Taistomaa

Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Taskarissa pintaa syvemmälle pojat pelaavat taistomaa figuureilla. Jos taistomaa peli olisi ostaisitteko ja jos ostaisitte mitä niistä. Myöhemmin voimme ruveta kehittelemään jonkinlaista taistomaa leikkiä täällä. Kertokaa jos on liaan suppea aihe!

-valmiina viisastelemaan-

Kommentit (6)

Vierailija

Eka!

Voisin ehkä ostaakin, jos pitäisin roolipeleistä. Ne eivät vain ole koskaan oikein innostaneet minua. Varsinkaan sellaisista, missä on taistelua yms. Poikia tuo voisi kiinnostaa ehkä enemmän?

~Ilo

SuperÄijä
Seuraa 
Liittynyt27.12.2009

Ja korjataampa heti hiukan, Taistomaahan _ei ole roolipeli_. Se on yhteiskunnassamme varsin tavallinen fantasia/scifi (tässä tapauksessa fantasia) aiheinen vuoropohjainen strategiapeli jota pelataan figuureilla. Yleensä tosielämässä sääntökirjat ovat useita satoja sivuja pitkiä. Oikeita esimerkkejä vastaavista peleistä:

Warhammer FaBa, Warhammer 40.000, Invoci2558, flames of war (sijoittuu tosin toiseen maailmansotaan), tms. Selvästi paras on kuitenkin tuo Warhammer Fantasy Battles. Pelaako kukaan muu sitä?

SuperÄijä
Seuraa 
Liittynyt27.12.2009

LOTRin ja WOTRin tosiaan unohdinkin. Ne tulevat aika paljon halvemmaksi kuin Warhammerit, vaikka ovatkin GW:n pelejä. Ja tuo WOTRihan muistúttaa aika paljon FaBaa, sillä siinähän liikutaan muodostelmissa ei skhirmata niinkuin vaikka LOTRissa ja 40k: ssa. Kyllä itsenikin pitää välillä ostaa käytettyja figuja, kun harrastan myös roolipelejä. =)

//: Figupelit tarvitesevat kyllä oman topicin, täällähän piti miettiä Taistomaata....=D

ratasaivo
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tämä Pelottava pelilauta-tarinassa oleva peli liittyy Warhammeriin, nimenomaan tähän fantasia-aiheeseen. Itse keräilen niitä, Armeija kohde, mitä keräilen, on Orcs and goblins.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat