topicit

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

mitä topicit niinku on. oon uus en tiiä viel paljoo

Kommentit (2)

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Koska olet uusi käyttäjä, niin laitan tämän turhan topicin viilasella, mutta yksikin tee vielä yksikin tälläinen vielä, niin tulee ns. "suoraa huutoa!"

Tämä on esimerkiksi topic. En tiedä onko topicille jotain sanatarkkaa käännöstä, mutta itse olen ymmärtänyt, niin että topic tarkoittaa jonkun keskustelun aihetta. Esim. Pelit-topicissa puhutaan peleistä. Voisihan se myös olla Pelit-keskustelu, joten voihan topicin ajatella tarkoittavan myös keskustelua.

Kaikki keskusteluaiheet ovat topiceja. Off-topic, Musiikki-topic jne... Voidaan ajatella, että topic tarkoittaa myös jotain aihetta. Pelit-topic: Keskustelu, jonka aiheena on pelit.

Tämä tälläinen on turha topic. Turhan topicin voi määritellä monella tapaa, mutta tässä tapauksessa tämä on turha topic, koska tätä olisi voinut kysyä esim. UKK-Usein kysytyt kysymykset-topicissa. Linkki:

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/8/viestiketju/18623/ukk_usein_ky...

Sieltä löytyy useimpiin yleensä kysyttyihin kysymyksiin vastaukset ja sieltä voi myös tiedustella epäselviä asioita. Mainio topic uusille käyttäjille.

Jatkossa, ethän tee tälläisiä enään. Jos et ole varma kannattaako tälläinen tehdä, niin sitä kannattaa kysyä Topic?- topicissa, johon on linkki tässä:http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/8/viestiketju/18991/topic_

Iloisia keskusteluhetkiä AA:n sivuilla teille molemmille!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat