Muistaako kukaan tätä sarjaa?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Kyse on siis aika vanhasta Mikki-tarinasta, jonka nimeä en muista. Olisi kiva jos kertoisit myös, missä julkaistu.

Kuvaus:

Alussa Mikki ja Hessu ajavat Hessun autolla kohti juna-asemaa. Siellä Hessu vastaa puhelinkoppiin tulleeseen puheluun, jonka aikana Hessun sukulainen (taisi olla joku Hissu) kaapataan. Mikki juoksee junavaunuun etsimään sukulaista ja löytää hänen matkalaukkunsa. Varas tulee ja työntää Mikin laukkuun, josta Hessu ja konduktööri tulee hakemaan hänet. Mikki ja Hessu tutkivat tapausta ja päätyvät lopulta Mustakaavun luokse. He pääsevät jotenkin irti köysistä, pelastavat sukulaisen ja lopulta paljastuu, että kyse oli jostain harvinaisesta postimerkistä.

Kommentit (9)

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Kuulostaa hieman tutulta. Luin muistaakseni pari vuotta sitten sen, eli ei kauhean pitkä aika siis. Tarinan nimestä ei kuitenkaan ole mitään tietoa, enkä jaksa alkaa selaamaan vanhoja lehtiä. Voi olla, että oli Paul Murryn tarina..

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Re: Re: Muistaako kukaan tätä sarjaa?

McDuck-fani - 17.03.10 08:36 (ID 489103)

Muistan hämärästi lukeneeni saman tapaisen.niin en muista nimeä

Vierailija

Jokin hämärä muistikuva taitaa olla tuosta matkalaukkujutusta... Kuulostaa Murryn piirtämältä, mutta minulla ei ole hajuakaan sen nimestä. En muutenkaan muista melkein ikinä lukemieni tarinoiden nimiä. Pakko myöntää, että en aina edes lue otsikkoa, vaan siirryn suoraan itse sarjakuvaan

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat