Taistelu ja koti ominaisuus.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

En ole varma onko oikealla alueella, mutta kuitenkin. Tämmönen idea tuli, että:

Jos akuankka.fi:hin tulisi taistelu ja koti ominaisuus. Koti ominaisuus olisi semmoinen, että voisi ostaa oman kodin täältä akuankka.fi:stä ja voisi asua siellä. Sitten voisi ostaa myös oman lemmikin ja tavaraa sinne (sohvia, pöytiä, tuoleja) Rahaa saisi, kun kävisi töissä(ensiksi huono työ ja ajan myötä parempi) Sitten voisi luoda oman hahmon ja muokata sitä ja voisi aina käydä sillä hahmolla kirjottamassa tänne foorumille. Siihen tarvitsisi ensin ostaa tietokoneen, joka maksaa aika vähän (Voisi olla parempia tietokoneita jotka maksavat enemmän ja eivät lagaa)

Nyt kerron taistelu ominaisuudesta:

Taistelu ominaisuus voisi olla semmoinen, että voisi ostaa miekkoja, haarniskoja, jousipyssyjä, nuolia ja vaikka taikasauvoja. Sitten voisi olla joitakin tasoja (esim. voimataso, hyökkäystaso, puolustustaso ja kaikkia muita kokkaus tasoja ja onkimistasoja) Sitten olisi vaikka erilaisia kaupunkeja jossa kuljeksisi vaikka kaikenmaailman eläimiä, örkkejä ja muita joihin voisi hyökätä. Siten olisi vielä joku taistelu paikka jonne voisi mennä taistelemaan muita pelaajia vastaan. Sitten voisi ostaa ruokaa joka parantaisi elämätasoa.

Ja tuo päivän ja kaikkien aikojen aktiivisimmat listan voisi vaihtaa parhaat taistelijat ja rikkaimmat talonomistajat listaksi.

Voisi myös ostaa molempiin VIP jäsenyyden jolla saisi parempia huonekaluja ja parempia miekkoja. Sen voisi tilata vaikka kännykällä tai hakea akuankka setelin R-kioskilta. Ottaisin osan tuotoista, koska kehitin tämä idean (vaikkapa 20%-50%)

No mitä mieltä?

Kommentit (13)

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Taistelu ja koti ominaisuus.

McJuoru - 13.05.10 10:16 (ID 526616) Taijat pelata Habboo kun tommose idea keksit... Toi su keksintö on täys kopio Habosta! Habbo on vieläpä erittäin surkee peli! Toi on myöskin täys kopio Runesta!

Meinasin juuri laittaa täsmälleen samanlaisen viestin. :D

::.timippa11.::

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Re: Taistelu ja koti ominaisuus.

N.Äsäviisas - 13.05.10 10:46 (ID 526665) Menepäs nyt sinne runeesi aqanq tämä ei ole sellaisiin juttuihin tarkoitettu sivusto! N.Äsäviisas sukkelia kommentteja jo uvodesta 97

Miksi menisin runeen?

Vierailija

Eijeijei mitään semmoisia tänne! Jos haluat roolipelejä pelata mene WoWiin Club Penguiniin tai vaikka Runeen.

cxv
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Olen aivan samaa mieltä kanssanne ei mitään tällästä AA.fi sivuille tälläsenä se on ja pysyy.

Muutenkin tuo on matkittu Habosta ja Runesta

Foorumin tylsin mies.

Vierailija

Joo, unohda... Ja sitten se vielä maksaisi, älä unta näe. En pidä ideastasi!! Käyn näillä sivuilla sen takia, että täällä voi keskustella. Suurin osa käyttäjistä varmaan lopettaisi tuon muutoksen jälkeen. Anteeksi, mutten pidä yhtään tuosta ideasta.

:)

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Re: Taistelu ja koti ominaisuus.

kuriton koira - 14.05.10 11:35 (ID 527702) en halua loukata mutta,tuosta ideasta en pidä

Ei tuo minua loukannut.

Vierailija

En kannata tuota ideaa. Tässä syitä:

1. Tuo on kopio habosta.

2. Olen varma, että jos sellainen tulisi, et varmasti saisi osuutta tuotoista, koska tämä sivusto ei ole tarkoitettu sellaiseen kaupankäyntiin.

3. Voisi tulla aika paljon muitakin ongelmia

4. En pelaisi sitä.

5. Tällä sivustolla ei ole tarkoitus tapella/käyttää aseita.

Vierailija

Joo, yhdyn edellisiin. Kaiken lisäksi AA.fi on parempi foorumina kuin jonain täysin surkeana Habon kopiona. Tästä tulisi täysi... Fiasko. Eikä tämä paikka todellakaan olisi enää mikään AA.fi, jos täällä pitäisi tapella ja ampua toisia. Tästä tulisi enemmänkin Gta- pelien ja Habon sekoitus.

//Jep... Keskimäärin jotain 8- vuotiaita, jotka harvemmin ovat kovin asiallisia. Poikkeuksiakin tosin löytyy, mutta paikasta tulisi oikea spämmiluola.

Huitsin nevadaan lentäkööt tällaiset ideat, Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen! Aamen!

LUKKOON!!

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat