Eläin-topic

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli täällä keskustellaaan kaikenlaisista eläimistä. Ne joilla on omia eläimiä voivat antaa vinkkejä niiden huolehtimisesta ja hoitamisesta. Noniin aloitetaan vaikka keskustelemaan käärmeistä. Ja saa vaihtaa eläin aihetta milloin vain.

Mitä mieltä olette käärmeistä? Minusta ne ovat pelottavia. Mutta jotkut käärmeet ovat todella kauniita. Kun kerran kävin käärmenäyttelyssä niin siellä oli kauniita käärmeitä mutta harmivaan en muista niiden nimiä.

Kommentit (2)

Vierailija

Enollani on käärme, taitaa olla viljakäärme... Se on yleisimpiä lemmikkikäärmeitä. Ihan hauskahan se oli, yritti saalistaa jalkojani! :D

Itselläni on tarantella. Se on harmaa tai harmaanruskea. Kokoa löytyy noin 12 cm. Vartalon pituus 7 cm. Kunnon voi määritellä takaruumiin koon perusteella. Mitä pienempi takaruumis on, eikä tarantella syö, sitä huonommassa kunnossa se on. Jos tarantella ei syö ja sen takaruumis on pieni, sillä voi olla nestehukka tai loisia. Omalla tarantellallani on tarpeeksi pyöreä massu, eli hyvässä kunnossa.

Meiltä löytyy myös kaksi kissaa ja koira. Toinen kissa on musta, aika lyhytkarvainen ja äkäinen. Toinen on harmaaruskeavalkoinen, pitkäkarvainen, kiltti eikä malta pysyä paikoillaan. ;)

Koira taas on ruskea Labradorinnoutaja.

//Jaa, enpäs tiennyt tuon topicin olemassaolosta, minkä Late mainitsi. ;)

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat