Sammon salaisuus ja unelmien läpi elämän.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Ne ovat suosikki sarjani Rosalta.

Kertokaa niistä mitä vain.

Kommentit (8)

Vierailija

Ensinnäkin toisen lempisarjasi nimi on Unelmoiden läpi elämän. Itse pidän samaisista sarjoista myös hyvin paljon, mutta ehkä tämän keskustelun olisi voinut sijoittaa jonkun toisen Rosa-sarjan keskustelun sisään eikä tehdä siitä omaa keskustelua. Katso seuraavalla kerralla tarkasti onko aiheesta jo muita keskusteluja ja jos ei, niin luo vasta sitten uusi keskusteluketju.

Vierailija

Todella hyviä olevat molemmat, varsinkin Unelmoiden läpi elämän. Se on todella hyvä ja Sammon Salaisuuskin on mahtava! Varsinkin Unelmoiden Läpi Elämän, sillä siinä on hauskaa kun Aku joutuu Roopen nuoruuteen ja Sammon Salaisuuskin on hyvä, kun Aku menee Helsinkiin ja siellä näkyy myös tuttuja rakennuksia.

Vierailija

Molemmat ovat todella hyviä,elleivät parhaita lukemiani sarjoja.

Muistan ne tosin vain,koska täällä on aihe siitä(pitkä aika siitä,kun viimeksi luin)

Sammon salaisuus oli kyllä positiivinen ylläri sikäli,että Rosa jaksoi perehtyä suomalaiseen mytologiaan,kun lähes joka kansalla on sellaisia.

Pidin unelmoiden läpi elämästä pääasiassa siksi,että se selitti monta asiaa,joiden varaan koko Aku Ankka on rakennettu.

Vierailija

Molemmat ovat todella hyviä sarjoja, joten en kyllä osaa päättää, kumpi olisi parempi. Kaikki Don Rosan sarjat ovat kivoja, Unelmoiden läpi elämän siksi, koska Aku joutuu Roopen menneisyyteen ja tarinan kulku on hauska. Loppu kohtaus oli minusta erittäin ihana, varsinkin, kun kuvassa olivat Kultu ja Roope. Aku pyysikin lopussa olla herättämättä Roopea, sen kohtauksen takia. Sammon salaisuus on siksi hyvä, kun koko Ankkasakki joutuu Suomeen, Helsinkiin ja joutuu Kalevalan seikkailuun Sampoa takoessaan. Jännittävä tarina, ja, kun Väinämöinen sanoo ennen Roopen tippumista Youkonista ja Kultusta, niin parempaa tarinaa ei voisi olla! Kummatkin tarinat ovat silti hyviä.

-Scrooge McD, King of the Klondike-

Vierailija

Valitettavasti en tiedä mikä Unelmoiden läpi elämän.

Sammon Salaisuus on yksi lempi sarjoistani.

Myös Rosan taidonnäite Matka maan keskipisteeseen saa paikan kärkipäästä.

(ainakin minulta)!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat