mikä on tähän mennessäsi paras taskari

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

mun oli saksipotku

Sivut

Kommentit (26)

Vierailija

Tähtien setä ehkä vie voiton vaikka minulla ei sitä ole mutta otin sen kaverilta lainaan.

Aijaa, uskomattomia tietoja ja tietämättömiä faktoja.

Vierailija

Mielestäni paras Taskari on edelleenkin Ultrasankarit VS Paha Seiska koska siinä on se mahdottoman hyvä sarja Ultrasankarit antaisin kirjastossa koko kirjalle täydet pisteet

mutta en ole pystynyt arvostelemaan mitään taskaria vähään aikaan sillä pisteytys taulukko on siellä taskari osiossa hävinnyt jos se on teiltäkin hävinnyt niin pitää ilmoittaa toimitukselle vai onko sevain meidän koneessa vikaa.

Vierailija

Enpä oikein osaa sanoa.

Näitäkin topiceja on kertynyt jo ihan liian paljon! Paav123, suosittelisin sinua käyttämään hakua ennen kuin teet uusia topiceja. Samat sanat siinä Ultrasankarit vs paha seiska-topicissasikin et ollut yhtään ajatellut, oliko sellaisia topiceja jo olemassa.

Vierailija

Lempitaskareita on vaikka kuinka monta, on mahdotonta kertoa teille lempitaskarini. Muuten, vuoden 2010 paras kirja oli Tuplanolla ja syvyyden saalistajat. Jos Triplataskari on parempi, niin muokkaan tätä viestiä.

-LH8-

DONUONTYHMÄ
Seuraa 
Liittynyt11.7.2010

Kaikkien aikojen paras taskari on ehdottoman varmasti mielestäni numero 63: Aku maankiertäjä, sillä sen kaikki kolme tarinaa ovat mestarisurrealistikäsikirjoittaja Guido Martinan rustaamia, sekä yksi niistä Luciano Bottaron ja kaksi Pier Lorenzo de Vitan piirtämiä - molemmat ovat vanhan ajan suosikkipiirtäjäni. Niissä (tarinoissa) on vain jokin käsittämätön tunnelma jä täysin perättömiä sekä älyvapaita asioita, ettei niitä voi olla lukematta mielenkiinnolla. Voin suositella kaikille kyseistä taskaria, lukekaa se, niin näette miten erilaisia ovatkaan Guido Martinan tarinat (nykypäivänä tuollaista menoa tuskin suvaitaan taskareissa : D).

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat