeneltä!

Taskaria juhlistetaan myös Taskarin juhlakirjalla, tänään tulikin akkarissa siitä ilmoitus ja tilauslappu. Ja myös maaliskuun ropsussa juhlitaan taskarin taivalta.

OP kuittaa.

Vierailija
Seuraa 
Liittynyt22.2.2009

VOI HATTU! ONKO TÄÄLLÄ UUSI FOORUMI!?!

Mutta joo, onnea taskarille 40-vuotis-synttäreistä! Aion kerätä kokonaan juhlakirjasarjan. Yksi on jo kansiossa, kohta kaksi!

Vierailija

Tietenkin on,aika makeeta. mutta ainakin aion ostaa sen triplataskarin syksyllä,Jos semmoinen oikeasti _TULEE_ ja onnea 40-vuotiaalle taskarille!!!

Ankkafani315
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

JOs se triplataskari ihan oikesti tulee, ostan sen, ja vielä kaikki muutkin vuoden taskarit! Minulla on ensimmäinen selkämyskuva kokonaan, ja niin tulee olemaan myös tämä!

MITÄS KUMMAA, OIKEIN TRIPLATASKARI JA VIELÄPÄ UUSI OSIO?!?!?!?

Vierailija

Vai että triplataskari ... kaikkea sitä kuulee kun vanhaksi elää... täytyypi ihan suoraan kysyä että kun se triplataskari kai siinä on tripla hintakin ?

Mutta onnea Taskarille 40 vuotisesta taivalluksesta nuorten suosioon , ja myöskin vanhempien suosioon ;).

Lillen-Positiivisuus on voimaa-

Vierailija

Lainaus:
Onnea Taskarille!

Maailman Paras-98 - 03.03.10 12:54 (ID 479061) Ja vielä meitä ilahdutetaan tänä syksynä triplataskarilla, joka on mahtava juttu!


Triplataskari?! o.o wtf? Aivan mahtavaa! Se on pakko saada! xD Kiitos, kun sanoit tuon, en olisi ikinä voinut sitä muuten tietää! (:

Kiiranna - ja päivä parani entisestään

Vierailija

Juhlakirjan aion ostaa ainakin.Otin muuten tänään kouluun mukaan taskarin.Luin sitä välkällä :D

//Mitä?Triplataskari?Toivottavasti sellainen tulee. *Kuolaa ajatellen triplataskarin sivujen määrää.

Vierailija

Lainaus:
Onnea Taskarille! Maailman Paras-98 - 03.03.10 12:54 (ID 479061) Ja vielä meitä ilahdutetaan tänä syksynä triplataskarilla, joka on mahtava juttu!


Niinkö? Sehän on upeaa! Aionkin heti syksyllä hankkia sen. Voisinkin toivoa sitä synttärilahjaksi. Mistä sai tuon tiedon? No tässä taskukirjallemme juhlapuhe:

Hyvä Aku Ankan Taskukirja:

On oikein mukavaa, kun olet tullut meidän monien suomalaisten ja muiden maalaisten elämään. Olen ollut iloinen sinua lukiessasi ja sinua katsoessasi. Toivomme sinun elävän vielä kaupoissa, taloissamme ja elämässämme vielä monta vuosikymmentä. Kaiken lisäksi haluan iloita sinua näin: Onne sulle, onnea mulle ja hyvää mieltä kaikille!

[Onnea 40-vuotias Taskari!]

-Scrooge McD, King of the Klondike-

Vierailija

¤AKU ANKAN TASKUKIRJA 40 VUOTTA¤

Ei nyt ole tullut juhlapuhetta väkerrettyä, mutta onnea taskarille kuitenkin. Taskarit ovat mielestäni Akkarin ohella paras ankkajulkaisu. Ja hirmu suosittujahan niistä on tullut. Aion kerätä koko Taskarin Parhaat-sarjan (4 kirjaa) ja ehkä ostaa myös Juhlakirjan.

Onnea Taskarille!

>Ra12

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat