Figuurit ja hyllynpäädyt

Seuraa 
Liittynyt27.3.2009

Hei!

Tarkoitus olisi uudessa kämpässä laittaa taskukirjat ja Roope-Sedät hyllylle näytille mutta tarvitsisin hyllyjen päihin Disney figuureja tai hyllynpäätykoristeita. Mistähän näitä voisi halvalla saada? Googlettamalla löydän vain monen sadan euron keräilyhahmoja, joita en tarvitse vaan normaalit tyylikkäät käyvät hyvin. Lisäksi kiinnostaa ainoastaan ankka/hiiri maailman hahmot.

Tilaaminen jenkeistäkään ei ole ongelma.

Kommentit (2)

REDemption
Seuraa 
Liittynyt27.3.2009

Ei ole tätä varten? Keräilyyn tämäkin liittyy ja vieläpä aika vahvasti. Tällä hetkellä koko kokoelma lojuu pahvilaatikoissa ja haluan ne näyttävästi esillei. Koko harrastus on kuitenkin ollut osa elämää jo tuollaisen neljännesvuosisadan ja Aku Ankka oli se tekijä jonka avulla opin kunnolla lukemaan ensimmäisen ja toisen luokan välisenä kesänä.

Haluan, että kun joku muu tulee huoneeseen hän saa selvän kuvan minusta, harrastuksestani ja koko Disney keräilykulttuurista. Kyllä minusta tämä kuuluu tälle sivustolle.

Minulta itseasiassa löytyy koko suosikit sarja mutta pelkään, että ne ovat liian keveitä pitämään rivin pystyssä (laskelmien mukaan yhteen riviin mahtuu 126 taskaria). Täytyy kuitenkin harkita ja kokeilla asiaa.

Itse löysin tällaiset sivustot, jos jotakuta tulevaisuudessa sama ongelma koskettaa;

---------

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat