Keksi oma kauhutarina!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli kerrotte oman kauhutarinanne.

Tässä topicissa voi myös kertoa mitä karmivaa sinulle OIKEASTI tapahtui!

Sivut

Kommentit (106)

Vierailija

Se tietty ovi, jota ei saisi avata

Ovi avautuu. Sieltä kurkistaa mustaan kaapuun kääriytynyt olento, joka hokee: "Tule, tule, tule, tule...". Ihmiset yrittävät perääntyä ja sulkea ovea, mutta ovi on jumissa. Olento kaivaa kaapunsa taskusta puukon, ja toisesta terävän veitsen. Veitsi kiiltelee. Se terä osoittaa toista puolikasta ihmisjoukosta. Puukko toista. Veitsi ja puukko ovat aivan ihmisten kaulojen edessä. Olion silmistä valuu verta, ja se sanoo: "Aiheutitte suvulleni kärsimystä, ja nyt te saatte kärsiä siitä!". Veitset ja puukot sivaltavat kaulat kauniisti katki, ja heidät haudataan talon lattialankkujen alle. Huhutaan kuitenkin, että tässä kyseisessä puutalossa heidän sielunsa kummittelevat edelleen!

pikkusohvi
Seuraa 
Liittynyt8.11.2009

Olipa kerran noita-akka joka ampui 5-vuotiaan pikkutytön haulikolla hyvää hyvyyttään,että tämä pääsee taivaan isä luo.The End.

Eiks ollu eri jännä?TOOOOOSI pitkä ainaki:)

ps i'm ps

pikkusohvi
Seuraa 
Liittynyt8.11.2009

Lainaus:
Keksi oma kauhutarina!

Kaisakoo - 16.04.10 02:22 (ID 507494) Se tietty ovi, jota ei saisi avata Ovi avautuu. Sieltä kurkistaa mustaan kaapuun kääriytynyt olento, joka hokee: "Tule, tule, tule, tule...". Ihmiset yrittävät perääntyä ja sulkea ovea, mutta ovi on jumissa. Olento kaivaa kaapunsa taskusta puukon, ja toisesta terävän veitsen. Veitsi kiiltelee. Se terä osoittaa toista puolikasta ihmisjoukosta. Puukko toista. Veitsi ja puukko ovat aivan ihmisten kaulojen edessä. Olion silmistä valuu verta, ja se sanoo: "Aiheutitte suvulleni kärsimystä, ja nyt te saatte kärsiä siitä!". Veitset ja puukot sivaltavat kaulat kauniisti katki, ja heidät haudataan talon lattialankkujen alle. Huhutaan kuitenkin, että tässä kyseisessä puutalossa heidän sielunsa kummittelevat edelleen!

toi oli muute hirmu hyvä,Kaisakoo!

Vierailija

Lainaus:
Re: Keksi oma kauhutarina!

pikkusohvi - 16.04.10 02:47 (ID 507511)
Lainaus:
Keksi oma kauhutarina! Kaisakoo - 16.04.10 02:22 (ID 507494) Se tietty ovi, jota ei saisi avata Ovi avautuu. Sieltä kurkistaa mustaan kaapuun kääriytynyt olento, joka hokee: "Tule, tule, tule, tule...". Ihmiset yrittävät perääntyä ja sulkea ovea, mutta ovi on jumissa. Olento kaivaa kaapunsa taskusta puukon, ja toisesta terävän veitsen. Veitsi kiiltelee. Se terä osoittaa toista puolikasta ihmisjoukosta. Puukko toista. Veitsi ja puukko ovat aivan ihmisten kaulojen edessä. Olion silmistä valuu verta, ja se sanoo: "Aiheutitte suvulleni kärsimystä, ja nyt te saatte kärsiä siitä!". Veitset ja puukot sivaltavat kaulat kauniisti katki, ja heidät haudataan talon lattialankkujen alle. Huhutaan kuitenkin, että tässä kyseisessä puutalossa heidän sielunsa kummittelevat edelleen!
toi oli muute hirmu hyvä,Kaisakoo!

Niin oli! Tarina oli selkäpiitä karmivaa!

Vierailija

Hmmm... Rakas päiväkirja, kerron sinulle nyt jotain mitä kukaan muu ei IKINÄ saa tietää. Jos joku lukee tätä tällä hetkellä, on paras lopettaa. Tein tänään jotain kauheaa! Näin vanhan miehen kävelevän kadulla, sitten huomasin, että hänen jalkansa on kipsissä. Oli pakko ottaa koko jalka pois. Siis kysyin häneltä luvan ja otin sen pois, ilman mitään koulutusta keskellä katua. Kyllä ihmiset katsoivat. Otin sen kotiin varmuuden vuoksi. Sitten seuraavana päivänä näin lehdessä ilmoituksen: Maksan 500€ sille, joka tuo minulle vanhan miehen jalan. Mietin, että saan paljon rahaa, jos vien sen hänelle joka sen haluaa. Vein sen hänelle ja huomasin, että se arkussa makasi se vanha mies, jonka jalan katkaisin. Ruumiin päällä oli lappu, anna jalkani takaisin, tai vien sinun jalkasi.

Shhh...

:) No siittä tuli nyt jonkinlainen

N.Äsäviisas
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Heh tämän keksi serkkuni kun kerroimme yhdessä leikissä kauhutarinoita.

Tyttö oli hoitamassa kahta vauvaa. Hän kuuli vauvojen huoneesta ääniä. Hän meni katsomaan ja toinen vauva oli kadonnut ja toisessa oli verta, mutta veri olikin hilloa ja toinen vauva oli katossa ja pudotteli hilloa toisen päälle sitten kaikki kuolivat. He voivat vieläkin kummitella täällä jossain.

Heh tuo oli lähinnä hupitarina vielä muistutan se oli serkkuni keksimä.

N.Äsäviisas sukkelia kommentteja jo vuodesta 97

Vierailija

Olipa kerran poika, joka joutui yöllä ulos metsään. Hän käveli peloissaan pimeässä metsässä... Jokin tarttui häntä niskasta, se kuristi. Hän kääntyi vaivoin katsomaan ja näki pimeydessä vain tyhjän, valkoisen silmän. Se oli aavemaisen näköinen... Pelkkä tyhjän valkoinen pallo, kuin valkoinen helmi. Mutta isompi. Yhtäkkiä olio hellitti otteensa... Se kaatui. Rysähtäen. Sen selässä oli jotain... Siinä oli tumma läiskä. Yhtäkkiä metsään tulvahti hopeaista hohdetta, jonka valossa poika näki olion kunnolla. Olio näytti puulta... Se oli puun värinen, sillä oli monta kättä jotka näyttivät lehdettömiltä oksilta. Sen päästäkin törrötti oksan näköisiä ulokkeita. Sen jalat olivat kuin puun juuret. Suuta ei ollut. Poika mietti, mikä oli voinut tappaa olion. Sitten hän näki sen; viitisen aavetta, jotka sujahtelivat aavemaisesti käkättäen sieltä tänne. Niiden silmät olivat kuin Halloween- kurpitsalla, ja suu myös. Ne olivat valkoisia ja hohtivat... Yksi sujahti poikaa kohti. Loput seurasivat perässä. Ne sujahtivat häntä kohti, ja läpi. Hän tunsi, kun aaveet menivät hänen läpi. Se tuntui inhottavalta, kuin olisit niellyt jäätä ja limaa yhtä aikaa. Hän katsoi kohtaa, mistä ne menivät läpi, ja näki tumman läiskän. Sitten hän kaatui. Hän saattaa vieläkin kummitella samaisessa metsässä.

Keksin tuon samalla kun kirjoitin...

Vierailija

Tämä matkii hiukan Tri £uromiehen tarinaa...

Ovi avautuu. Mustapukeinen mies kävelee sisään. Raastavaan metalliin tulee punaista! Kurkku katkeaa!!! Lihaan työnnetään iso veitsi!!!! Elävään murskautuu!!!!! Ja näin mustapukuisen miehen herkkuateria (punajuuriraastetta leivän kera sekä siankyljustä ravulla maustettuna!(ja ravun kuori murskattuna,of course!)) on valmis!

MRL kuittaa.

Vierailija

Olipa kerran poika, ja hänen perhe. Pojalle sanottiin että menepäs keräämään sieniä ruuaksi. Poika puki päälle ja lähti. Kun hän oli metsässä, kuului oksan narahdus. Poika yritti juosta kotiin, mutta unohti mistä suunnasta tuli. Hän juoksi äkkiä oikeaan suuntaan, mutta eksyi. Minuutin päästä, kuului taas oksan narahdus. Poika luuli, että se oli aave, mutta hän ei uskonut aaveisiin. Hän huomasi talon. Hän luuli sitä omakseen, mutta se olikin aavetalo. Poika meni lähemmäksi. Hän näki siellä haaleasti erottuvan hahmon. Hän säntäsi äkkiä kotiin, mutta aavetalo liikkui perässä(Poika ei tiedä sitä). Aavetalo oli vaihtanut paikkaa, pojan kodin paikalle. Sitten kun poika astui sisälle, ja huusi: "Äiti! Isä! Missä te olette?". Yhtäkkiä, joku pelottava tuli pojan eteen. Se oli aave. Sitten kun aaveet tulivat, ja piirittivät pojan. THE END... LISÄÄ KYLLÄ TULEE!!!

Vierailija

Olipa kerran mies, joka oli utelias kaiken maailman monstereista ja zombeista. Hän löysi kerran aavetalon, jossa asui kaksi zombia. Hän meni talon sisälle, mutta ei nähnyt siellä yhtään ketään. Heti ovi paiskautui kiinni. Hän kuuli ullakolta jotain ja meni sinne. Ullakolla hän avasi ullakon oven ja kysyi: Ha - haloo? Ja kun hän meni pimeään ullakkohuoneeseen hän ei nähnyt mitään ja pudotti taskulamppunsa ja joku käveli hänen luokseen kaapista ja mies meni kurkistamaan kuka ja heti taskulamppu avattiin ja zombi huusi: Haaahahhahahaa ja mies huusi: Apuaa! Mutta ei päässyt minnekkään.

Vierailija

Ruumisryöstö

Mustiin pukeutunut herra hiippaili pimeässä sairaalassa keskiyöllä. Hän oli murhannut vartijat ja etsi nyt sopivaa potilasta. Hän avasi oven, jossa luki: "Ruumiit". Mies avasi erään kaapin oven. Hän laittoi ruumiin säkkiin, ja juoksi järvelle. Mies oli hyvä sukeltaja, joten hän sukelsi järven syvyyksiin ja piilotti ruumiin sinne. Mutta hän ei ollut huomannut, että säkissä oli ollut pieni reikä ja verta oli tippunut matkalle. Hän kävelikin jonkun naisen taloon tyttyväisenä. Hän keksi tulla sinne ikkunasta, rikkomalla tietenkin ensin ikkuna. Ja niin hän teki. Hän huomasi, että nainen oli sängyssä puolisonsa kanssa. Mies murhasi miehen ja otti naisen mukaansa säkissä. Hän hautasi nukkuvan naisen multaan.

Seuraavana aamuna sairaalan johtaja soitti poliisiin murhaosastolle. Poliisit lähtivät etsimään johtolankoja. He menivät sairaalalle katsomaan kaappia, ja tyhjä se tosiaan oli. Pelkkiä veritahroja.

Murhaaja saatiin kiinni, ja veteen heitetty ruumis saatiin löydettyä. Ja se nainen - hän on jo kuollut mullan sekaan, mutta huhutaan että alueella, minne nainen kuoli on vielä verta ja hänen henkensä joka elää! Tämä murhattu mies, eli naisen puoliso on vieläkin siinä samaisessa sängyssä kerrostalossa D17. Siksi kukaan ei uskalla asua siellä, ihmiset näet pelkäävät kuollakseen kuollutta miestä sängyssä.

Vierailija

Kerran vanhassa autiotalossa asui vanha mummo. Kukaan ei ole kuulemma nähnyt mummoa ikinä. ihmiset miettivät miten mummo pystyi elämään. Eräänä päivänä muuan tyttö päätti käydä katsomassa mummoa. Hän kurkisti talon sisään ja huomasi sen olevan autio. Tyttö meni sisään. Hän kuuli kolinaa hän juoksi talon yläkertaan. Vessasta kuului lorinaa. Hän kurkisti sinne. Vesihana oli auki mutta sieltä tuli.. verta! Tyttö kiljaisi ja juoksi alakertaan. Siellä tuli musta henkilö vastaan joka surmasi tytön. Huhutaan että tyttö kummittelee talossa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat