Ankan historiaa...

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli täällä voitte kertoa kaikki hahmon historiasta.

Eka hahmo on Mikki Hiiri.

Kommentit (6)

Vierailija

Mä en kauheesti tiiä Mikin historiasta mutta kyllä mie esi merki tiiän että Mikki on vanhempi ku Aku ja Aku alun perin kehitettiin vaan Mkin tausta hahmoks.

Adios!

Vierailija

Mikki Hiiri luotiin joskus 1928- vuoden tienoilla, en muista niin tarkalleen. Alkuaikoina Mikin luonne oli aivan erilainen kuin nykyään. Hän ei ollut yhtä kekseliäs, ja toisinaan kehuskeli itsestään, mutta harvoin. Hän on myös toisinaan ollut pilkkakirves. Lisäksi hän piti käsiään aina taskussaan.

1960- luvulla Paul Murry alkoi tehdä sarjoja, joissa Mikki ratkoo erilaisia arvoituksia apulaisensa Hessun kanssa. Mikki ei enää ollut luonteeltaan samanlainen, vaan järkevämpi. Mikillä oli punaisten shortsien sijaan normaalit punaiset housut, valkoinen paita ja vihreä lippalakki. Toisinaan Mikillä oli erilaisiakin vaatteita, kuten vihreä hattu ja punainen takki.

Nykyään Mikki harvemmin hoitaa salapoliisitehtäviä, mutta avustaa poliisia monissa tarinoissa. Hänellä on nykyään samanlaiset punaiset shortsit kuin alkuaikoina ja joskus myös valkoinen paita. Hänellä on aina ollut valkeat hanskat ja keltaiset kengät. Mikin luonne on säilynyt ennallaan 1960-80- luvusta. Mikillä on ollut iät ajat myös koira Pluto.

Siinäpä kaikki mitä tiedän Mikistä ja hänen historiastaan.

Deekymppi
Seuraa 
Liittynyt24.9.2010

Pelle Pelottomasta tiedän vain että hän oli ennen vain tavallinen poika mutta kiinnostui keksinnöistä ja rupesi tekemään niitä.Pellen kaikki keksinnöt epäonnistuivat.Vihdoin hän keksi jotain Ankanpoikien kanssa,nimittäin Jonkin laisen auton,joka meni heti rikki.Auto nimittäin ajoi suoraan puuta päin.Oliko nyt samana päivänä niin hän keksi koneen joka tekee eläimille ihmisen älyn.Tämäkin kone taisi mennä pieleen. Mutta eräänä kauniina päivänä Ankkalinnassa Aku ankka meni tapaamaan Pelleä ja myöhemmin myös Roope tuli tapaaman häntä.Silloin pelle keksi Pikku Apulaisen eli ensimmäisen kunnollisen keksintönsä!Pikku Apulainen oli tehty Akun lampusta.Kaiken tämän tiedon sain Aku ankan näköispainoksesta(en muista vuosilukua)Carl braksin tarinasta,Aku ankka extran erikoisnumerosta Tony Stroblin Akun elämä ja teot ja Don Rosan ensimmäinen keksintö aku ankka lehdessä 2002(en muuista monesko numero) Don Rosan ensimmäinen keksntö julkaistiin myös Don Rosan kovakantisessa kirjassa Kolmen Capalleron paluu.

Arvostelkaa Akkareita ja nostakaa Ankka-aiheisia ketjuja!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat