Kerro jotain yleistä, jostakin hahmosta!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mulle tuli vaan päähän tällänen asia, joten päätin laittaa sen tänne. Hihii... Mä kerron Leenusta, Liinusta & Tiinusta.

-Leenu, Liinu ja Tiinu Ankka:

Leenu, Liinu ja Tiinu Ankka (April, May ja June) ovat Iines Ankan sisarentyttäriä. Tyttöjen muita sukulaisuussuhteita ei tunneta.

He ovat alun perin Carl Barksin Disneyn eläinmaailmaan luomia hahmoja.He esiintyivät ensimmäisen kerran tarinassa höpsismi.Tytöt esiintyvät nykyään useimmiten Mau Heymansin piirtämissä Aku Ankka-sarjakuvissa. Välillä he seikkailevat sarjakuvissa keskenään, välillä taas haasteena ovat Aku Ankan veljenpojat Tupu, Hupu ja Lupu, joille tytöt kyllä osaavat pitää puolensa. Siis ne ovat yhtä rasavillejä kuin ankanpojat. Iines-lehdessä julkaistuissa sarjakuvissa tyttökolmikko näyttää nykyaikaisemmalta: enää heitä ei erota toisistaan paidan värin perusteella, vaan kaikilla on erilaiset vaatteet ja kampaukset. Leenulla on yleensä poninhäntä, Liinulla lyhyet hiukset sekä otsanauha ja Tiinulla saparot kummallakin puolen päätä. Leenu, Liinu ja Tiinu esiintyvät usein Iineksen kanssa.

Heitä on kutsuttu aiemmin nimillä Tiinu, Liinu ja Viinu. Iines lehdessä kuitenkin useimmin lukee,että leenu:saparo,liinu:kaksi saparoa,tiinu:otsanauha.

Kommentit (1)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat