Lopetuspäivä ja syyt

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Elikkä, joskus tein tänne topicin "Rekisteröitymispäivä", tuli nyt vasta sitä selaillessa idea, että miksei tekisi topiccia päinvastaisella idealla.

Eli, nyt jos minä (tietysti) kirjoitan tämän ensimmäisen viestin, seuraava käyttäjä joka tähän kirjoittaa, kertoo miksi ja milloin minä kuvitteellisesti lopettaisin tällä foorumilla käynnin. Ketäänhän me ei tahdota tältä foorumilta pois, eli ei mitään mistä voisi ottaa kannan että hänet halutaan täältä pois.

Muistakaa kirjoittaa vähän perusteluja, ja tarinahan voi olla hauska. En usko että tästä topicista tulee mikään menestys, mutta voi tästä hauskaa tulla - jos te niin haluatte. Lähinnä teistä se on kiinni, vaikka aihe on kaiken idea. (Ihme juttu muuten)

Sami-96

Sivut

Kommentit (146)

Vierailija

Ystäväsi alkavat pilkata sinua sen takia että käyt täällä joten lopetat (toivotaan että ystäväsi eivät tee niin)

Vierailija

Löydät paremman keskustelupaikan, joten loppaat täältä. Parin viikon päästä haluat taikaisin, mutta sivu on uudistunut ja sille on tullut uusi osoite, jota et tiedä. Löydät osoitteen kyllä googlesta, mutta kun olet klikkaamassa linkkiä, koneesi pimenee. Sitä ei enää saa korjattua, ja ostatte uuden koneen. Löydät sivun, ja vanhat tutut käyttäjät. Teet itsellesi uuden tunnuksen, mutta kun yrität kirjautua, et onnistu. Lopulta koneelle tulee: "Ohjelmaa on yritetty liian monta kertaa. Ohjelmaa ei enää oida näyttää". Joten et pääse tänne enää ikinä (toivottavasti niin ei käy).

Kk -Ja elämällä on tarkoitus

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Von ankka tulee joskus maailmassa lopettamaan kuitenkin näillä sivuilla käynnin, niin veikataan että vaikka juuri sen takia, että hän isommaksi kasvettuaan alkaa vähän ajatella että "eihän se Aku Ankka nyt niin tärkeä ole" ja sen takia lopettaa käymisen näillä sivuilla.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Donald-91: llä alkaa olla vain yksinkertaisesti niinpaljon muuta tehtävää, (opiskelu/työ, kaverit, harrastukset9 että ei tänne enään vain yksinkertaisesti ehdi. Parin viikon välein hän täällä käy, mutta kuukauden päästä unohtaa tämän sivuston kokonaan.

Sami-96

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Hyvin mielenkiintoinen spekulaatio, Sami-96! ;) Mutta en ole vielä pitkään aikaan lähdössä näiltä sivuilta. Ellei sitten jotain suurempia elämän muutoksia tapahdu, ken tietää.

Mutta sitten asiaan. Sami-96 muuttaa perheineen toiseen/uuteen paikkaan, ja siellä Sami-96 sitten löytää jonkun uuden harrastuksen, eikä hän enää kerkeä näillä sivuilla käymään.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Lainaus:
Donald-91:Mutta en ole vielä pitkään aikaan lähdössä näiltä sivuilta. Ellei sitten jotain suurempia elämän muutoksia tapahdu, ken tietää.

Huh, luulin että tuo Samin viesti oli totta kun en tätä viestiä ennen oikein sääntöjä lukenut ,mutta onneksi et ole vielä pitkään aikaan lähdössä Donald-91.

Jos sinä kuitenkin lähtisit tässä voisivat olla syy...

Jokin kaunis päivä (tai ruma) Donald-91 löytää muita kiinnostuksen kohteita kuten ehkäpä tyttöystävän (jos ei ole vielä löytänyt) ja hänellä ei ehkä valitettavasti ole niin paljon aikaa tänne enään.

Toinen syy voisi olla että hän saisi työn jossa hän joutuisi matkustelemaan ja olla pitkään iltaisin töissä jolloin keskustelu aika jo olisi umpeutunut...

Tässä vaan hulluja arvauksia niinkuin Historia topassa.

Lillen-Positiivisuus on voimaa-

Vierailija

lillen keksii aloittaa luistelun, ja on niin omistautunut siihen ettei ehdi käydä täällä (niin ei saa käydä!)

Kun mä jäin välistä, voisiko joku ystävllisesti kirjoittaa mulle!?

Kk -Ja elämällä on tarkoitus

Vierailija

Hmm... Kaisakoosta en hirveästi ns. taustoja tiedä mutta uskoisin että hän kiinnostuisi niin kovasti mangasta että Ankat melkein jopa unohtuisi... (toivottavasti näin ei tapahdu)

Ps. Olen aika huono luistelemaan ;).

Lillen-Positiivisuus on voimaa-

Vierailija

katotaanpas.. Niin lillen voisi kiinnostua harjoittelemaan luistelua tosi paljon ja siitä tulee hänelle sitten lopulta intohimo ja hän vain käy luistelu harkoissa ja aloittaa lopulta taitoluistelun tai jääkiekon ja unohtaa ankat kokonaan...

ps. toivotaan että näin ei käy

Vierailija

Von ankka taas muuttaakin maatilalle, jossa on paljon eläimiä, joista hän alkaa koulun käynnin lomassa huolehtimaan. Siispä hänellä ei ole enään aikaa tälle foorumille. Kolmannella viikolla kun hän sinne muutti, hän tulee off-topicciin lällättämään eläimistään. Sen jälkeen häntä ei enään koskaan täällä näy. Mutta eihän näin käy. (?)

//: Eli Jullen mitallista kiinni ollakko täällä vai ei

Sami-96

Vierailija

Sinä rikot vahingossa tietokoneen, eikä teidän perheessä ole varaa uuteen, joten et voi enää keskustella Aku Ankan nettisivuilla. Toivottavasti näin ei käy. Sinullahan on harvinainen Julle Ankanpää mitali.

Vierailija

Lupuhullu8 kiinnostuu toisesta sarjakuvalehdestä, ja alkaa käymään sen omilla nettisivuilla. Myöhemmin hän ei enää muista näitä sivuja, ja unohtaa kaiken täällä tapahtuneen. (Toivottavasti niin ei käy.)

-Star Duck-

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat