Hahmojen nimet

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eikös se teistäkin ole hieman outoa, että Iineksellä ja Akulla on samat sukunimet, vaikka "Aku Ankan Sukupuun" mukaan he eivät ole edes sukua keskenään. Ja Tupu, Hupu ja Lupu silti kutsuvat häntä tädikseen, ja sekin vielä että Aku Ankkakin on heille "Aku-setä", jos akulla ei muka ole veljiä.

Kommentit (12)

Vierailija

Se onkin outoo. Oikeestihan Aku on Tupulle, Huipulle ja Lupulle eno. Mutta ehkä se on laitettu sedäks koska se kuulostaa paremmalta.

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Re: Hahmojen nimet

touhotaavi - 03.05.10 06:25 (ID 518279)

Se onkin outoo. Oikeestihan Aku on Tupulle, Hupulle ja Lupulle eno. Mutta ehkä se on laitettu sedäks koska se kuulostaa paremmalta.

Niin, ehkäpä, ehkä ei.

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Lainaus:
Re: Re: Re: Re: Hahmojen nimet

touhotaavi - 03.05.10 06:25 (ID 518279) Se onkin outoo. Oikeestihan Aku on Tupulle, Huipulle ja Lupulle eno. Mutta ehkä se on laitettu sedäks koska se kuulostaa paremmalta.

Näinhän se on. Pojathan ovat oikeasti Akun sisarenpoikia, mutta jostain kumman syystä heitä sanotaan Akun veljenpojiksi. Iinestä pojat kutsuvat tädiksi varmaan ihan muuten vain, ei siis millään tavalla sukulaisuusmielessä...

Vierailija

Minäkin olen ihmetellyt monesti Ankkojen sukunimisekaannusta... Olen Sohvaperunan kanssa samaa mieltä.

~Mr R.A.

Vierailija

Niinpä... Mut kylhä Iineksel voi olla sama sukunimi ku Akul. Onha meilki monta yleistä sukunimee vaik ei olis toiselle mtn sukua. Sitä kyllä itekki ihmettelen mix Tupuu, Hupuu ja Lupuu sanotaan Akun veljenpojix.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat