Pitäisikö keskusteluissa olla osio ''muille aiheille''?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli siis siinähän se kysymys jo olikin. Pitäisikö teidän mielestänne keskusteluosioissa olla sellainen kohta, jossa voi jutella muistakin kuin Disney- ja Aku Ankka-aiheista?

Omasta puolestani on vaikea sanoa, mutta olisihan se siinä mielessä kiva, kun joillakin käyttäjillä on näyttänyt olevan tarvetta puhua muistakin aiheista. Jos niille aiheille olisi oma osio, niin sitten niillä ei ainakaan sotkettaisi muita osioita. Toisalta sittenhän tämä ei olisi enää pelkkä Aku Ankka- ja Disney-keskustelupalsta...

Ottakaa kantaa!

Sivut

Kommentit (35)

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Sinäänsä olisi kiva keskustella jostain muustakin, mutta täällä puhutaan Aku Ankasta. Ne ketkä haluaa puhua jostakin muusta, menköön vaikka meseen! Akuankka.fi:n sivuilla puhutaan Aku Ankasta.:):)

Taikisfani
Seuraa 
Liittynyt2.7.2008

Pitäisi olla ainakin sellainen topic, jossa voi keskustella vapaasti muiden käyttäjien kanssa.

Valta vaatii itsehillintää. Valta vaatii arvostelukykyä. Se on voimien mitta ja määrä.
- Xadhum (TK 12/2000)

Vierailija

Ei ihan vielä sellaista tänne kannattaisi tehdä, kun on jo muutenkin sivustot ryöstäytynyt käsistä. Sitten kun kaikki muut ongelmat ollaan ratkottu, niin sekalais osio olisi tarpeen. Siellä voisi höpötellä niitä näitä ja puhua musiikista ja TV-ohjelmista. Myös muista asioista, jotka eivät liity Disneyhin tai Aku Ankkaan olennaisesti. Mutta jos se sivusto tehdään niin siellä pitäisi olla järjestys ja säännöt, ja sen takia sekalais osiota ei kannattaisi tehdä, ellei olisi paljon haluttuja moderaatoreja, jotka pitäisi sivuston järjestyksessä.

Vierailija

Enpä tiedä, tämähän keskustelupalsta on Aku Ankan nettisivuilla, niin mun mielestä olis hyvä jos täällä puhuttais vaan Disney ja Ankka-asioita, on olemassa muut palstat, missä voi puhua muista aiheista...

Vierailija

hernesti kirjoitti:Niin no miksei :) Ihan hyvä idea, jos haluaa puhua jostain muusta kun Aku Ankasta.

nimen omaan mut mul ei ainakaa oo mitää tarvetta puhuu muusta tääl

Vierailija

Se voisi olla hyvä juttu, sillä silloin trollit ym., jotka haluavat keskustella muista aiheista häviäisivät häiritsemästä niitä, jotka haluavat puhua "oikeista" asioista.

Vierailija

Oishan se hyvä. Varsinkin kun jotkut edelleen luulevat että tänne saa kirjoittaa ihan mitä haluaa. Saisipahan viestit oikeisiin osioihin.

Rosa4tehwin
Seuraa 
Liittynyt28.6.2008

Itse olisin tämän uuden kategorian puolella. "Yleinen" tms. kategoria olisi hyvä uudistus, sillä mikään foorumi, minkä olen nähnyt, ei rajoita keskustelua ainaostaan aiheeseen, mihin se on keskittynyt.

Off-topicit sun muut löytyvät joka paikasta, sillä vaikka foorumi keskittyykin tiettyyn aiheeseen, se silti sisältää tietyt ihmiset, joiden kanssa voi keskutella muutenkin kuin vain sen yhden ja ainoan aiheen sisältämissä puitteissa.

Oletteko nähneet edes muita foorumeita? niissä keskustellaan aiheesta jämptisti siihen tarkoitetulla alueella, mutta yleisellä alueella voi jutustella mistä tahansa maan ja taivaan välillä. Eräitä esimerkkejä ovat mm. yleiset mielipidekyselyt, omien kuulumisien kertominen, musiikista jutteleminen jne.

Yleisellä alueella ei sielläkään luonnollisesti sallittaisi chattailyä. Siihen on ircit sun muut. Siellä keskutellaan samalla tavalla, kui foorumeilla kuuluu, ei reaaliaikaisesti!

Itsekään en näkisi ihan huonona jutustella mukavia myös jostain muusta, kuin vain Akkarista. Ei perustelu "tää on aku anaka forumi, ei tälä muusta saa keksustella" -perustelu johda mihinkään. Totta kai foorumeilla voi olla alue myös yleiseen keskuteluun Aku Ankka -alueiden ohella.

Puolesta olen, mutta ihan ensin ne moderaattorit olisi ihan hyvä saada foorumille pitämään järjestystä yllä.

Rosa4tehwin
Seuraa 
Liittynyt28.6.2008

maikki kirjoitti:Se voisi olla hyvä juttu, sillä silloin trollit ym., jotka haluavat keskustella muista aiheista häviäisivät häiritsemästä niitä, jotka haluavat puhua "oikeista" asioista.

Ei mitenkään pahalla, mutta olet ymmärtänyt termin "trolli" aivan väärin. He eivät harrasta off-topiccia, heidän ainoa tavoitteensa on häiritä foorumien toimintaa minkä kerkeävät.

Tuplapostaamaan jouduin, kun tuo kirjoitettiin silloin, kun itsekin kirjoitin.

Vierailija

eino007 kirjoitti:en tiedä mitä sanois :-

Miksi kerrot sen meille, eikö tule mieleen sitten olla laittamatta mitään, sinä vaan tuhoat tätä keskustelua noilla viesteillä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat