Kuninkaalliset-peli

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

KUNINKAALLISET-PELI

Tästä on tarkoitus tulla lähes pysyvä peli tänne. Peli on käynnissä lähes aina. Kohta saattekin tietää mitä on tarkoitus tehdä. Pelissä on tarkoitus tulla eräänlaiseksi kuninkaalliseksi käyttäjäksi. Etenemällä pelissä voi tulla kuninkaalliseksi. Peli saattaa olla vähän monimutkainen, mutta kaikkien pitäisi se kyllä tajuta. Kuten huomaattekin, tässä on sekoitettuna vähän muitakin pelejä, mutta osa on kuitenkin ihan omaa. Jokaisella tasolla annetaan myöskin pisteet 0-10.

TASOT

1. Ensiksi käyttäjä kirjoittaa kaiken tietonsa siitä, minkä tuntee parhaiten (ihmisiä ei lasketa elleivät he ole kuuluisia/historiallisia). Kun teksti on kirjoitettu, se pitää lähettää tähän samaan topiciin. Viestin kuuluisi olla ainakin 1000 merkkiä pitkä. Myös oikeinkirjoitus olisi hyvä muistaa. Tältä tasolta putoaa käyttäjiä.

2. Tällä tasolla pitää sanoa mielipiteensä jostakin asiasta joka koskee maailmaa. Asian pitää olla TOSI tärkeä. Jos huomaan vilpillisyyttä, pudotan käyttäjiä.

3. Kun muut kilpailijat jatkavat, he kirjoittavat mahdollisimman pitkän viestin (katso Salwerin viestimaraton). Saman asian moneen kertaan kertaaminen on kiellettyä. Myöskin jostain kopioiminen on sääntöjen vastaista. Viestien laadutkin katsotaan. Tästäkin osiosta tippuu käyttäjiä. Voit lukea heistä ylempää.

4. Sitten katsotaan (kisan ulkopuolella) kilpailijoiden aktiivisuudet. Jos pääsee Viikon aktiivisimmat-listalle, pääsee suoraan eteenpäin. Tämä osio on käynnissä viikon. Täältäkin tippuu käyttäjiä. HUOM! Viestien pitää olla väh. 200 merkkisiä.

5. Tässä osiossa mennään sivujemme moton toiselle puolelle, joka olisi äskeisessä osiossa kuulostanut tältä: “Ei se laatu, vaan se määrä”. Eli on tarkoitus kirjoittaa mahdollisimman asiallisia viestejä. Käyn itse katsastamassa, ja arvioin, pääseekö seuraavalle tasolle. Täältäkin putoaa käyttäjiä.

6. Tällä tasolla muut käyttäjät saavat arvostella jonkun käyttäjän. Huonoimman arvostelun saaneen pitää poistua kisasta.

7. Nyt mennään vähän Big brother-peliin, jossa äänestetään kilpailijoita jatkoon ja pois. Esimerkkiviesti: Äänestän "herra X:n" pois ja "herra A:n" jatkoon. Eli näin. Jos saa 5 jatkoon-arvosanaa, jatkaa. Jos saa 5 pois-arvosanaa, poistuu. HUOM! Viestien pitää olla hyvin perusteltuja!

8. Nyt taas äänestetään käyttäjiä, ja 5 parasta pääsee jälleen jatkoon. Käyttäjäjoukko tämän tason jälkeen on todella pieni.

9. Käyttäjät sanovat mitä tekevät jos voittavat, ja pitävät puheita. Kukaan ei tipu.

10. Finaalitaso. Äänestys, jossa päätetään kuka tulee Akuankka.fi:n ensimmäiseksi kuninkaalliseksi, ja hänen tulisi saada erityiskohtelua. Hän saa itse päättää, minkä arvonimen ottaa. Finaaliäänestys kestää kuukauden, ja sen jälkeen voittajan pitäisi olla selvillä. Jos ei ole, tehdään mini-äänestys jossa se menee kolmesta äänestä poikki.

SÄÄNNÖT

Tasoilla 1-5 tippuneet kilpailijat saavat etuoikeuden seuraavaan kisaan. Jos käyttää etuoikeuden ja tippuu, ei saa enää etuoikeutta. Kilpailun voittaja, kuninkaallinen saa valita yhden käyttäjän seuraavasta kisasta joka menee automaattisesti finaaliin. Kaikkien kilpailijoiden on osallistuttava jokaiseen tasoon (poikkeuksia ei lasketa).

Kilpailussa pyritään olla puolueettomia, ja siksi äänestäjien pitää miettiä kilpailun kannalta. Kaikki saavat äänestää, mutta kaikki eivät suinkaan saa osallistua. Spämmäreitä ei lasketa mukaan. Mukaan saa tulla 50 käyttäjää.

Voittajat kootaan tähän samaan listaan, ja myöskin kaikki finalistit. En ilmoita voittajaa erikseen omassa viestissäni, vaan sanon vaan teille että "voittaja on alkuviestissä".

Otan kaiken kriitikin vastaan. Pysyvän suosion ansainneita käyttäjiä ei suositella osallistumaan, sillä muut äänestävät heitä ja vain heillä on silloin mahdollisuus.

UUSI SÄÄNTÖ: Tasoihin 1-5 ei ole pakko osallistua, mutta ne auttavat pisteissä, pisteet - todella tärkeitä).

VUODEN KUNINKAALLINEN

Aina vuoden lopussa järjestetään myös tällainen kilpailu. Siinä ovat mukana kaikki tämän tittelin voittajat mukana, ja voittaja saa vielä oman Kuninkaallinen-arvonimen lisäksi arvonimen "Vuoden kuninkaallinen".

PISTE-ENNÄTYS-KILPAILU

Vielä tuon vuoden kuninkaallisen lisäksi on käynnissä toinenkin samantyyppinen kilpailu: kasaan tänne voittajat ja heidän voittopisteensä, ja vuoden loppuun mennessä eniten pisteitä saanut käyttäjä saa tittelin "Pistekuningas".

OSALLISTUMINEN

Osallistuminen on kenelle tahansa avoin, eli kaikki jotka ovat rekisteröityneet voivat osallistua. Osallistumisen esteeksi voi tulla vain muutama asia:

a) Kilpailu on mennyt yli puolenvälin

b) Porttikielto foorumille

LISÄTIETOA

Lisään kilpailijoiden kohdalle aina heidän tämänhetkiset pisteet, niin voit katsoa, kuka johtaa kilpailua. Sille käyttäjälle, joka johtaa kilpailua, merkitsen nimen viereen että käyttäjä johtaa kilpailua, ja myöskin sama toisinpäin, eli kirjoitan sille käyttäjälle, jolla on vähiten pisteitä että hänen kohdallaan on putoamisvaara.

OSALLISTUJAT

-Fergus Mc Duck (27 pistettä) (JOHTAA KILPAILUA)

-Star Duck (20 pistettä)

-CrazyDuck12 (17 pistettä)

-SuperÄijä (9½ pistettä)

-Budjettivaje (19 pistettä)

-Lillen (8 pistettä)

-Akulino (8 pistettä)

-Veli Huilu (17½ pistettä)

-Sirppu (- pistettä)

FINALISTIT

-

VOITTAJAT

-

Noihin äskeisiin lisään kaikki osallistujat ja myös tietenkin finalistit. Osallistu, juuri sinä saatat olla seuraava kuninkaallinen! Ja muista: Jos tiput ensimmäisten viiden tason aikana, pääset seuraavassa kilpailussa yhden tason yli. Onnea teille kaikille!

-Aleksi - tänään, tässä ja nyt!

Sivut

Kommentit (97)

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Kuninkaalliset-peli

CrazyDuck12 - 17.03.10 02:47 (ID 488793)

Osallistuisin jos tajuaisin ykköstason. Voisitko selittää tarkemmin, niin voisin tullakkin mukaan.

-CD12-

Eli kirjoitat parhaiten tuntemastasi asiasta tietoteksti (väh. 1000 merkkiä). Kirjoitat vain, niin arvostelen sen...

-Aleksi - tänään, tässä ja nyt!

Vierailija

Voiko kirjoittamisen jo aloittaa? Ja voiko tässä pelissä varata asian josta tekee, ettei tulisi kahta tai kolmea samantapaista?

-Star Duck-

//: Tietenkin, sehän sanottiin säännöissä elkku9.

Vierailija

Pelissä on varmaankin tarkoitus kirjoitella kaikki ulkomuistista...?(eli siis ei saa katsoa esim. Wikipediasta tms.?) Koska muutenhan peli olisi älyttömän helppo?

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Re: Kuninkaalliset-peli

CrazyDuck12 - 17.03.10 02:55 (ID 488798)

Jaa... Nyt tajusin ja olen mukana! Käykö siis mikä tahansa esine/asia (ei tavallinen ihminen)?


Kyllä, se on näin :) Vihdoin. Eli ei jostain Matti Meikäläisestä...

-Aleksi - tänään, tässä ja nyt!

Vierailija

Täällä ei taida mitään suoranaista tungosta vielä olla... No, sen parempi osallistujille.

Tulen mukaan. Tuosta ykköstasosta vielä sen verran, että voiko kirjoittaa mistä tahansa? Ei siis välttämättä ihmisestä?

/Joo, taitaa olla niin että saa kirjoittaa ihan mistä vaan. Niin ainakin säännöt antavat ymmärtää.

Vierailija

Lainaus:
Re: Kuninkaalliset-peli

Maailman Paras-98 - 17.03.10 03:46 (ID 488840)

Tässä vaiheessa voisitte jo aloittaa pitkien viestien kirjoittamisen...

-Aleksi - tänään, tässä ja nyt!

Säännöt ovat juuri noilta osin hieman epäselvät. Mistä aiheesta pitkä viesti pitäisi kirjoittaa? Onko aihe vapaa vai rajattu? Pitääkö sen olla tietoa antava teksti vai mielipidekirjoitus?

Olen myös noita sääntöjä katsellessani kiinnittänyt huomiota siihen, että se käy erittäin lähellä spämmäämiseen kannustamista, varsinkin vaihe 4. Myös vaiheen 6 tarpeellisuutta voi harkita, mutta se näyttäisi kuitenkin olevan sivujen moraalin mukaan ihan hyväksyttävissä.

Muuten meillä on tässä oikein mainio ajanvietetopic. Itsekin voisin siis tähän osaa ottaa.

EDIT: Jaahah. Huomasinkin juuri, että kyseessä on tietoteksti omavalintaisesta aiheesta. Tuon selkeytyksen voisi tosin lisätä sääntöihinkin.

Vierailija

En halua loukata MP:tä, mutta eikös tämä ole samantapainen kuin Salwesterin viestimaraton? Myös siinä piti kirjoittaa mahdollisimman pitkä viesti.

-Mefisto ,jo vuodesta 08-

Vierailija

Jos ymmärsin oikein, leikissä on tarkoitus kirjoittaa mahdollisimman pitkä tietoteksti.

Hmm... harkitsen osallistumista, ehkä viikonloppuna voin tänne kirjoitella...

"Fergus, skotiverta parhaimmillaan"

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat