Akkarin Vuodenajat

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tässä topicissa aihe on Vuodenajat yleisesti. Tähän topisiin toivotaan perustelluita vastauksia ja valitukset hyväksytään klo 23-06. Ja jos teidän mielestänne tämä pitää lukottaa, sanokaa vaan, mutta perustelkaa sekin:D

En ainakaan löytänyt tälläistä topicia, mutta jos on, siitäkin valitukset 23-06.

Täällä voitte puhua siitä miten keräilette Aku Ankkoja eri vuodenaikoina. Jos ette keksi aiheita tässäpä pari:

Eroaako talven keräily kesän keräilystä?

Missä luette Aku Ankkoja? Sisällä,ulkona, autossa, lattialla, katossa... Vaihtuuko lukupaikka vuodenaikojen vaihtuessa?

Miten kohtelette Aku Ankkoja? Oletteko huolellisempia syksyllä kuin talvella?

Näkeekö eri piirtäjien sarjoja enemmän syksyllä kuin keväällä?

Luetteko kesätarinoita mieluummin talvella kuin kesällä?

Ja sitten Ankkalinnassa:

Käyttäytyvätlö hahmot erilailla erivuodenaikoina mielestänne?

Tuleeko eri vuodenaikoja kuvattua hyvin akkarissa, vai meneekö välillä sekaisin?

Pitäisikö sarjojen kuvata _aina_ talvea kun on talvi? Tai muita vuodenaikoja.

Väheksytäänkö jotakin vuodenaikaa, tehdäänkö siitä tarpeeksi tarinoita?

Ei muuta kun keskustelemaan, laitan omat vastaukseni myöhemmin. Ja huom. nuo olivat esimerkkejä, jos saatte mieleenne jotakin muuta kertomista, kertokaa vain.

Kommentit (6)

T3
Seuraa 
Liittynyt17.7.2009

Lainaten offin viestiäni:

Noista sarjoista en tiedä näkeekö niitä enemmän eri vuodenaikoina, mutta ainakin Tupu, Hupu&Lupu muuttuvat talvella. (ainakin minusta) Kesällä he ovat enemmän kuuliaisia Akulle, vaikka tekevätkin aina jekkuja. Talvella he heittälevät Akua lumipalloilla, ja karkaavat joskus jopa kotoa.

Sarjojen ei minusta tarvitse aina olla talvisia vaikka olisikin talvi. Virkistävää välillä olla kesäisiäkin tarinoita Akkarissa näin talven keskellä. (:

Lainaus:
KM98:

Väheksytäänkö jotakin vuodenaikaa, tehdäänkö siitä tarpeeksi tarinoita?

Minusta saisi olla syksyisiä tarinoita enemmän. Sellainen tarina olisi hyvä, jossa Ankkalinnassa olisi kauhea syysmyrsky ja kaikki joutuisivat olemaan sisällä.

Ankkoja keräilen eri vuodenaikoija yhtä paljon. (:

//

Lainaus:
*Kultu*:

Kesällä luen Aku Ankkoja mieluiten ulkona, vaikkapa nurmikolla tai riippumatossa, vaikka auringonvalo heijastuu sokaisevasti valkoisesta pinnasta.

Itse lueskelen Ankkoja kesällä trampoliinilla, kun ei riippumattoa ole. Tosin aurinkoisella ilmalla auringonvalo heijastuu trampoliinin pinnasta silmiin. Ja sitten vielä trampan pinta kuumuu aurinkoisella ilmalla, paras aika kesällä lukea trampoliinilla on sellainen pilvinen ja hieman tuulinen ilma. (:

T3

Vierailija

Tulihan tämä vuodenaikatoppa :)

Kesällä luen Aku Ankkoja mieluiten ulkona, vaikkapa nurmikolla tai riippumatossa, vaikka auringonvalo heijastuu sokaisevasti valkoisesta pinnasta. Tämä tietenkin siksi, että ulkona on vain mukavampaa olla. Talvella luen sängyssä tai sohvalla.

Eri vuodenaikaan sijoittuvia tarinoita luen mieluiten sen mukaan, millainen fiilis on. Nyt huvittaisi lukea kesäisiä tarinoita, kun on jo kevätkin tulossa.

Ja T3, tuli heti mieleen Barksin tarina Urhoollinen sammakko (joka siis tunnetaan ainakin nimellä Katapultti). Siinä syysmyrskyn raivotessa Katpultti hakee suojaa ankkojen kodista.

Vierailija

Hyvinhän tämä on käyntiin lähtenyt:D

Itse luen kesällä mieluiten akkareita retkituolissa kirsikkapuun alla aurinkolasit päässä vadelmalimsaa litkien. Ja muutamia kirsikoita napsin silloin tällöin. Kesällä ravaan enemmän kirpparilla ja divarissa kuin muuten. Ja syksyä väheksytään. Ja en ole nähnyt paljon tarinoita kevästä että lunta olisi vähän maassa, ettei se olisi sulanut. Ja Roopea ei paljon syksytarinoissa näe, saati sitten paria muuta hahmoa.

// Kiitos One Piece :D

Vierailija

Hieno topic kisumisu! Aivan mahtava!

Asiaan:

Akkareita lueskelen kesällä yleensä trampoliinilla, jos ei sitten sada ja/tai ukkosta. Trampoliinilla on parasta lueskella, kesällä luen siinä muutenkin suurimman osan kaikesta, ja minähän luen hirvittävästi.

Syksyisin lueskelen aluksi ulkona, mutta sitten sisällä, kun alkaa jo olla on märkää ja inhottavaa lueskella ulkosalla.

Talvet luen myös sisällä, silloin on akkareita myös mukava lueskella lämpimän kaakaon ja sensellaisen kanssa.

Keväällä luen aluksi sisällä, sitte ulkona, kun trampoliinin saa taas pystyyn ja lumet sulavat pois.

Ulkona ollessa siis paikka on trampoliini, sisällä ollessa keittiönpöytä, olohuoneen lattia, taikka oma sänky.

Mutta aina niitä on silti yhtä hauska lukea, vuodenajasta riippumatta! (=

Joka vuodenajasta on nähty paljon tarinoita, vaikka selvästi kesää ja talvea onkin eniten.

Ja onhan joka piirtäjällä ja käsikirjoittajalla oma makunsa niin vuodenaikojen, kuin ankkojen käyttäytymisen suhteen. Ankat ovat aina ihan samanlaisia, mutta jotkut käsikirjoittajat ja piirtäjät tekeät niistä erilaisia, joten joskus ne siis käyttäytyvätkin erilaisesti.

Ankkoja keräilen enemmän kesäaikaan, silloin pääsen enemmän antikvariaatteihin ja divareihin. Niitä kun ei tässä kylässä ole, ja talvisin en montaa kertaa pääse kaupunkeihin. Mutta ostelenhan minä talvellakin aika paljon.

Yhtä hyvin myös ankkoja kohtelen aina, erinomaista huolta niistä pidän.

Tulipahan viestiin mittaa! (:

OP kuittaa.

Vierailija

Tullaan, tullaan. Vaikka onkin jo toinen kerta :)

Ilmasto vaihtelee tarinoissa paljon, kunkin piirtäjän oman kotiseudun mukaan. Ankkalinnahan sijaitsee jossain päin Yhdysvaltoja, niin että sää voi olla melkein millainen tahansa.

Useimmat tarinat ovat (ainakin minun mielestäni kesätarinoita eli "perussäätarinoita". Tarkoitan siis, että jos vuodenaika ei vaikuta tarinan juoneen, se on yleensä kesä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat