Pormestari Pösö-peli

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tässä tällainen uusi peli jossa valittaisiin Akuankka.fi:n pormestari. Säännöt ovat suht. koht. monimutkaisia. Tässä vielä sama aloitusviesti kuin Akun313:ssa:

SÄÄNNÖT:

PORMESTARI PÖSÖ-PELI

Pormestari Pösö-pelin tarkoitus, on päästä Ankkalinnan pormestariksi aloittaen pohjamudista. Peliin saa osallistua korkeintaan 18 pelaajaa. Pelaajat kehittyvät vaihe vaiheelta Ankkalinnan politiikassa aina paremmiksi ja paremmiksi pelaajiksi.

Kun pelaajat ovat selvillä, esittää pj heille kysymyksiä koskien Ankkalinnassa tehtäviä päätöksiä. Pj on jo ennen kysymystä valinnut oikean vastauksen. Vaihtoehtoja on kolme. Pelaajien pitää siis oikeiden poliitikkojen tapaisesti päättää, mikä ratkaisu olisi Ankkalinnalle paras. Huomaa, että Ankkalinnan rahakirstusta vähenee rahaa päätöksien maksuista riippuen, eikä rahakirstu saa pelin aikana täysin tyhjentyä, joten rahakirstu voi antaa pieniä vihjeitä. Jos kysymykseen vastaa oikein, voit nousta tasoa ylemmäs Ankkalinnan hallinnossa. Jos taas vastaa väärin, arvotaan, tippuuko pelaaja alemmas, vai pysyykö hän nykyisellä tasollaan. Kysymyksiä tulee tiistaisin, torstaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin. Vastausaikaa on 24 tuntia kysymyksen julkistamisesta. Kaikilla pelaajilla on samat kysymykset. Pj kirjoittaa kysymykset topicciin ja niihin vastataan samaan topiciin.

ANKKALINNAN POLIITIKKOJEN TASOT:

Keppikerjäläinen = Tätä alemmas et voi tippua. Jos vastaat väärin kysymykseen, et tipu alemmas. Oikein vastatessasi nouset automaattisesti tason ylöspäin.

Tumpelo = Urasi ei ole hyvässä mallissa, täytyy skarpata. Oikein vastatessasi nouset automaattisesti tason ylöspäin. Väärin vastatessasi arpoo pj:n virallinen noppa pysytkö nykyisellä tasollasi, vai tiputko yhden tason alaspäin.

Äänestäjä [aloitustaso] = Tältä tasolta peli alkaa. Oikein vastatessasi nouset automaattisesti tason ylöspäin. Väärin vastatessasi arpoo pj:n virallinen noppa pysytkö nykyisellä tasollasi, vai tiputko yhden tason alaspäin.

Kotikatupoliitikko = Vaikutat jo kotikatusi politiikkaan, mutta huipulle on yhä matkaa. Oikein vastatessasi nouset automaattisesti tason ylöspäin. Väärin vastatessasi arpoo pj:n virallinen noppa pysytkö nykyisellä tasollasi, vai tiputko yhden tason alaspäin.

Kaupunginosapoliitikko = Vaikutat lähialueesi politiikkaan. Oikein vastatessasi nouset automaattisesti tason ylöspäin. Väärin vastatessasi arpoo pj:n virallinen noppa pysytkö nykyisellä tasollasi, vai tiputko yhden tason alaspäin.

Vaikuttaja = Vaikutat Ankkalinnan politiikkaan merkittävästi. Oikein vastatessasi nouset automaattisesti tason ylöspäin. Väärin vastatessasi arpoo pj:n virallinen noppa pysytkö nykyisellä tasollasi, vai tiputko yhden tason alaspäin.

Parlamentaarikko = Olet Ankkalinnan parlamentin jäsen. Oikein vastatessasi pj:n virallinen noppa arpoo pääsetkö yhden tason ylöspäin, vai pysytkö nykyisellä tasollasi. Väärin vastatessasi arpoo pj:n virallinen noppa pysytkö nykyisellä tasollasi, vai tiputko yhden tason alaspäin. Kaikki Parlamentaarikot miettivät vastauksen kysymyksiin yhdessä YV:n välityksellä!

Pormestarin apulainen = Avustat jo pormestaria. Kun pormestarin apulaisia on kolme (+hallitse pormestari), pidetään pormestarinvaalit, johon apulaiset karsivat kysymyksillä edustajan. Yksi asettuu ehdolle ja saa vastaansa hallitsevan pormestarin. Ehdokkaat pitävät puheet ja kaikki kilpailijat, jotka ovat tasolla Äänestäjä tai ylempänä, saavat äänestää. Eniten ääniä saanut on pormestari. Pormestarivaalit tulevat myös, jos apulainen vastaa kolmeen kysymykseen peräkkäin oikein. Puolet vaaliäänistä arpoo pj:n virallinen noppa. Mikäli vastaat tällä tasolla kaksi kertaa väärin peräkkäin, putoat tason alaspäin. Mikäli vastaat kolme kertaa peräkkäin oikein, haastat hallitsevan pormestarin vaaleissa.

Pormestari = Hallitset kaupunkia. Mikäli vastaat kolmeen kysymykseen peräkkäin väärin, putoat Parlamentaarikoksi ja kaksi Pormestarin apulaista nousee karsintakysymysten jälkeen (mikäli apulaisia on enemmän kuin kaksi) tavoittelemaan pormestariutta. Mikäli apulaisia on vain yksi, pidetään vaalit pormestarin ja apulaisen kesken.

POISSAOLOT:

Mikäli pelaaja on lomalla tai muuten vaan pois netin ulottuvilta, ilmoittaa hän asiasta pj:lle. Mikäli hän on alempi kuin Pormestari, ei hänen tasonsa muutu. Pormestarina ollessa, mikäli vaalit tulevat, ei hän voi pitää puhetta (ellei sitten pääse koneelle), ja hän joutuu selviämään vaaleista ilman puhetta.

PELIN VOITTAMINEN:

Mikäli sama pelaaja pysyy pormestarina kahden viikon ajan putkeen, on hän pelin voittaja.

PJ:N VIESTIT:

Pj lähettää joka kysymyksen jälkeen topicciin viestin, jossa kerrotaan kysymyksen oikea vastaus, rahakirstun tilanne, pelaajien uudet arvot yms.

TOPIC:

Topicissa saa keskustella Ankkalinnan politiikasta, kysymyksistä, oikeista vastauksista yms.

ILMOITTAUTUNEET:

-SuperÄijä

-Koisos 99

-Viiru

-One Piece

-Mefisto

-Budjettivaje

-Osku Peloton

-CrazyDuck12

-Poppi10

-*Kultu*

-N. Äsäviisas

-Manga-Ankka

-ZZZZZZZZ

-TaikaViitta432

-Igo

-Ankkamestari1122

-Allu Apina

-Roope Ankka12

RAHAKIRSTU:

24 milj. [Verot: 2 milj vk].

LÄHDE:

Akun313 ja tekijä Salwer1st/.

-Aleksi - tänään, tässä ja nyt!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat