Mistä jäätelöstä tykkäät

Seuraa 
Liittynyt20.3.2010

No otsikko kertoo kaiken. Eli mistä jäätelöstä tykkäät. Itse tykkään paljon lakritsista.

Kommentit (12)

Vierailija

Pidän hirveästi kaikenlaisesta jäätelöstä, mutta rakastan erityisesti vanilijakermajäätelöä, sitä, jota saa paketista. Irtojäätelöistä lemppreiheni lukeutuvat Puffet ja Mango-Meloni Pingiviinituutti, unohtamatta Juhlatuuttia. Kyllä jäätelö maistuu, varsinkin kesällä! ;)

"Fergus, jäätelönauttija parhaimmillaan"

Vierailija

Kesällä maistuu kyllä Puffet irtojäätelöistä ,mutta koko vuoden maistuu kyllä pakettisuklaa jäätelö ,varsinkin jos katsoo Simpsoneita tai muita viihdyttäviä ohjelmia.

Lillen-positiivisuus on voimaa-

Vierailija

Kesällä jäätelökioskista tulee aina ostettua joko laktritsi, päärynä tai mangomeloni ja kaupasta ostettuna noi samat ja puffetti kanssa tietydti kaiki jäätelöt on aika hyvii mut noi on parhaita!!!!:]

Vierailija

Paras jäätelö on pistaasijäätelö, mutta sitä ei harmi kyllä saa Suomesta, joten saan sitä vain jos matkustan Venäjälle/ulkomaille.

Vierailija

Lainaus:
Re: Mistä jäätelöstä tykkäät

tumppi97 - 25.04.10 04:13 (ID 512560)

lakusta.

Olen täysin samasta tykkäävä. Tarkka nimi on Iso - lakritsi.

MRL kuittaa.

Vierailija

Hmmm... Kaikki jäätelöt ovat hyviä, mutta ehdoton ykkönen on suklaajäätelö. Varsinkin jäätelökioskilta ostettu. Mutta vaniljajäätelöön laittaa kaakaojauhetta, niin sekin on hyvää.

:)

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Lainaus:
Re: Re: Re: Re: Mistä jäätelöstä tykkäät

Maailman Paras-98 - 25.04.10 03:56 (ID 512541) Paras jäätelö on pistaasijäätelö, mutta sitä ei harmi kyllä saa Suomesta, joten saan sitä vain jos matkustan Venäjälle/ulkomaille.

Pistaasijäätelöä saa kyllä Suomesta...ehkä ei ihan lähimmästä kioskista, mutta tuossa kahden kilometrin päässä olevasta kauppakeskuksestakin löytyy neljä kojua, josta saa pistaasijäätelöä.

Lempijäätelöitä on paljon.. irtojäätelöistä mainittakoot Classicin Minttusuklaa ja uutuusmaku maitosuklaa sekä Puffet, Kingis sekä Pingiviini. Kuumalla kelillä maistuu mainio Ässä-Mix- mehujää sekä Twister. Myös Pirkan Amppari- ja Murkku-mehujäät ovat hyviä. Irtojäätelöistä (siis jäätelöpalloista), niin lempimakuja ovat suklaa, päärynä ja mango-meloni.

Vierailija

Minulle kalpaa melkein mikä vain.. Paitsi jotkut rommirusina jäätelöt ja vastaavat. Mutta eikähön se Ben&Jerry mene ykköseksi! Se on niin ihanaa. Ja niitä on vaikka mitä makuja esim. vaahtokarkkijäätelöä jossa on valkosuklaa jääkarhuja ja banaani jäätelöä jossa on banaanin muotoisia suklaa paloja.. =P

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat