Lisää aku ankkaa?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Elikkä tänne voi laittaa mielipiteitä siitä, haluisiko lisää erillaisia aku ankka lehtiä kauppoihin, ja missä muodossa. Itse haluisin sadan sivun lehden minkä nimi olisi ANKKALINNA. Siinä olisi vähän kaikkia Ankkalinnassa seikkailevien hahmojen tarinoita. Sekä tietysti paljon muuta!

Lisäksi päivitän tähän viestiin,-mikäli tästä tulee suosittu-,Top-6-listan joka päivä.

Eli ei kun keksimään!:]

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

Mielestäni ei pitäisi tulla lisää Aku Ankka julkaisuja kauppoihin sillä noihin nyt julkaistaviin Akuihinkin menee vuodessa pieni omaisuus.

Mutta jos Akujen hintoja lasketaaisiin niin kauppoihin pitäisi tulla kerran vuodessa ilmestyvä kirja jonka nimi on Roope Ankka on rikas Ankka jossa yhdessä kirjassa kerrotaan miten Roope on saanut rahoja ja sitten lopussa olisi jotain hyviä rahan saanti nixsejä kirjassa olisi 100 sivua.

Vierailija

Ei nyt mikään pakko olisi tulla lisää Aku-sarjoja, sillä nykyisiinkin hupenee rahaa ihan riittävästi. Niitä voisi tulla vain jos hinnat laskisivat.

-duck96-

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lisää aku ankkaa?

Gabi47 - 18.06.10 04:56 (ID 560108)

Aku ankan kesälehti olisi kiva.

Samaa mieltä. Sellainen paksumpi kesäpokkari.

Vierailija

Asia minkä haluaisin, olisi Aku Ankka- vuosikalenteri, missä olisi vuoden ajan jokaiselle päivälle hieman tilaa ja voisi kirjoittaa mitä on tehnyt, muistiinpanotilaa, ystäväsivuja, synttärikalenteri mihin voi merkata kamujen synttärit, Akun reseptejä ja neuvoja miten vältytään huonolta onnelta ( vitsillä )... Ja kaikkea muuta Akumaista. Sen kyllä ostaisin. (:

Vierailija

Kyllä ´niitä voisi olla lisää! Etenkin taikaviitta taskareita. Kuten yksi parhaista taskareista: Kaksois elämää.

Onhan Taikaviitta lempihahmoni... :]

Taikaviitta rules!

-HH!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat