Kuka haluaa Aku Ankkaan lisää supersankareita?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Kun tuolla Brasiliassa ollaan julkaistu (aikaa sitten) supersankaritarinoita, joissa esiintyvät muun muassa Touho, Superhessu, Viitatar, Punaherhiläinen ja Taikaviitta, kaikki samassa koossa supersankareina työskennellen Simo Sisulle, niin eikös olisi jo aika saada ne tarinat tänne Suomeen? Kautta kakkuloitteni, minä ainakin haluaisin nähdä Touhon supersankarina!

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

Musta oilisi ainakin hauskaa saada lisää supersankareita.....Ajatelkaa jos vaikka Pulivarista tulisi yhtäkkiä supersankari yöllä joka pelastaisi muita eläimiä XDDD

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Lainaus:
Kuka haluaa Aku Ankkaan lisää supersankareita?

Pate 11 - 28.04.10 05:55 (ID 514074) En halua.

Tynkäviestit pois kiitos..perusteluja kehiin.

Elikkäs, supersankaritarinat ovat joskus ihan kivoja, mutta minusta kyllä Taikaviitta ja Superhessu ovat ihan sopiva määrä supersankareiksi. Jos Touhot sun muut hahmot alkaisivat olemaan supersankareita, niin kohta varmaan koiratkin lentäisivät. Itse haluaisin, että Aku Ankassa pidetään jonkinnäköinen realistisuus eli kun kerran oikeassakaan maailmassa ei ole supersankareita, niin ei niitä tarvitsisi hirveästi Ankkalinnassakaan olla. Tottakai muutama supersankari on ihan ok ja pitäähän niitäkin olla, mutta ei mitään kymmentä supersankaria ja sitten ei olisi "oikeita" poliiseja ollenkaan. Nytkin rikokset ratkoo varmasti suurimmaksi osakseen supersankarit (Taikis ja Superhessu) sekä näsäviisasteleva etsivä Mikki Hiiri. Simo Sisukin saa paljon apuja Mikiltä, joka tyyliin ratkoo rikokset ihan leikiten, samalla kun muu poliisiväki etsii hiki hatussa johtolankoja.

Supersankaruus on kuitenkin hieno asia ja mielestäni Aku sopii Taikaviitaksi, koska Aku on epäonninen tohelo ja Taikaviitta kaikkien sankari. Sama juttu Superhessun kanssa. Touhokin sopisi supersankariksi, koska onhan hänkin tohelo ja hölmö, mutta esimerkiksi Roope tai Mikki eivät sopisi supersankareiksi.

Joka tapauksessa, niin uskon, että nämä nykyiset supersankarit riittävät tällä erää..

Ja supersankaritarinoidenkin määrä on juuri sopiva. Taikaviitta-tarinat voi pysyä taskareissa ja aina välillä niitä voisi olla Akkareissa.

Vierailija

Touho olisi hauska nähdä supersankarina. En kyllä haluaisi paljoa enempää supersankareita. Mieluummin enemmän tarinoita Taikaviitasta ja superhessusta.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat