William Van Horn: Mahtava vai surkea?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mitä mieltä olet William Van Hornista? Onko hän hyvä vai huono? Jos pidät hänestä, voit myös ilmoittaa hänen parhaan sarjansa.

Sivut

Kommentit (140)

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Van Hornilla on aika omalaatuinen piirrostyyli ja monet hänen tarinoistaan ovat kyllä niin outoja,että... tosin ketään ei saisi haukkua,enkä sanokaan,että Van Horn olisi huono piirtäjä,mutta hänen tarinansa ovat outoja ja hänen piirtää outoja ankkoja.

Van Hornille voisin antaa kouluarvosanaksi (4-10) numeron: 6.

Vierailija

Van Hornin piirrosjälki on kieltämättä varsin omalaatuista ja saa toimituksenkin jakautumaan kahtia. Osa meistä hörähtelee Van Hornin ilmekkäille ankoille, ja toiset siirtävät mieluummin kyseisen herran sarjojen toimitustyön kollegoille. Toinen ainainen mielipiteiden jakaja taitaa olla Bernado. Mitäpä mieltä hänestä olette (menee kyllä pahasti otsikon ohi, mutta kysellään nyt kuitenkin)?

Vierailija

Minusta William Van Horn on hyvä piirtäjä. Miten niin hän on muka surkea? Hänhän on hyvä piirtäjä, jokseenkin ei viiden lempipiirtäjäni parhaimmistoa, mutta hyvä hän silti on.

-Scrooge McD, King of the Klondike-

Don McAnkka
Seuraa 
Liittynyt26.10.2009

Mielestäni Van Horneja kuvaa jälkimmäinen adjektiivi. Heillä on sanoakseni "lentävä" piirrostyyli, josta en pidä. Piirrokset eivät myöskään mitään loistavia ole... : /

//:

Lainaus:
Sohvis: Että älkää nyt ihmeessä tehkö mitään Bernado-teemanumeroa siellä toimituksessa... ihan vain pienenä vinkkinä.


Sellaista en muuten edes vaivautuisi lukemaan... Taitaisi lentää paperinkeräykseen... : /

Vierailija

William van Horn oli alussa mielestäni AIVAN surkea piirtäjä, mutta nyt olen jotenkin tottunut. Ei hän siltikään pääse parhaiden listalle, mutta en myöskään paheksu piirroksia aina lukiessani hänen tarinoitaan : )

Bernado sen sijaan on vieläkin mielestäni kauhea piirtäjä. Ensinnäkin tarinat ovat juonellisesti melkein aina huonoja, hyviä eivät koskaan. Piirrosjäljestä nyt ei voi paljon sanoa, mutta hahmot on piirretty tosi huonosti ja ne ovat omituisen muotoisia.

Vierailija

No kaikillahan on oma mielipide... William Van Hornihan on mahtava piirtäjä! Kaikki piirtäjät yrittävät parhaansa, eihän aina voi onnistua, ei kai se mikään maailmanloppu täytyisi olla. Williamilla on hieno piirrostyyli, ja hauskat sarjat kuten: Hornaharnun kummitus ja Van Hornn piirsi aika paljon johtosarjoja Aku Ankkoihin tuolloin 1990 -luvulla. Joten vastaan että hän ei ole surkea vaan mahtava!

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Toimitukselle vastaan,että Bernado on myöskin "yksi kauheimmista" piirtäjistä. Hänen tarinansa eivät ole mitenkään hirveän hyviä juonellisesti,eivätkä myöskään piirroksellisesti. Hän kuuluu William Van Hornin kanssa sinne kuuluisaan ö-mappiin.

Että älkää nyt ihmeessä tehkö mitään Bernado-teemanumeroa siellä toimituksessa... ihan vain pienenä vinkkinä.

Vierailija

Miten kaikki täällä voi sanoa että Van Horn on surkea?! Onneksi edes osa täällä on järjissään. William Van Horn on mahtava!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat