TV-Visa

Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Tämän on tv-visa,jossa on tarkoitus visailla television ihmeellisessä maailmassa. Kaikki tv-ohjelmakeskustelut yms.. tänne: http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/12/viestiketju/11139/tv_topic/si...

TV-Visan säännöt ovat lähes tulkoon samat kuin muissakin visoissa.

1) Kaikkien kysymysten täytyy liittyä jotenkin televisioon: tv-ohjelmat, kanavat, tv-ohjelmissa näyttelevät näyttelijät yms.. Kysymykset eivät saa liittyä elokuviin tai urheiluun,koska niille on jo omat topicinsa. Myöskään mitään teknisiä kysymyksiä televisioista ei hyväksytä.

2) Uutta kysymystä ei saa laittaa ennen kuin edellinen on varmistettu. Jos kysymystä ei varmisteta 24h sisällä,niin silloin kysymys raukeaa ja voi laittaa uuden kysymyksen

3) Kysymyksen laittajan täytyy laittaa kuinka monta pistettä oikeasta vastauksesta saa. Muistetaan kuitenkin kohtuus kaikessa,joten ei mitään sadan pisteen kysymyksiä!

4) Kysymyksen laittajan täytyy päivittää pistetilanne aina,kun on varmistanut vastaukset oikeiksi.

5) Vastauksia ei saa lunttia mistään.

6) TV-Visassa kilpaillaan turnauksittain ja jokainen turnaus kestää yhden kuukauden ajan. Nyt on meneillään maalis-huhtikuun turnaus,joka alkaa 21.3.2010 ja päättyy 20.4.2010.

Jokaisen turnauksen finaali alkaa 3 päivää ennen turnauksen päättymistä. Finaaliin pääsevät kaikki joiden pistesaldo ylittää 10 pisteen rajan. Mikäli esim. vain yhden tai ei kenenkään pistesaldo ylitä kymmentä pistettä,niin silloin 5 parasta visailijaa pääsevät finaaliin. Finaalissa kysymyksiin saavat vain vastata finalistit. Turnauksen voittaja on eniten pisteitä kerännyt visailija.

7) Esimerkkejä kysymyksistä:

- Mikä kanava esittää Heroes-sarjaa? Vastaus: Sub.

- Kuka toimii Maria!- talk show:n emäntänä? Vastaus: Maria Veitola.

Toivottavasti ymmärsitte.

Iloisia tv-visailuhetkiä!

Ensimmäinen kysymys:

Mikä kanava esittää Emmerdale-sarjaa? (1 piste)

Sivut

Kommentit (42)

Vierailija

Tällainenhan oli jo, mutta se ei ollut kovin suosittu ja tässä on aloitusviestikin paljon, paljon parempi, joten jatketaan vain tällä topalla, pitääpä itsenikin tulla mukaan tähän visailuun.

Jatketaan vain tästä sitten. (=

OP kuittaa. (Eli hypätkää viestini yli)

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Juu.. ajattelinkin että tämmöinen on varmaan joskus ollut, mutta kun hakukoneella ei löytynyt,niin sitten tein tämän, mutta ihan hyvä,jos voidaan täällä jatkaa..

Next kysymys:

Kuka juontaa Subin Meidän häät-ohjelmaa?

Vierailija

Mutta nyt laitan sen kysymyksen!

Minkä nimiset hahmot ovat pääosissa C.S.I. Miami sarjan uusimmassa tuotantokaudessa?

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat